Review online cursus ‘OERsterk met Richard de Leth’

Richard de Leth studeerde geneeskunde aan de VU Amsterdam en is auteur van de bestsellers OERsterk. Hij ontwikkelde een nieuw concept rondom optimale gezondheid, omdat hij in de medische praktijk zag dat veel medicijnen de patiënten niet genezen. In zijn praktijk combineert hij westerse en oosterse geneeskunde om tot een OERsterk resultaat te komen. Naast zijn praktijk en boeken heeft Richard een tweetal online cursussen ontwikkeld.

Tijd voor een review…

Programma 1: Gezond, fit en slank in 10 weken!

Het OERsterk Programma

Gezond, fit en slank in 10 weken is een online programma en geeft je gedurende 10 weken uitgebreide informatie over alle belangrijke leefstijlpijlers. Je krijgt ruim 125 video’s met sheets, verdiepingsmateriaal, vragenlijsten, maar vooral praktische tips op het gebied van voeding, ontspanning en beweging. Vooral hoe je in de huidige ongezonde leefomgeving je gezondheid kunt beschermen. De informatie is voor iedereen toegankelijk en makkelijk te begrijpen.

Voor wie is het online programma geschikt?

Het online programma is voor alle mensen die meer kennis over een gezonde leefstijl willen hebben. Iedereen wil gezond en vitaal oud worden, maar weinig mensen hebben een plan. Dit programma geeft je de tools om je eigen persoonlijke maatplan in 10 weken samen te stellen. Met de juiste informatie ben je in staat om te ervaren welke tips het beste bij jouw lijf en persoonlijke gezondheidssituatie aansluiten. Je wordt geprikkeld om eens kritisch naar je leefstijl te kijken, en concrete verbeteringen aan te brengen.

oersterk-richard-1 Is het programma effectief?

Het programma geeft veel essentiële informatie over leefstijl die je nergens meer leert. De informatie leidt tot een toegenomen bewustzijn en de praktische tips en opdrachten leiden in 10 weken tot gedragsverandering, de enige echte revolutie op de lange termijn om jezelf te versterken. Je merkt binnen 10 weken een belangrijke toename van je fysieke en mentale welzijn: je hebt meer energie, zit lekkerder in je vel, slaapt beter en hebt een sterker immuunsysteem.

Wat kost het programma?

De prijs van het programma is 249 euro. In deze prijs zitten 10 modules en een paar bonussen, waaronder een Intro-module en de bestseller ‘OERsterk koken!’.

Voordelen van het online programma

 • je krijgt concrete kennis en inzichten die iedereen moet hebben om zijn gezondheid beschermen en te versterken
 • je kunt de kennis gebaseerd op feiten en kennis die je gelijk in je eigen leven, of in je gezin of in je praktijk, kunt toepassen
 • Je krijgt leerzame en prikkelende video’s met bijbehorende sheets
 • je wordt geprikkeld en gestimuleerd worden om concrete stappen te maken. Het gevolg is dat je in korte tijd lekkerder in je vel zit en energieker bent
 • je rekent af met pijntjes, terugkerende klachten, vermoeidheid en lusteloosheid
 • je vergaart nieuwe kennis en inzichten uit de preventieve geneeskunde die je nergens meer leert. drs. Richard de Leth heeft zich na zijn doctoraal geneeskunde uitgebreid in ‘leefstijl als medicijn’ verdiept en deze inzichten leer je via dit programma
 • door de zelfscorelijsten krijg je goed inzicht wat je programma in 10 weken, zowel fysiek als mentaal, met je doet

Nadelen van het online programma

 • deelname na inschrijving is vrijblijvend. Je moet wel zelfs de moeite nemen om je leefstijl met de praktische kennis en tips met kleine stapjes te veranderen
 • het programma is uitsluitend online te volgen

Conclusie

Het OERsterk programma is een goed onderbouwd programma die je veel nieuwe inzichten geeft om je gezondheid te versterken. De huidige welvaartsziekten woren vooral door een ongezonde leefstijl veroorzaakt, dus een gezonde leefstijl is een belangrijk (preventief) medicijn. Het praktisch is praktisch opgezet en bevat per week een afgebakende leefstijlpijler met praktische tips. Buiten dat Richard veel in landelijke media actief is, biedt hij deze informatie over een gezonde leefstijl nu ook voor jou heel praktisch en laagdrempelig op een presenteerblaadje aan.

Wil je starten met ‘OERsterk programma: Gezond, fit en slank in 10 weken’? Klik hier op deze link.

