Palm Beach Narcisme Dieet

Ook Palm Beach heeft nu in navolging van South Beach dieet een eigen dieet, het Palm Beach Narcisme Dieet. Bij dit dieet gaat het niet alleen om een manier van eten, maar ook om een manier van narcisme. Samen worden ze gecombineerd tot 12 principes.

De 12 principes van het Palm Beach Narcisme Dieet

1. Hou genoeg van jezelf om jezelf gezond en fitness te geven. Blijf niet steken in overgewicht als je je gewicht kunt controleren door een verbeterde levensstijl.

2. Stel je de voordelen van gewichtsverlies voor. Visualiseer jezelf als extreem fit en gezond.

3. Stel jezelf heel specifieke doelen voor gewichtsverlies met een datum en een gewicht. Stel jezelf ten doel gemiddeld een pond tot een kilo per week te verliezen. In tegenstelling tot wat andere diëten zeggen is het de bedoeling om je bij dit dieet dagelijks te wegen.

4. Stel je doelen zo dat je geen andere keus hebt. Vertel mensen je doel. De angst voor mislukking moet groot genoeg zijn om je te motiveren.

Bestel dit boek bij bol com

The Palm Beach Lifestyle Diet
The Palm Beach Lifestyle Diet
Hal Tartar

vandaag voor 17.00 besteld, morgen in huis

5. Eet een gezond en gebalanceerd dieet. Eet drie keer per dag, geen tussendoortjes. Beperkt de ongezonde suikers en hou je hoeveelheid koolhydraten laag.

6. Drink veel water, beperk de hoeveelheid koffie, thee en frisdrank. Cafeïne stimuleert de eetlust en kan zorgen voor het vasthouden van water. Beperk ook de hoeveelheid alcohol.

7. Zorg dat je de steun krijgt van je vrienden en familie. Laat ze weten wat je doet, zodat ze je kunnen steunen. Als je een keertje over de schreef gaat, wees dan de dag erna wat strenger voor jezelf (maar honger jezelf niet uit).

8. Spreek met een iemand af dat hij/zij je enkele keren per week vraagt of je nog op de goede weg bent. Zoek iemand die je weer in de juiste richting kan duwen als je het spoor dreigt kwijt te raken.

9. Lopen, lopen, lopen. Probeert minstens 30 minuten per dag in een stevig tempo te lopen, minstens 4 keer per week.

10. Blijf je gedachten bij je doel houden. Herinner jezelf er een paar keer per dag aan wat je doel is, wat je gewicht over 4 maanden moet zijn.

11. Stop niet. Als je je doel hebt bereikt, ga dan door met je gezonde levensstijl zodat je gewicht op je streefgewicht blijft.

12. Pas de principes van sportpsychologie toe: passie, hard werken, focus, zelfvertrouwen, emotionele controle, verbeelding en doelstellingen.

Voor meer informatie over dit dieet raden wij u aan om naar de engselstalige website van John F. Murray, Ph.D, die de auteur is van dit dieet.

Heb je ervaring met het Palm Beach Narcisme Dieet? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in