Oenobiol Paris Silhouette Boost

Vierhonderd calorieën extra verbranden, zonder dat je daarvoor enige moeite moet doen. Volgens de makers van Oenobiol Paris Silhouette Boost kan het. Als je per dag vierhonderd calorieën extra kan verbranden, kan dat een groot verschil maken. Daarom hebben wij Oenobiol Paris Silhouette Boost getest. Kun je echt afvallen door drie capsules per dag te slikken?

Wat is Oenobiol Paris Silhouette Boost?

Oenobiol Silhouette boost
Oenobiol Silhouette boost

Oenobiol Paris Silhouette Boost is een nieuw supplement met twee werkzame ingrediënten. Als eerste bevat het per capsule 300mg Wakame extract. Wakame extract wordt gewonnen uit een bepaald soort zeewier dat in het Nederlands bruinwier heet (Undaria Pinnatifida). Het werkzame ingrediënt is een stof genaamd fucoxanthine. Van deze stof krijg je ongeveer 2.5 mg binnen per capsule. Daarnaast zit er 300mg granaatappelpittenextract in. Dit alles wordt aangevuld met gelatine en geleermiddelen.

Oenobiol Paris is overigens een van oorsprong Frans cosmeticamerk. Het is eind jaren ’70 opgericht door Marie Bejot en is vooral bekend van middelen tegen zonnebrand. Oenobiol Paris is in 2016 is overgenomen door een Nederlands bedrijf.

Oenobiol Paris Silhouette Boost Oenobiol Paris Silhouette Boost Button bestel oenobiol boost met korting

Met behulp van een extra steuntje in de rug, veroorzaakt door het feit dat je 400 calorieën meer verbrandt dan normaal, zou het makkelijk moeten zijn om af te vallen. Ter vergelijking, 400 calorieën verbranden is hetzelfde als twee frikadellen laten staan.

Voor wie is Silhouette Boost geschikt?

Silhoutte Boost is geschikt voor volwassen die willen afvallen. Kinderen mogen het middel niet gebruiken, evenals mensen die Oenobiol Paris Capteur 3-in-1 gebruiken. Dit betekent dat er mogelijk ook interacties zijn met suppelementen van andere bedrijven. Ook mensen die bloedverdunners gebruiken kunnen het middel maar beter links laten liggen.

Vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven en mensen die op een andere manier onder medische behandeling zijn, wordt aangeraden om eerst contact te zoeken met een arts voordat ze Oenobiol Paris Silhouette Boost gaan gebruiken.

Oenobiol Paris Silhouette Boost Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Oenobiol Paris Silhouette Boost zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Oenobiol Silhouette Boost graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Is Oenobiol Paris Silhouette Boost effectief?

Zoals je van ons gewend bent testen wij onze producten uitgebreid. Dit doen wij altijd door middel van een wetenschappelijk onderzoek en door middel van een praktijktest. Ook Oenobiol Paris Silhouette Boost is door onze onderzoekers aan een uitgebreide test onderwerpen.

Uiteraard waren wij erg benieuwd naar de effecten van wakame op het gewicht. De belangrijkste resultaten zijn afkomstig uit een studie met muizen. Een groep muizen kreeg een vetrijk dieet voorgeschoteld. Een groep kreeg wakame extracten en de groep niet. Uit het onderzoek dat de vetstofwisseling verbeterd was bij de groep muizen die wakame had gekregen. Daarnaast hadden deze muizen minder last van insulineresistentie (bron). Een latere studie vond dezelfde resultaten, maar gaf ook aan dat de muizen in dit onderzoek 1 mg fucoxanthine per kilo lichaamsgewicht kregen (bron). Dit is veel meer dan je krijgt bij het gebruik van Silhouette Boost. Overigens heeft wakame wel nog een positief effect op de bloeddruk (bron).

Oenobiol Silhouette boost
Oenobiol Silhouette boost

Ook over granaatappelpittenextract is veel bekend. Uit onderzoek blijkt dat er veel gezondheidsvoordelen uitgaan van deze stof. Zo het is een krachtige antioxidant en werkt het ontstekingsremmend. Maar doet het ook iets voor het gewicht? Ook hier is wel bewijs voor, maar deze studies gaan ofwel over de bladeren van de granaatappel (bron), ofwel maken gebruik van veel hogere concentraties per kilo lichaamsgewicht (bron). Alle studies zijn bovendien uitgevoerd op muizen die een vetrijk dieet kregen.

