Gratis Online Snel Afvallen

Online afvallen is erg populair, het heeft veel voordelen ten opzichte van de ’traditionele’ diëtist. In deze review neem ik de online dieetservice van online-snelafvallen onder de loep.

Online – snel afvallen staat voor online dieetadvies en begeleiding door een professionele diëtist. Op de website van online – snel afvallen kan een keuze gemaakt worden tussen 3 verschillende pakketten. Bij ieder pakket zit een aantal contactmomenten met de diëtist. Deze contactmomenten zijn ook los bij te bestellen voor wanneer er behoefte is aan meer begeleiding van de diëtist. Wij namen deze nieuwe methode onder de loep.

Wat doet de diëtist van online – snel afvallen?

De diëtist van online – snel afvallen geeft adviezen over afvallen en geeft daar ook begeleiding bij via de e-mail. Op de website van Online-snelafvallen wordt aangegeven dat de diëtist erop toeziet dat je ook na het afvalproces op gewicht zult blijven daarnaast zal de diëtist helpen bij het beantwoorden van vragen en moeilijkheden.

onlinesnel2

Het grote succes van online afvallen

Online-snelafvallen noemt als grote succes van het concept dat het internet steeds populairder wordt en dat online dieetadvies en begeleiding veel tijd scheelt. Ook is het voor iedereen toegankelijk ook als je druk bent of slecht ter been bent is het een goede oplossing.

Tegenwoordig verschijnen er op internet ook steeds meer artikelen over online dieetadvies en begeleiding. Hieruit blijkt ook dat begeleiding via telefoon of e-mail goed werkt.

Gezond en verantwoord afvallen

Het motto van online-snelafvallen is gericht op een gezonde en verantwoorde manier van afvallen. Ze geven aan de adviezen zo te ontwikkelen dat je voldoende voedingsstoffen en vitamines en mineralen binnen zult krijgen tijdens het afvalproces. Het is dus geen zwaar crash dieet. Op de website van online-snelafvallen wordt gepromoot dat de diëtist het gewicht goed in de gaten houdt en je ook kan helpen en begeleiden bij het behoud van gewichtsverlies.

De verschillende pakketten

Online – snel afvallen biedt 3 verschillende pakketten aan op de website.

Het basispakket bestaat uit een viertal standaard weekmenu’s welke zijn afgestemd op geslacht en leeftijd. Bij dit basispakket krijg je ook een aantal algemene voedingsadviezen en een aantal contactmomenten met de diëtist.

Het persoonlijke pakket bestaat uit persoonlijk voedingsadvies gemaakt aan de hand van je huidige voedingspatroon. Ook zitten hierbij inbegrepen algemene adviezen en contactmomenten met de diëtist.

Het totaalpakket bevat een aantal algemene adviezen en contactmomenten met de diëtist. Verder zal de diëtist samen met jou stap voor stap je huidige voedingspatroon verbeteren.

Wat kost online dieetadvies en begeleiding?

In onderstaand overzicht de prijzen zoals deze geformuleerd zijn op de website van Online-snelafvallen. Afhankelijk van het soort pakket en het aantal extra contactmomenten dat je wilt bestellen zul je ongeveer tussen de €15 en €60 kwijt zijn.

Extra contactmomenten met de diëtist

Voeding en beweging

Online – snel afvallen vindt de combinatie van een gezond eetpatroon en voldoende beweging erg belangrijk. Er wordt daarom ook duidelijk gemaakt dat je naast het voedingsadvies opvolgen ook veel moet bewegen om af te vallen. Bij de adviezen is daarom ook een beweegadvies inbegrepen.

Voordelen

  • je hoeft er de deur niet voor uit
  • voordeliger dan de meeste kuren afslankpillen en poeders
  • regelmatig mogelijkheid tot contact met een professionele diëtist

Nadelen

  • geen face tot face contact, sommigen prefereren dit toch
  • je moet zelf je voeding en beweging aanpassen, geen hulp door het gebruik van een middel
  • uitsluitend te bestellen via internet, mensen zonder internet kunnen hier geen gebruik van maken.

Conclusie

Het advies van online-snelafvallen lijkt gebaseerd op gezonde gewoontes en ziet er niet uit als een streng en zwaar crash dieet. De regelmatige begeleiding tijdens en na het afvalproces lijkt een positieve factor te zijn. Wel is het misschien even wennen dit via internet te doen. Zo zal het niet voor iedereen tot de mogelijkheden behoren. Voor een andere categorie mensen is dit weer wel een voordeel. De prijs is in vergelijking met andere soortgelijke websites en afslankpillen en poeders niet hoog.

2 Reacties

  1. Ik zou heel graag mee doen met dit programma ik moet nu 9 kilo afvallen ik was in 2004 89 kilo toen ben ik afgevallen tot 62 kilo bleef toen mooi opgewicht ben na mijn moeders overlijden 5 jaar geleden zachtjes aan weer aan gekomen ben nu weer 71 kilo dus wil er nu weer 9 kwijt en wil daarom graag meedoen vriendelijke groeten josephine xc

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in