Ontmoeting met Mathijs Vrieze

Twee trouwe vetvrij bezoekers hebben het afgelopen weekend de dag van hun leven gehad. Op de Margriet Winterfair hebben ze hun idool Mathijs Vrieze ontmoet. Hieronder een verslagje van de Mathijs fans:

Wij, Typmiepje en ik, hebben afgelopen vrijdag, op de Magriet Winterfair Mathijs Vrieze ontmoet. Thuis hadden we een leuk cadeautje voor onze favoriete chefkok in elkaar geknutseld.

We waren gelukkig al wat aan de vroege kant, zodat we hem het cadeautje konden overhandigen, hihi, hij keek vol verbazing en hij vond het nog mooi ook!

Mathijs had ook een verassing voor ons want we kregen een recepten-boekje met een krabbel erin. Hij kende ons al van Hyves en Vetvrij. Vandaar dat hij onze namen al kende!  We zijn erg grote fans van hem!

Hij is net als op de televisie een leuke spontane jongen. Ondanks dat hij het erg druk had, maakte hij tijd voor ons vrij om een praatje te maken. Natuurlijk zijn we ook met hem op de foto geweest!

Ik volg nu al 19 weken het boek en bevalt me zo goed dat ik na deze 16 weken nog wel een keer de 16 weken Mathijs Vrieze ga volgen. De recepten in zijn boek zijn heerlijk en ik kan ook iedereen aanraden om het boek te kopen en de heerlijke recepten van Mathijs thuis te bereiden. Het afvallen gaat misschien wat langzamer dan andere diëten, maar het resultaat mag er wezen! Iedereen kan mijn ervaringen volgen op het forum onder de titel: “16 weken met mathijs vrieze“. Ook Typmiepie verteld haar ervaring met Mathijs op het forum.

Groetjes Typmiepje en Snabbeltje.

5 Reacties

 1. haha jaaaa…..dat zal leuk zijn!
  ja ooo hij moet soms een werk verzetten…en dan komen die lange mails eum van snabbeltje weer binnen….en hij heeft het al zo drukkie..

  Maar hij heeft altijd tijd voor ons…ookal duurd het wat langer…

  zo ga bankhangen…

  groetjes snabbeltje..

 2. Haaaaaaaaaaaaa wat leuk zeg!!!

  En redactie: leuk kopje geschreven hoor! Superrrrrrrrrrrr!!!

  Ja, wat hébben we een giga leuke dag gehad!

  Nu willen we ons andere idool nog een keer ontmoeten, wat jij Snabbeltje!

  Wie dat is??? Nou… het hoofd van de redactie van VetVrij! ;-)

  Kunnen we hem een keer persoonlijk bedanken voor al het werk wat hij verzet!

  Knuffffffff

  Miepje

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in