Wat is Personal Body Plan?

Personal Body Plan is in essentie geen dieet, het is een levensstijl. Het wordt daarom ook omschreven als een ‘way of life’. Elke PBP’er wordt persoonlijk begeleid volgens de kernvoorwaarden van dit plan. Deze zijn  gedrag, voeding, training en herstel. Persoonlijke begeleiding is een belangrijk onderdeel van dit plan.

Personal Body Plan geeft je persoonlijke begeleiding via een eenvoudige applicatie op je mobiele telefoon. Het is een personal trainer, voedingsdeskundige en lifestyle coach, en dat alles binnen 1 app. Hij werd officieel gelanceerd in 2012 als lifestylemerk onder de vleugels van moederbedrijf Changing Life.

Personal Body Plan bestond daarvoor al in een andere vorm. Het werd in 2007 door Tom Barten bedacht en uitgewerkt op zijn zolderkamer. Tom, die daarvoor al jaren met overgewicht te kampen had, ontwikkelde dit program om zijn doelgewicht te bereiken. Met Personal Body Plan bereikte hij zelf zijn gewenste resultaat. Hierna besloot hij zoveel mogelijk andere mensen te helpen om dit ook te realiseren.

Voor wie is Personal Body Plan geschikt?

Personal Body Plan heeft als motto:‘Life-changing results for every body’. Het is dus voor een ieder geschikt. Hoe kan een ieder succes boeken op dit plan? Door de beloofde persoonlijke begeleiding. Iedere klant krijgt een uniek plan voorgeschreven, omdat ieder lichaam uniek is. Met behulp van dit gepersonaliseerde plan kan je de beste versie van jezelf worden. Je leert wat voor jou werkt en wat juist niet werkt. Je krijgt de nodige motivatie, wat ook per persoon verschilt.

Is Personal Body Plan effectief?

Dankzij de gepersonaliseerde aanpak en begeleiding is dit plan heel effectief. Je wordt begeleid in alle aspecten rondom het behalen van je doelgewicht. Er wordt niet alleen gelet op je voeding, maar ook op je motivatie en fitness. Dit zijn allemaal belangrijke voorwaarden voor een succesvol afslankplan.

Wat kost Personal Body Plan?

Personal Body Plan kost voor een abonnement van 6 maanden €79,- per maand. Wanneer je ervoor kiest om alle maanden meteen te betalen, ontvang je 10% korting en betaal je slechts €426,60. Je kan zo een manier €7,90 per maand besparen.

Daarnaast kunnen er kosten bijkomen voor de sportschool en je voeding. Dit heb je gelukkig volledig zelf in de hand. Je kiest zelf je sportschool en waar je je voeding haalt. De kosten voor deze 2 items zitten dus niet in de prijs voor Personal Body Plan opgenomen.

Personal Body Plan heeft een eigen Personal Body Store waarin je verschillende fitness- en afslankbenodigdheden kan aanschaffen. Je vindt er vitamine-supplementen, koffie, fitness-artikelen, sportkleding en eiwitrijke maaltijdvervangers.

Voordelen van Personal Body Plan

 • Je krijgt een speciale Personal Body Plan app met chatfunctie.
 • Via de chatfunctie heb je 24/7 contact met de Online Personal Trainer.
 • Ook de voedingsdeskundige kan je makkelijk contacten.
 • Je hebt dus 24/7 toegang tot begeleiding.
 • Je resultaten en voortgang kan je makkelijk bijhouden via de app
 • Werk je liever in groepsverband? Dan kan je makkelijk in contact komen met andere gebruikers via de app.
 • Alles kan je makkelijk bijhouden dit geeft je beter inzicht in je eetgewoonten.

Nadelen van Personal Body Plan

 • Alles wordt op afstand gedaan.
 • Je krijgt dus geen persoonlijke begeleiding in de sportschool.
 • De kosten voor de sportschool en voeding zijn niet inbegrepen in je plan.
 • In het begin kan je minder energie hebben doordat je aan het nieuw dieet moet wennen.
 • Het duurt wel even voor de resultaten zichtbaar zijn.

Conclusie

Personal Body Plan is geen snel dieet waarmee je op een ongezonde manier wat kilootjes verliest. Met de gepersonaliseerde voedings- en fitnessplan leer je om op een gezonde manier af te slanken.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelGratis Voedingstest
Volgend artikelBuikspierprogramma; Review
personal-body-planPersonal Body Plan is geen snel dieet waarmee je op een ongezonde manier wat kilootjes verliest. Met de gepersonaliseerde voedings- en fitnessplan leer je om op een gezonde manier af te slanken.

1 reactie

 1. Aangezien ik net als zo velen wil gaan afvallen, heb ik me in een opwelling ingeschreven voor Personal Body Plan op 13-07-2016, wat in zou gaan op 01-08-2016. Na het betalen van het lidmaatschap heb ik me bedacht, aangezien ik allergisch ben voor eiwitten (wat je volgens PBP veel moet eten) en net een kindje heb gekregen (strenge regelmaat). Ik wilde opzeggen op 04-08, aangezien het per 01-08 in zou gaan. Echter kreeg ik te horen dat dit niet meer kon. Aangezien het termijn van 2 weken na betaling zou eindigen. We hebben verschillende malen via e-mail en telefonisch contact gehad, echter kunnen we op geen mogelijkheid de overeenkomst beëindigen. Heb hiervoor voor 6 maanden maar liefst 426 euro betaald, maar geen gehoor. We hebben tevens nog aangeboden 1 a 2 maanden te betalen maar ook hier gaan ze niet akkoord mee. Onderstaande mail hebben we verzonden… Hoe graag wil je tevreden klanten, waarom doorgaan met een klant die wil opzeggen en nooit gestart is?

  Denk allemaal na voordat je gaat starten… Je zit er aan vast!!

  Zoals vanmiddag telefonisch besproken een mail vanuit onze kant.

  In ons telefoongesprek hebben we besproken dat mijn vriendin een ”impulsaankoop” heeft gedaan om af te vallen en dat ze er graag vanaf wil zien. Ze heeft er ontzettend veel spijt van en 426 euro is natuurlijk veel geld. Aangezien we wel houden van lekker eten, drukke banen hebben en net een kindje hebben gekregen en dus veel onregelmatigheid hebben zal ook niet de motivatie zitten in het eten en voedingssupplementen. Heb vanmiddag ook besproken dat ze allergisch is voor eiwitten, dat dit een goede methode is maar niet voor haar.
  Natuurlijk staat er in de voorwaarden dat ze had moeten annuleren 2 weken na betaling. Echter dacht ze dat ze nog bedenktijd had omdat ze dacht dat de 2 weken na 1 augustus zou ingaan. Ze heeft het geld netjes overgemaakt.

  Hopelijk begrijpen jullie de situatie en kunnen jullie het geld terugstorten. Ze zit er erg mee en zou graag willen zien dat jullie haar tegemoet kunnen komen en als bedrijf ook geen deelnemers willen die betaald niet deelnemen.

  We willen ook nog voorstellen dat we dan 1 of 2 maanden betalen als oplossing.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in