Oproep van maandblad LINDA

2
Oproep van maandblad LINDA


Nathalie de Graaf is freelance journaliste en is op zoek naar jou voor een artikel dat binnenkort te lezen is in het populaire maandblad LINDA! lindamagazine

Maandblad LINDA is namelijk met spoed op zoek naar vrouwen die verschillende –liefst extreme – diëten hebben uitgeprobeerd. Heb jij twee weken op Spa en spekkies geleefd omdat ‘dat zo lekker vult’ of heb je een ander dieet gevolgd? Deel je ervaringen met ons! Mail naar [email protected] als je mee wil werken aan het onderzoek van LINDA.


Namens Nathalie enorm bedankt!

Vorig artikel Hollywood Cookie Dieet Bestellen
Volgend artikel E-nummers Halal of Haram
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

2 REACTIES

  1. Ik heb al zeerveel dieten ed gevolgd. Van Atkins,Montignac en south beach, naar alle varianten van shakesen soepen en sappen dieeten. Zeer recentelijk nog 10dagen alleen water met citroensap. Goed om te ontgiftenmaar zeker niet om blijvend af tevallen. Nu alweer enkele weken met weight watchers bezig. Gaat goed maar drang om tezondigen blijft bestaan. Als coach begeleid ik mensen om af te vallen en beter in hun vel tekomen. Gelukkig weet als als geen ander hoe moeilijk het is en hoe belangrijk ondersteuning hierbij is. Je kan het namelijk niet alleen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987