Oenobiol Paris Silhouette Boost

Vierhonderd calorieën extra verbranden, zonder dat je daarvoor enige moeite moet doen. Volgens de makers van Oenobiol Paris Silhouette Boost kan het. Als je per dag vierhonderd calorieën extra kan verbranden, kan dat een groot verschil maken. Daarom hebben wij Oenobiol Paris Silhouette Boost getest. Kun je echt afvallen door drie capsules per dag te slikken?

Wat is Oenobiol Paris Silhouette Boost?

Oenobiol Silhouette boost
Oenobiol Silhouette boost

Oenobiol Paris Silhouette Boost is een nieuw supplement met twee werkzame ingrediënten. Als eerste bevat het per capsule 300mg Wakame extract. Wakame extract wordt gewonnen uit een bepaald soort zeewier dat in het Nederlands bruinwier heet (Undaria Pinnatifida). Het werkzame ingrediënt is een stof genaamd fucoxanthine. Van deze stof krijg je ongeveer 2.5 mg binnen per capsule. Daarnaast zit er 300mg granaatappelpittenextract in. Dit alles wordt aangevuld met gelatine en geleermiddelen.

Oenobiol Paris is overigens een van oorsprong Frans cosmeticamerk. Het is eind jaren ’70 opgericht door Marie Bejot en is vooral bekend van middelen tegen zonnebrand. Oenobiol Paris is in 2016 is overgenomen door een Nederlands bedrijf.

Oenobiol Paris Silhouette Boost Oenobiol Paris Silhouette Boost Button bestel oenobiol boost met korting

Met behulp van een extra steuntje in de rug, veroorzaakt door het feit dat je 400 calorieën meer verbrandt dan normaal, zou het makkelijk moeten zijn om af te vallen. Ter vergelijking, 400 calorieën verbranden is hetzelfde als twee frikadellen laten staan.

Voor wie is Silhouette Boost geschikt?

Silhoutte Boost is geschikt voor volwassen die willen afvallen. Kinderen mogen het middel niet gebruiken, evenals mensen die Oenobiol Paris Capteur 3-in-1 gebruiken. Dit betekent dat er mogelijk ook interacties zijn met suppelementen van andere bedrijven. Ook mensen die bloedverdunners gebruiken kunnen het middel maar beter links laten liggen.

Vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven en mensen die op een andere manier onder medische behandeling zijn, wordt aangeraden om eerst contact te zoeken met een arts voordat ze Oenobiol Paris Silhouette Boost gaan gebruiken.

Oenobiol Paris Silhouette Boost Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Oenobiol Paris Silhouette Boost zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Oenobiol Silhouette Boost graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Is Oenobiol Paris Silhouette Boost effectief?

Zoals je van ons gewend bent testen wij onze producten uitgebreid. Dit doen wij altijd door middel van een wetenschappelijk onderzoek en door middel van een praktijktest. Ook Oenobiol Paris Silhouette Boost is door onze onderzoekers aan een uitgebreide test onderwerpen.

Uiteraard waren wij erg benieuwd naar de effecten van wakame op het gewicht. De belangrijkste resultaten zijn afkomstig uit een studie met muizen. Een groep muizen kreeg een vetrijk dieet voorgeschoteld. Een groep kreeg wakame extracten en de groep niet. Uit het onderzoek dat de vetstofwisseling verbeterd was bij de groep muizen die wakame had gekregen. Daarnaast hadden deze muizen minder last van insulineresistentie (bron). Een latere studie vond dezelfde resultaten, maar gaf ook aan dat de muizen in dit onderzoek 1 mg fucoxanthine per kilo lichaamsgewicht kregen (bron). Dit is veel meer dan je krijgt bij het gebruik van Silhouette Boost. Overigens heeft wakame wel nog een positief effect op de bloeddruk (bron).

Oenobiol Silhouette boost
Oenobiol Silhouette boost

Ook over granaatappelpittenextract is veel bekend. Uit onderzoek blijkt dat er veel gezondheidsvoordelen uitgaan van deze stof. Zo het is een krachtige antioxidant en werkt het ontstekingsremmend. Maar doet het ook iets voor het gewicht? Ook hier is wel bewijs voor, maar deze studies gaan ofwel over de bladeren van de granaatappel (bron), ofwel maken gebruik van veel hogere concentraties per kilo lichaamsgewicht (bron). Alle studies zijn bovendien uitgevoerd op muizen die een vetrijk dieet kregen.

Wat vonden onze proefpersonen?

Oenobiol Silhouette boost
Oenobiol Silhouette boost

Natuurlijk hebben we ook Oenobiol Paris Silhouette Boost laten testen door een aantal proefpersonen. De proefpersonen hebben een BMI tussen de 25 en de 30. We hebben alle proefpersonen gevraagd om een maand lang het supplement laten gebruiken. Tegelijkertijd hebben we ze gevraagd om niets aan hun verdere levensstijl te veranderen, omdat er anders geen betrouwbare resultaten mogelijk zijn voor de test.

