Het Paleo Lifestyle Programma door Wendy Mijnheer

Paleo is enorm populair, en niet zonder reden, want Paleo werkt! Wil je starten met Paleo, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Vandaag neem ik het Paleo Lifestyle programma van de Puur&Fit Academie onder de loep. Het Paleo Lifestyle programma is een compleet voedingsprogramma wat je in 7 weken coacht naar een gezonder leven.

Het wordt aangeboden door Puur&Fit, een aanbieder van pure gezondheidsproducten. Naast de mooie webshop van Puur&Fit hebben zij ook een uitgebreide Academie waar digitale kennisproducten worden verkocht. Enkele andere succesvolle programma’s van Puur&Fit zijn:

Het Paleo Lifestyle Programma

Het Paleo Lifestyle programma valt dus onder de Puur&Fit Academie en wordt verzorgd door Wendy Mijnheer. Zij is afgestudeerd in de orthomoleculaire voedingsleer.

In het 7-weekse Paleo Lifestyle Programma word je begeleid om weer te gaan eten als een oermens. Het grootste deel van onze huidige voeding was in het menu van de oermens in geen velden of wegen te bekennen. Zij aten bij lange na niet zoveel koolhydraten. De enige koolhydraten die zij binnenkregen waren die uit groenten, fruit en noten.

Je moet daarom alles vergeten wat je is verteld over afvallen of gezond leven. Je denkt misschien dat je goed bezig bent met je volkoren boterham, light producten, het beperken van vette voeding en vruchtensapjes. Dit is je ook niet kwalijk te nemen, de commercie doet haar uiterste best om jou te laten geloven dat deze producten wel goed voor je zijn.

Het Paleo Lifestyle Programma is geen dieet maar een nieuwe manier van leven. Het aanleren van alle nieuwe gewoontes en het afleren van bestaande gewoontes neemt tijd in beslag. Doordat Wendy met haar persoonlijke ervaring je stap voor stap begeleidt zal dit veel gemakkelijker gaan en zorgt dit voor een goede stok achter de deur. Op deze manier kan je uiteindelijk optimaal profiteren van de Paleo Lifestyle door een betere gezondheid en slanker lichaam en meer energie.

Inhoud van het Paleo Lifestyle Programma

 • 7 weken lang online coaching d.m.v. video’s
 • Stappenplan om jouw ontbijt, lunch, tussendoortjes en diner geleidelijk aan Paleo te maken
 • Direct toepasbare dagmenu’s
 • Online coaching modules
 • Meer dan 2 uur aan videomateriaal
 • Meerder e-mails per week met tips en adviezen
 • Unieke Paleo recepten als Bonus!

Na aanschaf van het programma krijg je toegang tot het Paleo Lifestyle programma via een speciale ledenpagina van de Puur&Fit Academie. In dit gedeelte vind je de verschillende onderdelen van het programma.

Het volgen van het Paleo Lifestyle programma duurt in totaal 7 weken. paleo-puur-fit In de online video modules word je in een doordachte volgorde stap voor stap meegenomen in de wereld van de Paleo Lifestyle. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Introductie van de Paleo, het ontbijt, avondeten, lunch, tussendoortjes en direct toepasbare tips en adviezen.

Ieder onderdeel bestaat uit verschillende video’s waarin Wendy stap voor stap alles laat zien. Op deze manier kun je Paleo steeds een beetje meer aan je dagelijks leven toevoegen.

Het totaal aan video’s bedraagt meer dan 2 uur aan gedetailleerde informatie.

Ook ontvang je iedere week een meerdere e-mails met tips en adviezen. Dit geeft een extra stimulans om het hele programma op de juiste wijze te doorlopen en af te ronden voor het beste resultaat.

Het is zelfs mogelijk om persoonlijk contact op te nemen met de coach (Wendy) voor een persoonlijke vraag over het programma.

Als bonus ontvang je 20 exclusieve Paleo recepten die je tijdens het volgen van het programma direct kan toepassen. Deze gerechten zijn erg lekker, praktisch en zeer gezond.

Wat kost het?

Dit Paleo Lifestyle programma kost slechts 67 euro. Dit lijkt mij een prima prijs voor dit unieke, digitale Paleo Lifestyle programma. Het programma oogt zeer professioneel en er is aandacht is besteed aan de details. Het opbouw van het programma is zeer doordacht en daardoor gemakkelijk te volgen. De video’s zijn van zeer hoge kwaliteit. Wendy legt op een duidelijke en persoonlijke wijze de verschillende aspecten van de Paleo Lifestyle uit. Erg leerzaam en praktisch. Meer informatie en bestellen kan via deze pagina.

100% geld terug garantie

Wendy is overtuigd van het programma en geeft een 60 dagen geld terug garantie. Dit betekent dat je het Paleo Lifestyle programma risicoloos kunt proberen. Ben je uiteindelijk niet tevreden met het resultaat dan krijg je gewoon je geld terug. Geen reden dus om niet de stap te zetten naar een Paleo Lifestyle.

Mijn eindoordeel

Nadat ik het Paleo Lifestyle programma heb bestudeerd kan ik concluderen dat het waardevolle informatie bevat voor iedereen die wil gaan leven volgens de Paleo Lifestyle. Het programma is goed onderbouwd met de juiste professionele kennis.

Erg goed dus! De kwaliteit van het Paleo Lifestyle Programma is uitstekend. Zeer duidelijk wordt alles met betrekking tot Paleo voeding en Lifestyle uitgelegd. De bonus met twintig heerlijke recepten zijn ook met zorg en aandacht gemaakt. De persoonlijke aanpak van Wendy is erg plezierig waardoor het een echte aanrader is voor iedereen die wil gaan eten als een oermens!

Gezonde Groeten,

sanne

[thrive_leads id=’45681′]
RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringDikmakers Zonder Calorieën
Eenvoudig AfvallenTips voor Gezonde Gemakkelijke Gewoontes
paleo-healthHet programma is goed onderbouwd met de juiste professionele kennis. Erg goed dus! De kwaliteit van het Paleo Lifestyle Programma is uitstekend. Zeer duidelijk wordt alles met betrekking tot Paleo voeding en Lifestyle uitgelegd.

1 reactie

 1. Ik ben al vanaf november 2014 aan het lijnen onder begeleiding van een diëtiste.
  Dat gaat erg goed en ben inmiddels al bijna 10 kg. afgevallen.

  Ik wil jouw diëten over een paar weken gaan proberen dus kan nu nog niets zeggen over hoe mij dat bevalt.
  Ik heb jouw recepten even laten controleren en wat ik al dacht voor mij zijn sommige ingrediënten te vet! Deze kan ik wel vervangen door andere ingrediënten.

  Inmiddels heb ik week twee van je ontvangen.
  ik vind dat er erg veel wintergroenten in deze recepten zitten. In deze tijd van het jaar, zou ik dan ook liever recepten met groenten die nu volop te koop zijn willen zien.
  Dat kookt en koopt gemakkelijker.

  Het is maar een tip hoor!

  Groetjes,
  Jetty

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in