Wat vonden onze proefpersonen?

Oenobiol Silhouette boost
Oenobiol Silhouette boost

Natuurlijk hebben we ook Oenobiol Paris Silhouette Boost laten testen door een aantal proefpersonen. De proefpersonen hebben een BMI tussen de 25 en de 30. We hebben alle proefpersonen gevraagd om een maand lang het supplement laten gebruiken. Tegelijkertijd hebben we ze gevraagd om niets aan hun verdere levensstijl te veranderen, omdat er anders geen betrouwbare resultaten mogelijk zijn voor de test.

De resultaten na een maand gebruik van Oenobiol Paris Silhouette Boost waren niet bijzonder, maar wel bemoedigend vergeleken met de geleverde inspanning. Van die twaalf proefpersonen waren er twee gestopt omdat ze last hadden een laxerende werking. Dit is een bekende bijwerking van het middel. De tien andere proefpersonen waren een klein beetje gewicht kwijt, ongeveer 0,6 kilo. Omdat we tijdens de decembermaand hebben getest en verder niets aangepast hebben aan de leefstijl, kan het best zijn dat de gewichtsverliezen anders veel groter waren.

De reden dat de gewichtsverliezen tegen vielen hebben echter waarschijnlijk te maken met ons dieet. De meeste mensen hebben geen dieet hoog in vetten, maar een dieet dat te hoog is in koolhydraten. Daarnaast krijgen de muizen in de studies naar verhouding veel meer granaatappelpittenextract of wakame.

Wat kost Oenobiol Paris Silhouette Boost?

Oenobiol Paris Silhouette Boost is online verkrijgbaar vanaf ongeveer €29,99 voor een verpakking met 90 capsules. Dit is voldoende voor één maand.

Voordelen

Oenobiol mooie teint
Oenobiol mooie teint

Er gaan een aantal gunstige bijwerkingen uit van de beide ingrediënten van Silhouette Boost.

Nadelen

Omdat je in de veronderstelling bent dat je lichaam meer calorieën verbrandt, is de kans aanwezig dat je meer gaat eten. Als je besluit het middel te gaan proberen, dan zul je hiervoor moeten waken.

Conclusie

Oenobiol Paris Silhouette Boost is in principe een veelbelovend ingrediënt. Wij hadden alleen graag gezien dat de dosering wat hoger was, omdat op die manier de effecten misschien wat sterker waren. In een normale maand moet een gewichtsverlies van één tot twee kilo zeker haalbaar zijn. Wellicht is er nog meer mogelijk als je andere aanpassingen doet in je levensstijl.

Gezonde Groeten,

Oenobiol Paris Silhouette Boost Oenobiol Paris Silhouette Boost Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringWeight Watchers Flex Review
Eenvoudig AfvallenStap uit je Comfort Zone
oenobiol-paris-silhouette-boostOenobiol Paris Silhouette Boost is in principe een veelbelovend ingrediënt. Wij hadden alleen graag gezien dat de dosering wat hoger was, omdat op die manier de effecten misschien wat sterker waren. In een normale maand moet een gewichtsverlies van één tot twee kilo zeker haalbaar zijn. Wellicht is er nog meer mogelijk als je andere aanpassingen doet in je levensstijl.

81 Reacties

 1. Als het nog mogelijk is, zou ik heel graag dit middel willen testen. Ik loop er al jaren tegen dat ik een beetje afval en dan weer aankom of er gewoon niets afkrijg. Ik zou graag mee willen testen of dit product echt waarde toevoegd bij het helpen afvallen.

 2. Graag zou ik oenobiol willen proberen omdat ik na een hersenbloeding in 2012 ben afgekeurd en aangezien ik een staand/ lopend beroep had en in de loop van de jaren toch ben aangekomen door minder beweging zou ik dit graag willen proberen.

