Oproep van maandblad LINDA


Nathalie de Graaf is freelance journaliste en is op zoek naar jou voor een artikel dat binnenkort te lezen is in het populaire maandblad LINDA! lindamagazine

Maandblad LINDA is namelijk met spoed op zoek naar vrouwen die verschillende –liefst extreme – diëten hebben uitgeprobeerd. Heb jij twee weken op Spa en spekkies geleefd omdat ‘dat zo lekker vult’ of heb je een ander dieet gevolgd? Deel je ervaringen met ons! Mail naar [email protected] als je mee wil werken aan het onderzoek van LINDA.


Namens Nathalie enorm bedankt!

2 Reacties

  1. Ik heb al zeerveel dieten ed gevolgd. Van Atkins,Montignac en south beach, naar alle varianten van shakesen soepen en sappen dieeten. Zeer recentelijk nog 10dagen alleen water met citroensap. Goed om te ontgiftenmaar zeker niet om blijvend af tevallen. Nu alweer enkele weken met weight watchers bezig. Gaat goed maar drang om tezondigen blijft bestaan. Als coach begeleid ik mensen om af te vallen en beter in hun vel tekomen. Gelukkig weet als als geen ander hoe moeilijk het is en hoe belangrijk ondersteuning hierbij is. Je kan het namelijk niet alleen!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in