Home Dieet en Afvallen Dieetboeken Over calorieen enzo – Het calorieenboek

Over calorieen enzo – Het calorieenboek

2
Over calorieen enzo – Het calorieenboek

Vlak voor de zomer krijgt iedereen weer de kriebels om strak in de zomer­outfit te verschijnen. Dus de chocolade gaat aan de kant, de chips en cola worden verbannen, en we letten weer op de calorieën. Over calorieën en zo is een handig hulpmiddel in de strijd tegen de extra kilo’s. Het geeft duidelijk inzicht in welke voedingsmiddelen de boosdoeners zijn en welke juist meehelpen aan een gezond gewicht. Door het handige formaat en de slim uitgedachte systematiek wordt Over calorieën en zo een onmisbaar zakboekje voor elke bewuste consument.

Bestel dit boek bij bol·com

Het calorienboek
Het calorienboek
E. Bleumink & R. Vervoort

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Vorig artikel Gezond eten rond chemotherapie
Volgend artikel Diabese, het boek voor diabetes patienten
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

2 REACTIES

 1. Beste Lise,

  Het is inderdaad zo dat alle producten die in het calorieënboekje staan vermeld, dat die zonder het `afval`zijn. Dus fruit, groente en aardappelen zonder schil, vlees zonder bot en vis zonder graad. Tenzij het anders staat vermeld.

  Met vriendelijke groeten,

  Rien Vervoort

 2. Ik had een vraag i.v.m. het aantal calorieën in watermeloen. Ik koop geregeld in de winkel 1/4 watermeloen waarop dan op de verpakking staat 500gr bijvoorbeeld. De calorieën die bij watermeloen horen, gelden die voor enkel het vruchtvlees en mag je dus de schil niet meetellen (want die weegt veel) of moet je het gehele pakketje meerekenen als er staat 1 schijf watermeloen?

  Hetzelfde probleem heb ik met bijvoorbeeld een sinaasappel. Zonder schil en dus enkel het vruchtvlees weegt ze minder en zijn het dus minder caloriëen dat ik opneem.

  M.a.w. moet je het gewicht van fruit met of zonder schil rekenen?

  Mvg,
  Lise

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987