Obese Tamara Overduin Gemist

Tamara Overduin is de laatste kandidaat van Obese 2013. Na Ruben, Stanley, Amanda, Michel en Lilian mag de 30 jarige Tamara de strijd met de kilo’s aangaan. Tamara staat haar mannetje, want deze stoere dame heeft jaren als stuurman gewerkt. Inmiddels heeft ze een zoon van 7 maanden en is sinds haar zwangerschapsverlof aan de wal gebleven. Haar zwangerschap heeft voor nog meer overgewicht gezorgd waardoor ze een startgewicht van 163,5 kilo heeft. Tijd voor actie!

obese

Inhoud van dit artikel

Gezond Eten

Naast afvallen en meer bewegen moet Tamara leren om gezond te eten. Dit heeft ze haar hele leven nog nooit gedaan om de eenvoudige reden dat het haar nooit geleerd is. Ze heeft zich altijd staande moeten houden in de ruwe mannenwereld, wat haar overigens goed afging. De overgang naar een moederrol was enorm, en nu staat haar overgewicht letterlijk in de weg.

Huwelijk

Op dit moment heeft Tamara een geregistreerd partnerschap, maar haar droom is om ooit met al haar dierbaren in een mooie jurk haar man het jawoord te geven. Ben je benieuwd of het Tamara is gelukt om deze droom te verwezenlijken? Bekijk dan alle resultaten van de Obese kandidaten. Heb je de aflevering met Stanley, of een andere uitzending van Obese gemist? kijk dan hier alle uitzendingen terug.

Jouw mening

Wat denk jij, gaat het Tamara lukken? Laat een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers. Je kunt ook de onderstaande facebook comment-box gebruiken om te mee te discussiëren.

2 Reacties

  1. hey tyfoon Tammie , ga zo door he met afvallen , toppy wijfie
    heb 2 x met je gevaren op de edamgracht
    groetjes Meester Ben

  2. Ik weet 300% zeker dat het Tamara gaat lukken om zelfs meer af te vallen als haar streef gewicht van nu. Zoveel doorzettings vermogen als zij heeft!! Zo positief als zij alles benaderd !! Ik heb heel veel respect voor iemand als zij en ik wens haar ongelooflijk veel kracht en succes toe!!

    Go for it girl, je bent een voorbeeld voor velen!!

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in