Papistop Review en Ervaringen

Als je wratten of papillomen hebt dan zal het je bekend voor komen. De vraag is of Papistop hier tegen helpt. Sommige mensen blijven maar naar de wrat kijken, zonder dat ze oog hebben voor de rest van jou en jouw gezicht. Veel mensen voelen zich dan ook erg onzeker en willen graag een middel gebruiken om ervan af te komen. Papistop is zo’n middel.

De onzekerheid is niet de enige reden om een middel te gebruiken tegen wratten en papillomen. Wratten en papillomen worden soms veroorzaakt door een virus dat ook bepaalde vormen van kanker kan veroorzaken. Papistop is een middel dat iets belooft te doen aan de wratten en papillomen. Papistop maakt dus een behoorlijke belofte. Lukt het daadwerkelijk om je wratten bij de oorzaak aan te pakken? Wij hebben het getest.

Wat is Papistop?

Papistop is een zalfje dat je aan kunt brengen op de plekken waar je wratten hebt. Het middel zou er niet alleen voor zorgen dat wratten die er al zijn verdwijnen, het zou ook de verdere werking van het virus dat de wratten veroorzaakt belemmeren. Dit alles gebeurt op basis van een zestal natuurlijke ingrediënten, waaronder klimop, berkextract, theeboomolie en jeneverbes.

Papistop Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Papistop zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 36 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Papistop graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Voor wie is het geschikt?

Verreweg de meeste mensen hebben op een gegeven moment in hun leven wel last van wratten. Zij zouden dus baat kunnen hebben bij het gebruik van Papistop.

Geen van de ingrediënten in Papistop is een bekende allergene stof. In principe kan dan ook iedereen het middel gebruiken.

Is Papistop effectief?

Om te bekijken of Papistop een effectief middel is tegen wratten en papillomen hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan naar de verschillende ingrediënten van de zalf. Daarnaast hebben een aantal mensen de zalf voor ons geprobeerd. Je leest de bevindingen hieronder.

Wetenschappelijk onderzoek

We hebben gekeken naar de werking van de zes belangrijkste ingrediënten van Papistop tegen wratten. Hiervoor hebben we gekeken in de beste wetenschappelijke tijdschriften.

Klimop: Deze plant wordt veel gebruikt in verschillende soorten crèmes en medicijnen vanwege de medicinale werking. Klimop is inderdaad ontstekingsremmend (bron), maar dat helpt niet omdat wratten veroorzaakt worden door een virus.

Theeboomolie: Ook theeboomolie is een ingrediënt dat je vaak tegenkomt in cosmetica en andere verzorgingsproducten. Opmerkelijk genoeg geldt hetzelfde als voor klimop. Ook theeboomolie werkt uitstekend tegen bacteriën (bron).

papistop

Berkextract: Van berkextract is bewezen dat het een remmend effect heeft op ongewenste vormen van celdeling (bron).

Stinkende gouwe: Dit is een papaverachtige plant die van nature voorkomt in grote delen van Europa en Azië. Ook van deze plant gaat een beschermende werking uit tegen ongewenste celdeling (bron).

Jeneverbes: Jeneverbes is een plant die van oorsprong ook in de Benelux voorkomt. Details worden niet gegeven, maar volgens een wetenschapper uit Abu Dhabi gaat er een antivirale werking uit van dit middel (bron).

Bergsteentijm: Bergsteentijm helpt tegen verschillende soorten bacteriën en schimmels, maar voor een antivirale werking is geen enkel bewijs (bron).

De praktijktest

We hebben zeven mensen met wratten gevraagd om Papistop voor ons te testen. Sommige van de proefpersonen hadden een of twee kleine wratten, terwijl anderen langduriger last hadden van wratten, soms ook op vervelende plekken als in de hals of in de schaamstreek. De proefpersonen brachten de crème aan zoals op de gebruiksaanwijzing staat: driemaal per dag op de aangedane plaats.

Na een maand was er geen enkel verschil te zien bij de mensen die Papistop hadden gebruikt. De wratten waren niet kleiner worden en zeker niet verdwenen. Dit wil overigens niet zeggen dat Papistop helemaal niet werkt. Het zou kunnen dat er wel degelijk een remmende werking uitgaat van Papistop. In dat geval zou het wel kunnen helpen om wratten die net ontstaan kleiner te houden.

Wat kost Papistop?

