Perle Bleue Review en Ervaringen

De markt voor huidverzorgingsproducten is behoorlijk verzadigd. Er zijn heel veel verschillende producten op de markt die helpen om je huid jonger en mooier te houden. Gelukkig komen er ook af en toe hele nieuwe concepten op de markt. Een van deze nieuwe producten is Perle Bleue, een nachtcrème die je moet combineren met een serum.

Wat is Perle Bleue?

Perle Bleue Review
Perle Bleue Review

Perle Bleue is een combinatie tussen een nachtcrème en een serum. Deze nachtcrème en serum moet je met elkaar mengen en aanbrengen op het gezicht en de huid. Dit doe je vlak voor het slapen gaan. De fabrikant belooft dat de eerste effecten na een paar dagen al zichtbaar worden. Na een maand wordt de huid echt merkbaar strakker en soepeler.

De belangrijkste ingrediënten in Perle Bleue zijn hyaluronzuur, D-pantenol, borage-olie en sneeuwalg. In het serum vind je een soort arabische gom en een extract van de krokus. Tot slot zit er ook collageen in.

Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Perle Bleue zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 43 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Perle Bleue graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult een korte enquete in en deelt je ervaring met ons

Voor wie is Perle Bleue geschikt?

Perle Bleue bevat geen bekende allergenen. Door de toevoeging van borage-olie is Perle Bleue niet even goed geschikt voor ieder huidtype. Als je van jezelf een wat vettere huid hebt kun je het product misschien beter niet gebruiken.

Is Perle Bleue effectief?

Veel van de ingrediënten in Perle Bleue kennen we wel uit andere huidcrèmes. Ook zijn er een aantal onbekendere bestanddelen. Doen alle ingrediënten in Perle Bleue hun werk?

Hyaluronzuur: Dit is een klassiek ingrediënt dat in veel huidcrèmes voor komt. Dit is niet voor niets. Hyaluronzuur speelt een sleutelrol in het vochtig maken en houden van de huid (bron). Indirect helpt het daardoor ook tegen rimpels.

Collageen: Is een soort eiwit dat een cruciale rol speelt in het behouden van de soepelheid van de huid. De productie van collageen door ons lichaam neemt af naarmate we ouder worden.

Perle Bleue Review ervaringen
Perle Bleue Review ervaringen

D-pantenol: Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat huidcrèmes met D-Pantenol de huid bevochtigen. Ook dit draagt dus indirect bij aan het beschermen van de huid tegen veroudering.

Borage-olie: Borage-olie is een stof die veel gebruikt wordt als remedie tegen eczeem. In wetenschappelijke onderzoeken is echter geen bewijs gevonden dat borage-olie hier ook echt tegen helpt (bron). Het enige onderzoek dat een positieve werking van borage-olie op de huid vond, onderzocht de werking van het product als je het opeet (bron).

Sneeuwalg: Wat sneeuwalg precies is, is niet duidelijk genoeg omschreven op de verpakking. Er zijn vrij veel verschillende soorten algen die kunnen overleven op het ijs. Aangezien we niet precies weten welke soort alg het betreft, kunnen we de werking niet goed achterhalen.

Arabische gom: Heeft een ontstekingsremmende werking (bron).

Krokus: Ook krokus heeft een hydraterende werking (bron).

Perle Bleue verpakking
Perle Bleue verpakking

Al met al zijn de verschillende ingrediënten in Perle Bleue een beetje uit balans. Er zijn heel veel bestanddelen die helpen om de huid te bevochtigen. Daarentegen zijn er weinig antioxidanten en bestanddelen met andere positieve effecten op de huid. Dit maakt dat het product heel goed kan werken bij mensen met een droge huid. Heb je van jezelf een wat vettere huid, dan zul je er weinig plezier aan beleven.

Wat kost Perle Bleue:

Een verpakking Perle Bleue kost €65 en is uitsluitend online verkrijgbaar in de officiële webshop (pas op voor namaak)

Voordelen

Perle Bleue is uitstekend in staat om de huid vochtiger te maken.

Nadelen

Perle Bleue heeft geen dagcrème. Als je je huid overdag wilt beschermen tegen de zon, dan heb je hier nog een aparte crème voor nodig.

Conclusie

De werking van Perle Bleue is iets te eenzijdig. Ja, je kunt je huid er uitstekend mee bevochtigen, maar de crème beidt vrij weinig bescherming tegen vrije radicalen. Ook op andere vlakken schiet Perle Bleue iets te kort. Zelfs als je een extreem droge huid hebt, heb je nog andere crèmes nodig om de volledige bescherming te krijgen die andere crèmes wel bieden.

