Op weg naar een verantwoord gewicht met Greet

Met plezier stel ik u mijn dieetboek “Op weg naar een verantwoord gewicht met Greet” voor. Wetende, dat meer dan 50% of meer van de Nederlandse mannen en vrouwen een risicovol overgewicht heeft hoop ik met dit boek een passende bijdrage te leveren.Het is een boek geworden zoals ik het voor ogen had: een
mooie vormgeving in fullcolour, dus uitnodigend en met een goede inhoud, dus verantwoord. Een boek, dat in ieder gezin thuis hoort voor de bewustwording van een gezonde eetgewoonte, waarmee je verantwoord afvalt en op gewicht blijft.

Als ik op mijn cover “Een schot in de roos” zeg, dan bedoel ik, dat het zich in positieve zin onderscheidt of profileert t.a.v. vergelijkbare eigentijdse “dieetboeken”. Ik hoop, dat u na het lezen van mijn boek tot dezelfde waardering komt. Een goede gezondheid is tenslotte onze grootste rijkdom. Hieronder vindt u een korte impressie van het boek; deze kunt u ook lezen op de website van het boek.

Een korte impressie van het boek

“Op weg naar een verantwoord gewicht met Greet…” is een compleet boek waarmee je

– geleidelijk afslankt met gemiddeld 500 à 800 gram per week
– je bewust wordt van een gezonde eetgewoonte, waarmee je na het bereiken van het gezonde gewicht verder kunt
– met de drie opbouwweken en de gezonde eetgewoonte als basis op gewicht kunt blijven.

Het is dus geen (crash)dieet. Het is een menuplan. Het is verantwoord afslanken én op gewicht blijven. “Het boek geeft voldoende handvatten om op gewicht te blijven én voor een gezonder eetpatroon voor de lange termijn”.

Centraal staan de 10 weekmenulijsten. Het menuplan voor de 10 weekmenulijsten en de recepten is gebaseerd op en uitgebalanceerd tot gemiddeld 1250 Kcal per dag via de “Nieuwe Schijf van Vijf” van het Voedingscentrum. Dit betekent, dat je bij voldoende variatie voldoende voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnen krijgt. Er zijn dus onder normale omstandigheden geen supplementen nodig. Dit heeft het TNO via de “Richtlijnen voor gezonde voeding” getest. Het een en ander gebeurt met drie volle maaltijden en verantwoorde tussendoortjes. Omdat er alledaagse voedingsmiddelen worden gebruikt kan het hele gezin meedoen. Heel belangrijk is, dat je de dag begint met een volwaardig ontbijt om op deze manier “de dag te plukken”. Bij alles wordt de nadruk op “gezond” gelegd: voldoende voedingsvezels, de gezonde vetzuren, voldoende opname van mineralen (bijv. van ijzer en calcium), de goede koolhydraten. Daarmee leer je een gezonde, verantwoorde eetgewoonte aan, waarmee je na het bereiken van jouw gezonde gewicht gewoon verder kunt.

Jojoën hoeft dus niet meer. Ook zul je ervaren, dat afslanken een prettige ervaring kan zijn. Met dit menuplan word je niet in de boeien geslagen en voel jij je lekker: geen hongergevoelens of dips. Is dan toch een dip,dan krijg je voldoende adviezen om hier goed mee om te gaan.

Een weeklijst bestaat altijd uit:
– tips voor de week of een evaluatie van de week
– een praktisch thema met tips en informatie
– een weekmenulijst voor 7 dagen met 1 recept
– een weekrecept.

Het dieet van Greet is ook bekend als het Dreamline Dieet.

Veel lees- en afslankplezier!

Bestel dit boek bij bol·com

Op weg naar een verantwoord gewicht met Greet
Op weg naar een verantwoord gewicht met Greet
Pol-Pouwels, M. van de

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

tip: bekijk het Dreamline Dieet

meer informatie: greetvandepolpouwels.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in