Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Oktober Borstkankermaand: Blijf bewegen!

Oktober Borstkankermaand: Blijf bewegen!

0
Oktober Borstkankermaand: Blijf bewegen!

Tegenwoordig kent iedereen wel iemand in zijn of haar omgeving die met borstkanker te maken heeft (gehad). Ook dit jaar blijft Stichting Pink Ribbon in beweging en zal gedurende de Borstkankermaand het thema “Meer bewegen = Minder kans op borstkanker” centraal staan. Uit onderzoek is gebleken dat bewegen het risico op borstkanker verkleint. We hebben een mooie nieuwe folder ontwikkeld die nóg meer beweging uitstraalt en die je deze maand bij verschillende winkels en evenementen zult tegenkomen. Daarnaast verwijzen we graag naar de acties en evenementen die in oktober zullen plaatsvinden en die hopelijk weer veel fondsen voor borstkankeronderzoek zullen genereren!

Tulp Pink Ribbon gedoopt

Wat zijn we trots! Onze eigen Pink Ribbon tulp is woensdag 1 oktober jl. op de Keukenhof officieel gedoopt door onze ambassadrice Quinty Trustfull. Samen met voorzitter RvT Maya Meijer-Bergmans en directeur Ida van Belle heeft zij de bollen geplant. Vanaf nu is de Pink tulpenbol te koop via onze webshop en bij een aantal exclusieve Nederlandse bloemisten. De nieuwe tulp is in een oplage van 5.000 exemplaren verkrijgbaar voor € 4,95 per stuk. Per verkochte tulpenbol komt € 1,00 ten goede aan de Stichting.

bron en meer informatie: pinkribbon.nl

Vorig artikel Donderdag Veggiedag
Volgend artikel Voeding voor hardlopers
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987