Mocht je vragen hebben over deze review? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina of gebruik de facebook comments

RECENSIES OVERZICHT
Product Review Score
Vorig artikelVivèse Senso Duo Oil Review en Ervaringen
Volgend artikelFlexa Plus Capsules Review en Ervaringen
perle-bleueDe werking van Perle Bleue is iets te eenzijdig. Ja, je kunt je huid er uitstekend mee bevochtigen, maar de crème beidt vrij weinig bescherming tegen vrije radicalen. Ook op andere vlakken schiet Perle Bleue iets te kort. Zelfs als je een extreem droge huid hebt, heb je nog andere crèmes nodig om de volledige bescherming te krijgen die andere crèmes wel bieden.

29 Reacties

 1. Ik wil het al een tijdje proberen, maar wil eerst wat reviews hierover zien, maar nog beter is het zelf testen vandaar de reactie voor een proef pakketje.

 2. Goedemiddag,
  Ik heb zeker interesse om Perle Bleue te testen.
  Ben een vrouw van 65 jaar met een gezonde levensstijl, dagelijks bewegen, biologisch eten,rook en drink niet.Helaas ben ik 5 jaar geleden heel lang ziek geweest en daar heeft mijn huid onder geleden.
  Ondanks dat ik mijn huid goed verzorg met natuurlijke middelen, is mijn gezichtshuid nog steeds zichtbaar getekend.
  Mede door een leven onder zware omstandigheden,
  Dit is de reden dat ik dit middel wil proberen.
  Vriendelijke groet, Myriam

 3. Ja al een reactie geplaatst
  Geen reactie van u ontvangen-slechts n meldingvan dubbele reactie
  Wil heel graag uw reactiehoe u deze oplichting gaat compenseren
  €69,— retour of gratis toezending de 2 overige benodigde potjes om t beloofde effect te krijgen
  Of u kiest voor aanklaging en wereldwijd bekendmaking van deze oplichterspraktijk!!!!

 4. Altijd geintereseerd een nieuw produkt met goede referentie te proberen, denk dat het heel belangrijk is er zo goed mogelijk te blijven uitzien!

 5. Goedemidddag,
  Ik ben al langere tijd aan het zoeken naar middelen die mijn rimpels kunnen verminderen/laten verdwijnen????.
  Ik zag via internet goede resultaten van deze crème waardoor ik dit product graag voor u zou willen testen.
  Het lijkt nl of dit bijna niet waar zou kunnen zijn.
  Zo wil iedereen dit wel willen gebruiken wanneer het daadwerkelijk werkt.

  Mvg,
  Corinne

 6. Ik ben 73 jaar en zie er verzorgt uit en ik zou graag die Perle Bleue willen proberen
  Ik heb een droge huid en wat kleine rimpels en hoop dat deze dan ook weg zullen gaan als ik een
  proef paket van U mag ontvangen
  Ik kijk er al naar uit om Perle Bleue te mogen gaan uit te testen
  Met vriendelijke groet Rosmarie

 7. Ik ben 63 jaar en wil graag de huid houden die ik altijd heb gehad! Het blijkt niet eenvoudig te zijn , ben heel gemotiveerd om dmv dit product toch een goed resultaat te krijgen! Ik doe dus heel graag mee!

 8. IK ZOU DIT MIDDEL HEEL GRAAG UITPROBEREN. IK BEN VERLEDEN JAAR 60 GEWORDEN, HEB EEN DIKKE GOEDE EN HUID, MAAR NU BEGINT HET WEL TE ZAKKEN. IK VOEL MIJ VERDER JONG GA ELKE DAG OP DE FIETS VRIJWILLIGERSWERK DOEN OP SCHOOL. IK HOOP DAT U MIJ IN AANMERKING NEEMT OM PERLE BLEUE TE TESTEN. IK HOOP ZO DAT HET WERKT, IK VERHEUG MIJ NU AL.

 9. Hallo ik ben net 50 jaar geworden maar…… mijn huid zak al in als een slappe dweil ????. Ook heb ik strakke lijnen in mijn gezicht waardoor ik er vermoeid uit zie. Zelf voel ik mij prima en eet gezond en sport lekker en slaap als een roos. Nu zou ik graag jullie product uit willen proberen. Ik ben namelijk niet snel overtuigd van alle reclame resenties die je op internet kunt vinden. Graag wil ik meedoen om een eerlijk objectieve beoordeling te geven.