De resultaten na een maand gebruik van Oenobiol Paris Silhouette Boost waren niet bijzonder, maar wel bemoedigend vergeleken met de geleverde inspanning. Van die twaalf proefpersonen waren er twee gestopt omdat ze last hadden een laxerende werking. Dit is een bekende bijwerking van het middel. De tien andere proefpersonen waren een klein beetje gewicht kwijt, ongeveer 0,6 kilo. Omdat we tijdens de decembermaand hebben getest en verder niets aangepast hebben aan de leefstijl, kan het best zijn dat de gewichtsverliezen anders veel groter waren.

De reden dat de gewichtsverliezen tegen vielen hebben echter waarschijnlijk te maken met ons dieet. De meeste mensen hebben geen dieet hoog in vetten, maar een dieet dat te hoog is in koolhydraten. Daarnaast krijgen de muizen in de studies naar verhouding veel meer granaatappelpittenextract of wakame.

Wat kost Oenobiol Paris Silhouette Boost?

Oenobiol Paris Silhouette Boost is online verkrijgbaar vanaf ongeveer €29,99 voor een verpakking met 90 capsules. Dit is voldoende voor één maand.

Voordelen

Oenobiol mooie teint
Oenobiol mooie teint

Er gaan een aantal gunstige bijwerkingen uit van de beide ingrediënten van Silhouette Boost.

Nadelen

Omdat je in de veronderstelling bent dat je lichaam meer calorieën verbrandt, is de kans aanwezig dat je meer gaat eten. Als je besluit het middel te gaan proberen, dan zul je hiervoor moeten waken.

Conclusie

Oenobiol Paris Silhouette Boost is in principe een veelbelovend ingrediënt. Wij hadden alleen graag gezien dat de dosering wat hoger was, omdat op die manier de effecten misschien wat sterker waren. In een normale maand moet een gewichtsverlies van één tot twee kilo zeker haalbaar zijn. Wellicht is er nog meer mogelijk als je andere aanpassingen doet in je levensstijl.

Gezonde Groeten,

Oenobiol Paris Silhouette Boost Oenobiol Paris Silhouette Boost Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringWeight Watchers Flex Review
Eenvoudig AfvallenStap uit je Comfort Zone
oenobiol-paris-silhouette-boostOenobiol Paris Silhouette Boost is in principe een veelbelovend ingrediënt. Wij hadden alleen graag gezien dat de dosering wat hoger was, omdat op die manier de effecten misschien wat sterker waren. In een normale maand moet een gewichtsverlies van één tot twee kilo zeker haalbaar zijn. Wellicht is er nog meer mogelijk als je andere aanpassingen doet in je levensstijl.

81 Reacties

 1. Graag zou ik het willen testen
  Probeer al geruime tijd wat af te vallen.
  Eet dagelijks genoeg groente en klein stukje vlees of kip
  Maar het wil niet echt lukken
  Ik ben 51 jaar wel in de overgang en heb al 30 jaar trage schildklier.
  Wie weet helpt het mij net dat beetje extra
  Suikers heb ik al lang verbannen
  Met vriendelijke groet
  Ingrid van Omme

 2. Ik ben sinds 4 weken begonnen mezelf fitter te laten worden in combinatie met een dieet. Ik sport nu 3x per week onder begeleiding van een personal trainer en probeer koolhydraatarm te eten. Ik las over dit product in de Beu Monde en ben benieuwd of dit mij kan helpen met mijn dieet.

 3. Ik wil het product graag testen.
  Ik sport 3x in de week en eet geheel gezond via een voedingsdeskundige waar ik vorig jaar maart mee ben begonnen en ben al 6 kilo kwijt maar de laatste 5 willen maar niet lukken.
  Misschien is dit net dat beetje wat ik nog nodig heb..

 4. Op dit moment ben ik 15 kilo afgevallen dankzij koolhydraatarm te eten. Gaat echter niet heel erg snel en zou dan ook graag willen testen of het met Oenobiol een beetje sneller gaat.

 5. Ik heb echt al alles geprobeerx ol afslankgebied . Maar nu heb ik voor het eerst echt vertrouwen in het produkt , vanwege de samenstelling . Ik weeg 100 kg, ben 166. Als jullie echt 100 % in jullie produkt geloven , ben ik dé geschikte proefpersoon om dat te bewijzen .

 6. Ik zou dit graag willen testen en uit proberen. Wil nog graag 10 kg afvallen. Heb voorgeschreven dieet en sport 2 keer per week en wandel regelmatig. Maar de laatste kilo’s gaan erg moeizaam.

