De Paleo Revolutie van Mitchel van Duuren

Loren Cordain is de Paleo Goeroe van Amerika en komt na vier Engelstalige bestsellers nu ook naar Nederland! Mitchel van Duren die we kennen van De Paleo Revolutie krijgt serieuze concurrentie met deze Paleo held uit ‘The States’. Toen Nederland nog aan met Sonja Bakker en Dr. Frank aan het worstelen was, had Dr. Cordain Paleo al op de kaart gezet. Wist je overigens dat Mitchel naast zijn online succes ook een fysieke handleiding heeft uitgegeven die je je helpt metvetverlies, energie en een beter leven. Dit unieke boek inclusief 50 smakelijk recepten heeft als titel De Paleo Revolutie.

Hét originele, officiële Paleodieet

Terug naar het boek van Loren Cordain. De megabestseller uit de USA is nu ook verkrijgbaar in Nederland! Eet zoals je verre voorouders en verlies gewicht. Dat is de kern van het Paleodieet. Na het megasucces in Amerika, waar er meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht, is het dieet (in lijn van de Voedselzandloper) eindelijk naar Nederland gehaald. Het Paleodieet is een veel gevolgd dieet. Het gaat ervanuit dat je eet zoals je verre voorouders uit de oertijd, omdat onze bouw en ons DNA daar nu eenmaal op is ingesteld. Onbewerkte voeding uit het seizoen en de eigen regio is goed voor je, gefabriceerd eten dat je grootouders niet zouden herkennen, is slecht voor je. Eet daarom als een neanderthaler: veel groenten, zaden, bessen, vis en af en toe wat vlees. Gluten, geraffineerde suiker, e-nummers en alcohol waren de oermens volkomen vreemd!

Dokter Loren Cordain

Auteur Loren Cordain is de grondlegger en expert van het Paleodieet. Hij is gespecialiseerd in voedingswetenschappen en onderzoek naar lichamelijke oefening. Hij schreef deze bestseller aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten en voegde hier tevens heerlijke recepten aan toe. Het resultaat van het Paleodieet? Je bent gezonder, slanker, fysiek sterker en hebt meer energie.

Gezond en Lekker

Gezond, lekker en eenvoudig, het Paleo dieet is het dieet dat we waren bedoeld om te eten. Als je op een verantwoorde manier gewicht wil verliezen dan is Paleo de sleutel naar succes. Dr Loren Cordain toont aan hoe je door het eten van mager vlees en vis, vers fruit, snacks en niet-zetmeelrijke groenten op een verantwoorde manier kunt afvallen.  Paleo is een voedingsprogramma dat gebaseerd is op het eten van het voedsel dat onze voorouders aten. Het Paleo dieet is het enige dieet dat op een natuurlijke wijze ziekte kan bestrijden en maximale energie geeft.

Paleo Kookboek

loren-cordain-paleo

Na de eerste bestseller verscheen al snel een tweede titel. Het Paleo Kookboek staat boordevol recepten die naadloos aansluiten bij de Paleo filosofie. Het kookboek is gebaseerd op de bestseller ‘Het Paleo Dieet’ van Dr Loren Cordain. De recepten blinken stuk voor stuk uit in eenvoud. In dit revolutionaire kookboek staan meer dan 150 recepten die voldoen aan de natuurlijke Paleo maatstaven. De recepten zijn opgesplitst in de volgende categorieën:

  • ontbijt
  • brunch
  • lunch
  • snacks
  • dranken

Tevens staan er twee complete weekmenu’s in het boek die je helpen om gewicht te verliezen en het vergroten van je gezondheid en energie door te focussen op magere eiwitten en niet-zetmeelhoudende groenten en fruit. Dankzij deze recepten eet je jezelf slank en fit. Je krijgt meer energie en kunt genieten van heerlijke maaltijden.

Paleo Fitness

De derde titel van Dokter Loren heeft de titel ‘Paleo Fitness‘. Dit boek is nog niet in het Nederlands vertaald maar dit zal ongetwijfeld niet lang op zich laten wachten. Dr Cordain heeft dit boek samen met personal coach Joe Friel samengesteld. Het Paleo Dieet voor atleten is net als het eerste boek van Dr. Cordain een bestseller in Amerika. Meer dan 100.000 exemplaren gingen inmiddels over de toonbank. Cordain en Friel tonen aan dat door het gebruik van het juiste voedsel en specifieke fitness oefeningen een optimaal resultaat kan worden bereikt.

Paleo Vragen en Antwoorden

Heb je vragen over de Paleo filosofie? Dan is ‘Paleo Antwoorden’ een ‘must have’. In deze vierde titel van de Paleo reeks neemt Loren je aan de hand en geeft antwoord op alle Paleo vragen. In ‘Paleo antwoorden’ laat hij zien hoe je een Paleo Boost kunt creëren en een optimaal resultaat kunt behalen. Met een uniek ‘Paleo 7-dagen plan‘ verbaast hij vriend en vijand. Het Paleo 7-dagen plan bestaat uit aanbevolen maaltijden, oefeningen, lifestyle tips, en aanbevelingen. Dit boek volgt het Paleo pad zorgvuldig en helpt je aan een ultieme Paleo beleving.

Gezonde Groet,

sanne

Boekrecensie Informatie

Het paleodieet
Auteur: Loren Cordain
Prijs: € 14,99
ISBN: 9789021557830
Kosmos Uitgevers

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in