Overgewicht verliezen, levenskracht winnen in prachtig puur Polen

Mijn naam is Dieuwke. Na mijn opleiding HBO-CMV werkte ik als projectleider van een kinderboerderij en tuinvrouw tot ik in 2004 een spierziekte heb gekregen. Ik was al snel niet meer in staat om veel te doen en langzaam maar zeker begon ik in de put te raken en steeds dikker te worden.

Sinds 2005 wonen we in Polen, waar we toch ondanks mijn ziekte begonnen zijn met het opbouwen van een kleine gemengde boerderij. Dit was een gewaagde, maar ook geslaagde sprong. We zijn nu in staat om voor een groot deel van ons erf te leven. Mijn man Mirek verzorgt de dieren, de tuin en de boerderij en geniet dagelijks van de vele sportieve mogelijkheden die de prachtige omgeving te bieden heeft, zoals langlaufen, wandelen, en paardrijden.

Ik heb geleerd om door toch, naar kunnen, activiteiten in en om de boerderij te ontplooien zoals geitenkaas maken, licht tuinieren, schilderen, en paardrijden, en door gezond en lekker te koken, om me weer een volwaardig, voldaan en levenslustig mens te voelen en mijn gewicht onder controle te houden.

Met de kennis en vaardigheden die wij hebben opgedaan de afgelopen jaren, gaan wij vanaf februari van start met de zogenaamde Levenskrachtweken. Tijdens je verblijf (7 overnachtingen op all-in basis)in de schitterende 200 jaar oude vakwerkboerderij, leren wij je tools om gewicht te verliezen, gezonder en lekkerder te gaan eten, een betere conditie te krijgen en je ook psychisch fitter gaan voelen.

De dagelijkse calorie-behoefte, wordt individueel vastgesteld en dagelijks geëvalueerd. Aan de hand van je capaciteiten en interesses wordt daarnaast bekeken wat je gaat doen om je bewegingspatroon zo mogelijk te verbeteren. Pure Poland biedt hiervoor ruimschoots de mogelijkheid. Je kan mee werken in de grote moestuin. Je leert hoe je de groenten kan verbouwen en gebruiken, en overheerlijke recepten te bereiden. De boerderij heeft ook boerderijdieren die dagelijks verzorgd moeten worden. Als je wilt kan je deelnemen hieraan. Je kan in de omgeving heerlijk paardrijden op onze lieve merries, wandeltochten maken, langlaufen, skieën, fietsen, mineralen zoeken, genieten van stoombaden en sauna’s en vele andere activiteiten ondernemen die je lichaam weer in conditie kunnen brengen.

Pure Poland heeft een gezellige zitkamer, 5 slaapkamers, 3 badkamers en een heerlijke tuin en terras waar je de rust en aandacht kan vinden die je misschien even nodig hebt. We doen de levenskrachtweek in samenwerking met een aantal zeer gewaardeerde collega’s en organisaties:

Meer informatie over de Levenskrachtweken

www.purepoland.eu
+48757515220

Met hartelijke groet,

Dieuwke

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in