Je kunt een tube van 30ml kopen voor €39. Koop je meerdere tubes, dan wordt de prijs per tube een stuk lager. Koop je vijf tubes, dan betaal je minder dan €20 per tube. Bestellen kan eenvoudig online.

Voordelen

Er zijn weinig voordelen aan Papistop. Kanttekening is wel dat Papistop niet is gebruikt bij beginnende wratten. Misschien werkt de zalf dan wel.

Nadelen

De crème van Papistop doet niet wat het belooft. Bij de proefpersonen zijn de wratten niet kleiner geworden.

Overigens is het erg kwalijk dat de fabrikant beweert dat het virus helemaal uit je lichaam kan verdwijnen. Dit is pertinent niet waar. Het virus verdwijnt niet en kan dus ook overgaan op je baby. Daarnaast blijft de kans bestaan dat je baarmoederhalskanker krijgt, ook al beweert de fabrikant van niet.

Conclusie

Als je van je wratten af wilt ziet er niets anders op dan een behandeling op basis van cryotherapie (met koude stikstof) of met salicylzuur. Papistop is geen goed alternatief. Het is daarnaast erg kwalijk dat de fabrikant van Papistop op de websites claims maakt die het niet waar kan maken. De enige manier om je tegen het virus dat wratten veroorzaakt te beschermen is door je te vaccineren voordat je besmet wordt.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelCiltep Review en Ervaringen
Volgend artikelGratis Dieetadvies bij Albert Heijn
papistopAls je van je wratten af wilt ziet er niets anders op dan een behandeling op basis van cryotherapie (met koude stikstof) of met salicylzuur. Papistop is geen goed alternatief. Het is daarnaast erg kwalijk dat de fabrikant van Papistop op de websites claims maakt die het niet waar kan maken. De enige manier om je tegen het virus dat wratten veroorzaakt te beschermen is door je te vaccineren voordat je besmet wordt.

14 Reacties

 1. Op deze manier heb ik ook Onycosolve gevonden wat helpt tegen schimmelnagels. Liep hetzelfde als deze reclame van Papistop en in elk land een andere site. het kwam ook van de USA en ook met meerdere flesjes een gunstigere prijs. ik woon in Kroatië, bestelde het meermaal want het hielp echt, maar nadien kon ik het niet meer bestellen.

 2. Ik heb zeer veel wratjes in mijn nek .Heb reeds 2 tubes gebruikt en vond dat ze kleiner werden.Kan ik nog bestellen.Dermatologe doet in de lente en zomer geen wratten weg met cryotherapie of salicylzuur .Want er wordt gezweet en kunnen er ontstekingen ontstaan.

  • Hallo Helena Brodziak, ik wil het toch desondanks bestellen, nu dus bijna 1 jaar dat jij het gebruikt hebt. Kan je vertellen of de resultaten nog beter zijn geworden??? Ik vond het nu op Facebook, het is voor mijn echtgenoot, maar ben toch altijd sceptisch. Jij zegt dat je de indruk hebt dat ze kleiner geworden zijn en dat wilde ik, indien dit bericht jou bereikt, toch nog even vernemen. met dank en vriendelijke groet

 3. Ik graag papistop willen testen.
  Heb een Papilloom in mijn gezicht ,op rug en armen
  Helaas werkt de link niet om mij op te geven.
  Graag reactie van jullie.
  Groeten Monique

 4. Ik zou ook graag mij op willen geven om papistop uit te proberen.
  Heb in mijn gezicht een Papilloom en op rug en armen enkele bv stuks
  Helaas werkt de link niet om mij op te geven.
  Graag een reactie van jullie.
  Groeten Monique

 5. Graag zou ik dit middel Papistop mogen testen, omdat ik vervelende Papillomen onder mijn armen heb waar ik veel last van heb.

 6. Graag geef ik me op om Papistop te testen als dit nog mogelijk is. Er staat geen einddatum bij maar wel dat er nog 36 testers gezocht worden dus neem ik aan dat de test nog niet afgelopen is. Ik heb meerdere papillomen in m’n gezicht en nek. En ook veel wratten verspreid over m’n lichaam. Heb al veel tincturen geprobeerd en ook diverse keren wratten laten wegbranden. Zowel met stikstof als met een soort brander (was best pijnlijk). Aan de papillomen in m’n gezicht wil de huisarts niets doen. Heb er geen last van maar het oog wil ook wat ????

 7. Ik heb al jaren last van pukkeltjes op mijn neus en ook soortgelijke verdikkingen op mijn benen. Ik zou graag proberen of uw product werkt.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in