Patser Maaltijdshake Review en Ervaringen

De Patser Maaltijdshake gebruikt je als vervanger van een maaltijd. Volgens de fabrikant is deze shake perfect geschikt voor mensen die afvallen willen of die op zoek zijn naar een gezonde maaltijd die heel snel klaar is. Wij hebben het product voor je binnenstebuiten gekeerd om te beoordelen of het echt een gezond product is.

Wat is de Patser maaltijdshake? Patser Maaltijdshake header

De Patser all-in-one Maaltijdshake is een maaltijdvervanger die wordt geleverd in een grote stazak (pouch). Je voegt maar liefst 85 gram van het product toe aan 250-300ml water. Je roert of schudt het geheel goed, waarna je het kunt opdrinken.

De Patser Maaltijdshake komt in een verpakking van 1000 gram. Dit betekent dat je uit een verpakking ongeveer 12 maaltijden haalt. Je kunt de Patser Maaltijdshake gebruiken voor zowel het ontbijt, de lunch als voor het avondeten. De maaltijdshakes van Patser zijn verkrijgbaar in 11 verschillende smaken en daarmee is er voor ieder wat wils.

De maaltijdshakes van Patser zijn te gebruiken door verschillende mensen. Het is bedoeld als maaltijd na het sporten, om zo eiwitten binnen te krijgen. Het is ook prima te gebruiken als snelle maaltijd. Tot slot is een maaltijdvervanger geschikt voor mensen die willen afvallen. Voor deze laatste groep heeft Patser ook een zeven dagen maaltijdplan ontwikkeld.

Patser is een Nederlands bedrijf dat verschillende voedingssupplementen en afslankproducten levert. Naast maaltijdvervangers kun je ook vitaminen en andere producten voor sporters krijgen. Patser is gevestigd in Duiven, vlakbij Arnhem.

Voor wie is de Patser maaltijdshake geschikt?

De Patser maaltijdshake bevat haver, een bron van gluten en melkeiwitten. Daarnaast kunnen er sporen van vis en noten in het product zitten.

Patser Maaltijdshake review
Patser Maaltijdshake review

Het is niet onveilig om af en toe een maaltijdshake te nuttigen, maar als je van plan bent om een eiwitdieet te volgen, is het in sommige gevallen beter om eerst even contact op te nemen met een arts. Het is verstandig dit te doen als je bijvoorbeeld zwanger bent, borstvoeding geeft of wanneer je medicijnen gebruikt.

Hoe effectief is de Patser Maaltijdshake?

Uiteraard hebben we de Patser All-in-one Maaltijdshake uitgebreid voor jou onderzocht. Maaltijdvervangers passen in een eiwitrijk dieet. Dit wordt door wetenschappers als een van de meest effectieve diëten beschouwd (bron).

Als we naar de samenstelling van de maaltijdshake kijken, dan zien we dat een portie 20 gram eiwitten bevat. Dit is niet verkeerd. Deze hoeveelheid eiwitten is belangrijk voor het in stand houden of laten groeien van de spiermassa (bron).

Wat ook opvalt is dat je per portie maar liefst 39 gram koolhydraten binnenkrijgt. Hoewel hier weinig suikers bijzitten, is dit toch best veel. In veel vergelijkbare producten kom je dergelijke hoeveelheden niet tegen.

In de producten van Patser zijn vitaminen en mineralen toegevoegd, evenals voedingsvezels. Deze laatste zijn belangrijk, omdat deze zorgen voor verzadigdheid na het eten (bron).

Wat kost de Patser Maaltijdshake?

Patser Maaltijdshake ervaringen

Een verpakking van 1000 gram, goed voor 12 maaltijden, kost 33,95. Bij afname van meerdere verpakkingen krijg je een kleine korting. Je betaalt dan iets meer dan €2,50 per maaltijd.

Voordelen

Omdat er maar liefst 11 smaken van de shake zijn, is er voldoende afwisseling mogelijk.

Nadelen

De maaltijdshake is per portie gerekend behoorlijk aan de prijs. Er zijn vergelijkbare of betere shakes die ruim 20% per portie voordeliger zijn.

Conclusie

Hoewel de Patser Maaltijdshake wat veel koolhydraten bevat, is het geen slecht product. Er zitten veel eiwitten en voedingsvezels in een portie en er zijn vitaminen en mineralen toegevoegd. Je hebt ook behoorlijk wat te kiezen door alle verschillende smaken die er zijn.

Het belangrijkste nadeel aan het product is toch wel de prijs. Aangezien je iets meer dan €2,50 per maaltijd betaalt, ben je een stuk duurder uit dan bij vergelijkbare producten. Zeker als je het product regelmatig wilt gebruiken, tikt dit snel aan.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringNaltrexon en Bupropion Afvallen met deze Supplementen
Eenvoudig AfvallenDieet Pro Shakes Aanbieding Lisa Lois
patser-maaltijdshakeDe Patser Maaltijdshake gebruikt je als vervanger van een maaltijd. Volgens de fabrikant is deze shake perfect geschikt voor mensen die afvallen willen of die op zoek zijn naar een gezonde maaltijd die heel snel klaar is. Wij hebben het product voor je binnenstebuiten...

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in