 7. Ik wil dit product graag uitproberen. Ik heb al aardig wat geld uitgegeven aan pillen e.d. wat dan bij mij niet deed wat het beloofde. En nu wil ik de laatste 10 kilo ook graag kwijt wat me maar niet lukt door gezonder en minder te eten en door veel te wandelen (vierdaagse Nijmegen)

 8. Ik heb al veel dieeten geprobeerd en ben al best veel kwijt maar na mijn tweelingzwangerschap van 3 jaar geleden wil ik toch echt de laatste 10 kwijt. Ik zou dit heel erg graag willen testen.

 9. Ik eet heel gezond (vastgesteld door dietiste) beweeg ruim voldoende , fiets iedere dag naar mijn werk (10 km enkele reis) en wandel minstens 4x pwk een uur op een lekker tempo maar……..er blijven een kilo of 5 plakken en zou er alles voor geven als mijn kleding net wat mooier om mijn lijf zouden passen en ik ook weer langs het zwembad durf te zitten zonder een kimono……heel graag probeer ik dit product uit en geef ik hier een eerlijke mening over :)

 10. Ik wil dit wel proberen, 20 kilo aangekomen, door een trage schildklier. Nu 2 jaar stabiel maar ik val niet af.

 11. ik zou voor jullie krijg het recept willen testen! Ben nu sinds 9 dagen bezig met een dieet. Dan kunnen jullie ook zien of het baat heeft bij een gezonde levensstijl!

 12. Momenteel probeer ik (weer) af te vallen nadat ik door een nekhernia geveld was en dus niet kon sporten. Ook de overgang werkt niet echt mee in deze…. ;-) Ondanks al het opletten lukt het nu niet om af te vallen. Ik wil daarom dit product graag uit proberen, als het resultaat geeft zou dat een extra stimulans zijn om door te pakken.

 13. Ik zit zo te schommelen met mijn gewicht omdat ik in de overgang zit. Het kost mij zoveel moeite om nog maar kilo kwijt te raken. Doordat ik ook veel vocht vast hou weeg ik zwaarder en begin last te krijgen van mijn knieën. Wat zou ik het fijn vinden om een aantal kilo’s af te vallen.
  Graag wil ik het ook proberen .

 14. Ik heb al vele dieten geprobeerd. Mijn verbranding is traag enmoet heel veel sporten en weinig eten om 1 kilo te verliezen. een extra boost kan me helpen om door te zetten tot ik een gezond gewicht heb.

 15. Door ziekte en stress ben ik zo’n 10 kilo aangekomen en nu ben ik in de overgang. Ik doe mijn best maar val niets af :-(
  Ik hoop dat deze supplementen mij helpen en doe dus graag mee

 16. Ik zou dit product graag eens willen proberen om het begin te maken aan het afvallen.
  Ik wil maar een paar kilo kwijt en toch krijg ik het nog niet voor elkaar. Een stok achter de deur zou denk ik voor mij goed werken!

 17. Ik zou graag willen weten of zoiets kan bijdragen aan het afvallen van een paar kilo. Ik heb moeite met het beginnen met afvallen. Een stok achter de deur zou denk ik goed werken!

 18. Ik zou dit graag willen proberen. Ik eet al ruim een jaar koolhydraatarm. 9 kg kwijt, maar blijf nu echt hangen. Een extra steuntje zou super zijn!

 19. Zou het product graag willen uitproberen. Ben al een jaar bezig met gezond eten en bewegen. Al 15 kilo kwijt. Nu nog de laatste paar kilo’s die wat moeilijker gaan. Hou ook veel vocht vast

 20. Ik zou het ook heel graag willen proberen Daar ik zo dik ben geworden van de medicijnen prethnison 3 maanden moeten slikken en meer als 10 kilo aangekomen ben wat niet goed is voor mij daar ik long patient ben En zwaarte me heel erg in de weg zit

 21. Ik heb niet veel vertrouwen in de afslank pillen- geen goede ervaring
  Wil eindelijk iets binden wat bij afvallen daadwerkelijk helpt

 22. ik wil dit graag testen, ik 62 jaar ben…maar mensen schatten mij 15 jaar jonger, maar ik merk dat het nu moeilijker wordt om af te vallen, en op gewicht te blijven

 23. ik zou dit graag proberen omdat ik (52 jaar) te zwaar aan het worden ben .het maar niet lukt om wat gewicht kwijt te geraken .
  dank je wel

 24. Ik wil het product heel graag proberen,omdat ik door persoonlijke omstandigheden mijzelf de laatste tijd heb verwaarloosd en hierdoor een aantal kilo’s ben aangekomen waar ik veel moeite voor had gedaan om ze kwijt te raken. Zoals de naam van het product al aangeeft: Boost….wil ik mijzelf heel graag weer een boost geven om de draad weer op te pakken.

 25. Ik zou oenobiol silhouette boost willen proberen
  Na het lezen van dit blog ben ik benieuwd wat dit middel kan bijdragen aan mijn dieet

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in