 10. Goedemorgen
  Inmiddels ook de 50 gepasseerd en een verjongende stap aan het overwegen. Ben me nog aan het oriënteren, fillers, botox, combinatie? Dan komt dit bericht in je mail, komt dan m.i. niet voor niks op mijn pad, Dus ik wil het graag uitproberen en wie weet kan ik het proces nog uitstellen. Zou fantastisch zijn.

 11. Graag Zou ik eens sinds ik ongeneeslijke hersenkanker heb eens horen wat zie jij er goed uit ipv wat zie jij er slecht uit wat echt vreselijk is door pijnen en vermoeidheid tekent mijn gezicht enorm en jullie beloven veel en heb ondanks mijn weinig inkomen toch dure producten maar 1 merk hielp maar was echt onbetaalbaar dus terug bij af verdrietig genoeg ik ben 47 jaar maar zie er als een 65 jarige uit ik hoop echt dat ik dit mag testen en nog meer hoop ik dat het waarheid is dat dit helpt . Heel veel liefs van een radeloze nog jonge maar oud uitziende vrouw.

 12. Door dat ik hersenkanker heb en sinds mijn operatie blijvende pijnen heb maar ook snel moe ben zie ik.er getekend en vaak moe uit . Heb jeunesse geprobeerd en mijn huid werd echt mooier maar kon het helaas niet betalen want na 2 weken was het flesje op ondanks dat ik als tip kreeg spray je huid even kort met water in en dan serum zo doe je er langer mee was het na 14 dagen leeg hoe ik ook pompte er kwam niks meer .Waarom zijn product en alleen weg gelegd voor de rijken onder ons ook wij willen ondanks dat je ziek bent mooi eruit zien. Zou heeel graag als tesrpersoon dit willen doen en als het echt zo goed is wil ik zelfs ruim 60 euro betalen zolang ik maar niet meer hoef te horen wat zie jij er slecht uit . Ik hoop dat ik een kans krijg hiervoor om een mooie huid te krijgen. Met vriendelijke groet Corina

 13. ik ben net 55 en wil er graag jonger uitzien want zo voel ik me ook.Nu is het wel erg slap en oud.dus ik kan u super duidelijk bewijs laten zien!.Kies mij om pearl beue uit te testen.

 14. Ik ben 52 jaar en dat is te zien! Wat zou het fijn zijn als Perle Bleue echt werkt.’ Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is het dat vaak ook’. Maar ‘niet geschoten is altijd mis’ en ‘hoop doet leven’. Kortom, ik zou het fantastisch vinden om mee te doen aan deze test. Hartelijke groet; Suzan

 15. Beste ,graag wil ik het product uit proberen ,ben fit ,veel in beweging sport (golf).mijn hals en de kaaklijn , is een ramp!!!!!!
  Wat zou het geweldig zijn als ze zeggen wat zie jij er nog jong uit!!
  Dat maakt mij erg gelukkig.

 16. Hallo, Ik zou ook heel graag jullie product uitproberen, ik ben 61 en mijn huid is aan toe om goede product te gaan gebruiken… wie weet, wordt ik gelukkig van

 17. Hallo, Ik zou ook heel graag jullie product uitproberen, ik ben 61 en mijn huid is aan toe om goede product te gaan gebruiken… wie weet, wordt ik gelukkig van

 18. Graag zou ik dit middel willen uitproberen. Ben 57 jaar en vooral last van verouderende hals en decolleté.
  Lijkt een ander concept, dus ben benieuwd!

 19. Ik wil het graag testen omdat ik langzaam ouder begin te worden en dat in mn gezicht niet mooi is. Hopelijk werkt dit product zoals het belooft. Ik ben ook vrij sceptisch maar je weet maar nooit.

 20. Ik ben de 40 ondertussen gepasseerd en merk aan mijn huid zeker een verschil tov 10 jaar geleden. Ik ben altijd zeer sceptisch over dit soort zalfjes ook met name door de verkoopmethoden. Ik zou graag verrast willen worden met een zalfje wat echt werkt en daarmee een mooiere huid…en als het niet werkt dan zal ik ook dat niet onder stoelen of banken schuiven. Test graag mee.

 21. Hoi,
  Ik ben dit jaar 40 geworden en bemerk verslapping van de huid en veel rimpels (meer dan bij leeftijdsgenoten) dus ik zou absoluut een goede kandidaat zijn.

 22. Ik wil het product graag proberen en als proef persoon mee doen .als het helpt.heb een zeer gevoelige huid vandaar eerst een proefpakjet

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in