 3. Graag wil ik mij weer fit voelen door wat lichter te worden. Ik heb daarbij ondersteuning nodig van zo een middel om het vol te houden

 4. Ik ga aankomende week beginnen met het veranderen van mijn eetgewoontes om op die manier wat extra gewicht te verliezen. En daar zouden deze pillen misschien wel een boost aan kunnen geven. Soort van steuntje in de rug zeg maar.

 5. Ben benieuwd…. zoveel geprobeerd, vaak loze beloftes. Zou dit dan wellicht werken? Uiteraard wil ik het graag testen. Wellicht enkele overtollige kilotjes voor de zomer eraf. Als het werkt natuurlijk ;-)

 6. Ik zou graag wat kwijt willen! Veel geprobeerd maar nog niks dat écht werkt. Ik ben heeeeel benieuwd of dit wél werkt!

 7. Zou ook graag dit product willen testen om misschien nog voor de zomer 5 kilo af te vallen, en ik daarbij wel een steuntje kan gebruiken.

 8. Heel graag zou ik dit product willen testen. Heb al zoveel pillen,poeders en diëten geprobeerd zodat ik erg benieuwd ben of dit voor mij gaat werken. Lees goede recensies over dit merk en zou het graag zelf willen ervaren.

 9. In het artikel lees ik dat jullie eerder het product hebben getest bij mensen met een wat hogere BMI. Ik ben benieuwd naar het effect als je BMI normaal is maar je voor de zomer toch net even die 3-4 kilo kwijt wilt raken.

 10. Graag zou ik oenobiol Paris Silhouette Boost willen testen. Ik begin in de overgang te komen en ondanks dat ik gezond eet en elke dag beweeg merk ik dat ik wat aankom. Wellicht kan dit mij helpen om op mijn gewicht te blijven.

 11. Ik zou heel graag oenobiol Paris Silhouette Boost willen testen, ik ben erg benieuwd of dit product een verschil kan maken.

 12. Ik zou het product graag een keer willen testen.
  Ik probeer al een tijdje wat extra gewicht te verliezen, maar het verloopt moeizaam,
  ik ben erg benieuwd of dit product een verschil kan maken.

 13. Ik wil het priduct graag gebruiken omdat ik aan het begin vd overgang ben en het lastiger wordt om op gewicht te blijven

 14. Hi Mirjam,
  Leuk artikel over Oenobiol Paris! Ik zag alleen dat je de verkeerde beelden hebt gebruikt van de producten. Wij verzorgen de PR voor Oenobiol Paris in Nederland en hebben de juiste packshots. Je kunt contact met me opnemen via mijn mailadres! Vriendelijke groet, Laura

 15. Graag zou ik dit product willen testen. Al een tijdje wil ik gewicht kwijtraken en ik ben heel benieuwd of dit me erbij kan helpen

 16. Ik zou heel graag Oenobiol Paris Silhouette Boost willen testen, natuurlijk net als veel vrouwen wil ik ook graag gewicht verliezen. Door medicatie heb ik helaas in een jaar 10kg aangekomen. Inmiddels wel gestopt en op mn eigen kracht verder, maar de kilo’s gaan er erg moeizaam af.

 17. Na anderhalf jaar zeer intensief te hebben opgelet op mijn eetpatroon en via een calorieenteller ervoor gezorgd te hebben dat ik rond de 1500 cal. Per dag uit te komen. Op dit moment ben ik 18.5 kg afgevallen maar het stagneert nu en daarvoor zou ik heel graag de oenibiol silhouette boost willen proberen of dit iets voor mij is als extra boost pm weer met frisse moed door te gaan. Ivm met mijn ziekte (me/cvs) is het jammer genoeg niet mogelijk om te gaan sporten iod. Wel wandelen we veel met de kinderen en hond.

 18. Ik zou heel graag Oenobiol Silhouette Boost uitproberen.
  Al tijden probeer ik gewicht te verliezen, maar dat lukt maar niet.
  Hoop met de Silhouette Boost een steuntje in de rug te hebben

 19. Ik zou Oenobiol Silhouette Boost graag willen testen omdat ik erg graag af wil vallen, maar het erg moeizaam gaat. Ik hoop dat dit product me kan helpen om gemakkelijker af te vallen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in