Peperdieet PeperSlank Capsiplex

In het verleden zijn al veel diëten overgewaaid uit Amerika. Vooral in de omgeving van Los Angeles is het een broedplaats van trendy diëten. Niet zo vreemd want het lijkt wel of Hollywood sterren altijd op dieet zijn. Zo lazen we onlangs dat zangeres Beyonce Knowles voor een nieuwe rol in een film flink wat kilo’s moest afvallen. Ze trok hiervoor een bijzonder dieet uit de kast. Een maand lang volgde de 24 jarige zangeres het peperdieet. Ze verloor op die manier 9 kilo en schitterde (nog slanker) op het witte doek.

Beyonce legt uit: “Aan het begin van de set was ik op mijn normale gewicht, om de rol en de verandering van een jonge Deena naar een oude Deena te kunnen spelen moest ik 9 kilo kwijt. Ik wilde meer dan alleen andere make-up en haar”

Capsiplex Peperdieetpil

Het peperdieet houdt gelukkig niet in dat je uitsluitend peper mag eten. Er zijn dieetpillen ontwikkeld met een extract van zwarte en rode pepers die er (zonder maagirritaties) voor zorgen dat je afvalt. De ‘peperpil’ Capsiplex heeft een klinisch bewezen werking en vermindert eetlust, versterkt de werking van het metabolisme, vermindert massa en vet. Capsimax helpt 12 keer meer calorieën te verbranden tot wel 278 calorieën cumulatief per dag! Dit afslankproduct is gebaseerd op rode pepers bekend als Capsicum extract en zwarte peper. Om irritatie bij inname en maag en darmen te voorkomen is de het capsicum extract in een gepatenteerde capsule gedaan. Capisplex werkt het beste in combinatie met beweging en bij het gecontroleerd eten tijdens uw afslankperiode.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

PeperSlank

We mogen Capsiplex niet verwarren met PeperSlank. PeperSlank zijn capsules die je voor het ontbijt moet nemen om op die manier de voedselopname te stimuleren. Dat is tenminste de beredenering die we op de website kunnen lezen. PeperSlank is een product dat we toe kunnen voegen aan de lange lijst van afslankproducten zoals NutrasVelt, puri-ligne, citroensapcapsules, en SlimAdvance. Al deze producten worden geleverd door de internet onderneming PCI. Meer over de producten van PCI kun je lezen in dit artikel.

3 Reacties

  1. Ik gebruik de peperpillen van het peper dieet nu twee weken en ben op zich wel wat afgevallen maar niet zoveel als ik had verwacht. In totaal moet ik 15 kilo kwijt en ik ben pas 4 kilo kwijt dus ik heb nog even te gaan. Een voordeel is dat ik slaap als een os sinds ik dit dieet volg, hier staat niets over in de bijsluiter, zijn er meer mensen die hiet ‘last’ van hebben?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in