Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Onderzoek naar het onstaan van Obesitas

Onderzoek naar het onstaan van Obesitas

0
Onderzoek naar het onstaan van Obesitas

In het Amsterdam Medisch Centrum (AMC) en Universiteit van Maastricht (UM) is een onderzoek gestart naar het ontstaan van obesitas. Hierbij wordt de erfelijke aanleg en het eetgedrag van mensen met en zonder obesitas onderzocht.

Het onderzoek kan zowel plaatsvinden in het AMC als in het UM. Daarbij willen wij graag bij u de volgende onderzoeken doen. Wij zullen u vragen enkele computertaken te maken en vragenlijsten in te vullen naar onder andere zin in eten en eetgedrag. Er wordt een kort interview en een geur- en smaaktest afgenomen. Verder willen we u wegen en meten. Daarnaast zal er in het AMC bloed bij u worden afgenomen en indien u voor het UM kiest zal er speeksel worden afgenomen om de erfelijke aanleg te onderzoeken.

Om mee te doen aan het onderzoek moet u bereid zijn om voor 1 keer voor 2.5 uur naar het AMC of naar het UM te komen, afhankelijk wat het dichtst bij u in de buurt ligt.

Als dank voor uw deelname krijgt u een onkostenvergoeding en houden wij u op de hoogte van de uitkomsten.

Aanmelden

Heeft u interesse? Mail naar: [email protected] voor het AMC of [email protected] voor het UM.

Of kijk voor meer informatie op: www.obesitasonderzoek.nl

Vorig artikel Balansbandjes power-balance onderzocht door Tros Radar
Volgend artikel Vetvrij Dieet is Effectief
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987