Oproep: Deelnemers gezocht voor nieuw RTL4 programma

Voor het programma RTL Consult zijn wij op zoek naar mensen met een serieus overgewicht.

RTL Consult is een wekelijks optimistisch medisch lifestyleprogramma en met ingang van 25 januari te zien op RTL4. rtl4 Gezondheid is lifestyle geworden. We zijn er actief mee bezig en weten er steeds meer vanaf . Daarom ligt de focus van het programma op kwaliteit van leven en hoe geneeskunde hieraan bijdraagt. RTL Consult brengt zware onderwerpen op een luchtige manier.

Een vast panel, bestaande uit medisch experts en een presentator, geeft wekelijks op persoonlijke en professionele wijze commentaar op cases, filmpjes en tests.

Wij zoeken kandidaten tussen de 30 en 50 jaar die om gezondheidsredenen op een verantwoorde wijze van de overtollige kilo’s af willen. Omdat je bijvoorbeeld gaat trouwen, van een levenlang gejojo of de zwangerschapskilo’s afwil. Wij willen jou interviewen en volgen tijdens het afvallen en aanpassen van je levensstijl.

Help anderen met jouw verhaal en geef je op via [email protected]

Sluit je een recente foto en duidelijke motivatie bij, dan nemen we contact met je op.

Gesponsorde links over Dieet, Voeding & Gezondheid

3 Reacties

  1. Inderdaad heel jammer dat de grens bij 35 jaar ligt, want toen zijn mijn problemen begonnen … 20 kilo aangekomen na een operatie voor baarmoederhalskanker, een kapot lichaam is het resultaat… Dagelijks pijn en de kilo’s wilken er niet af omdat bewegen moeilijk gaat. Jammer !

  2. Jammer dat er niet zoveel informatie bij staat. Voor hoe lang wordt je gevolgd? Wie helpen je allemaal? Wat ga je allemaal doen? Wat moet je minimaal wegen?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in