Programma 2: Verbeter je gezondheid in 4 weken

De kracht van OERsterke Voeding

Dit programma is vergelijkbaar met het 10 weken programma maar neemt slechtst 4 weken in beslag. Gedurende deze periode worden theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld. Je krijgt naast video’s, verdiepingsmateriaal en vragenlijsten ook weekmenu’s en boodschappenlijstjes. De informatie is voor iedereen toegankelijk en makkelijk te begrijpen. De rode draad is onze oorspronkelijke voeding, dus puur, onbewerkt en troepvrij.

Voor wie is het online programma geschikt?

Het online programma is voor alle mensen die meer voedingskennis willen hebben. Je eet en drinkt iedere dag, jaarlijks zelfs tienmaal je lichaamsgewicht, maar wat is nou gezond en ongezond? De meeste mensen eten in functie van hun smaak, maar niet in functie van hun lichaam. Van hun gezondheid. Echte voeding voedt, geeft je energie, verbetert je stoelgang, je nachtrust en je stemming. Het programma bevat duidelijke video’s en weekmenu’s met lekkere recepten, die makkelijk te bereiden zijn. Je energie neemt toe en je zult lekkerder in je vel gaan zitten.

Is het programma effectief?

Mensen met moeheid, stemmingswisselingen, huid- of darmklachten merken meestal binnen 14 dagen al resultaat. Maar ook zonder klachten kun je jezelf preventief met voeding versterken.

Wat kost het programma?

Het programma is tijdelijk met 50% korting voor slechts 49 euro verkrijgbaar. Per 17 september wordt de prijs 98 euro. In deze prijs zitten 4 weken voedingsles, verdiepingsmateriaal, vragenlijsten, weekmenu’s en boodschappenlijstjes.

Voordelen van het online programma

 • je krijgt concrete kennis en inzichten die iedereen moet hebben om zijn gezondheid beschermen en te versterken
 • je kunt de kennis gelijk in je eigen leven, of in je gezin of in je praktijk, toepassen
 • je krijgt leerzame en prikkelende video’s met bijbehorende sheets
 • je ontvangt elke week een hapklaar weekmenu mét boodschappenlijstje. Je ervaart zo gelijk wat voeding met je doet
 • in het programma zitten vragenlijsten & checklists om al tijdens de cursus je vorderingen bij te houden
 • het programma bevat praktische tips hoe je gezonde voeding consequent en makkelijk doorvoert in je keuken en je leven

Duidelijke opbouw van de cursus

 • Week 1: Welke voeding past het beste bij mijn lijf?
 • Week 2: Welke voeding past niet goed bij mijn lijf?
 • Week 3: De 2 belangrijkste voedingsregels die je nergens leert
 • Week 4: Voeding is niet de heilige graal, maar wat dan wel?

Je vergaart nieuwe kennis en inzichten uit de preventieve geneeskunde die je nergens meer leert. drs. Richard de Leth heeft zich na zijn doctoraal geneeskunde uitgebreid in ‘voeding als medicijn’ verdiept en deze inzichten leer je via dit programma.

oersterk-richard-2

Door de zelfscorelijsten krijg je goed inzicht wat je programma in 4 weken, zowel fysiek als mentaal, met je doet

Conclusie

Het online programma ‘De Kracht van OERsterke Voeding’ is een goed onderbouwd programma die je veel nieuwe inzichten geeft om je gezondheid te versterken. Voeding heeft een grote uitwerking op je fysiek en mentaal welzijn en dit programma maakt heel duidelijk om je deze gebieden met voeding kunt versterken. Daarnaast ervaar je direct door de weekmenu’s dat onbewerkte, puur voeding veel rust geeft en je vitaliteit versterkt. Buiten dat Richard veel in landelijke media actief is, biedt hij voedingsinformatie nu ook voor jou heel praktisch en laagdrempelig op een presenteerblaadje aan.

Tijdelijk krijg je 50 procent korting op het online programma ‘De Kracht van OERsterke Voeding’. Klik hier op deze link.

Heb je vragen over de programma’s van Richard? gebruik dan het onderstaande reactieformulier.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelKoolhydraatarm 50 Dagen Programma
Volgend artikelPubertijd Symptomen
oersterk-richard-lethHet online programma ‘De Kracht van OERsterke Voeding’ is een goed onderbouwd programma die je veel nieuwe inzichten geeft om je gezondheid te versterken. Voeding heeft een grote uitwerking op je fysiek en mentaal welzijn en dit programma maakt heel duidelijk om je deze gebieden met voeding kunt versterken. Daarnaast ervaar je direct door de weekmenu’s dat onbewerkte, puur voeding veel rust geeft en je vitaliteit versterkt. Buiten dat Richard veel in landelijke media actief is, biedt hij voedingsinformatie nu ook voor jou heel praktisch en laagdrempelig op een presenteerblaadje aan.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in