Personal Cream Review en Ervaringen

Een huidcrème die speciaal gemaakt is voor jouw huid! Het klinkt als iets dat onwerkelijks. Maar het kan wel. Het bedrijf Happy Nature Products uit Zwolle biedt persoonlijke huidcrèmes aan onder de naam Personal Cream. Wij verzamelden een aantal proefpersonen met verschillende huidtypen en bestelden een aantal verschillende crèmes.

Wat is Personal Cream?

Personal Cream is een huidcrème die aangepast wordt op jouw huid. In drie stappen wordt bepaald welke gezichtscrème de beste werking heeft voor uw huid. Na betaling lever je als eerste een intakeformulier aan, waarin je enkele vragen beantwoordt over je huid. Als tweede stuur je een foto mee. Deze wordt op twee manieren beoordeeld. Door een huidspecialist en door een computerprogramma.

Hoe wordt jouw cream personal?

Je persoonlijke crème wordt vervolgens samengesteld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een stuk of 10 basisingrediënten. Deze worden aangevuld met een selectie uit een van de

personal-cream-etiket
personal-cream-etiket

ongeveer dertig basisoliën, kruidenextracten en etherische oliën. Van al deze oliën is bekend dat ze helpen bij het verbeteren van de gezondheid van bepaalde huidtypen. Alle ingrediënten in Personal Cream zijn van natuurlijke oorsprong. Daarnaast kun je van alle ingrediënten zien wat hun werking is.

Voor wie is Personal Cream geschikt?

Het bijzondere aan Personal Cream is dat het in principe voor iedereen geschikt zou moeten zijn. We hebben als gevolg van de samenstelling van ons testpanel niet zo goed kunnen testen of het ook werkt bij mensen die geen blanke huidskleur hebben. Daarnaast is personal cream natuurlijk geen geneesmiddel, dus de werking is niet gegarandeerd bij huidproblemen.

Als je bekend met een allergie over een overgevoeligheid voor bestanddelen van huidcrèmes, dan is het verstandig om de ingrediëntenlijst van Personal Cream door te kijken

Is het effectief?

Er kunnen meer dan dertig verschillende soorten ingrediënten in je Personal Cream zitten. Van veel van deze verschillende ingrediënten gaat een bewezen werking uit. Zo wordt amandelolie onder andere gebruikt als traditioneel medicijn bij zaken als psoriasis en eczeem.

Neemolie wordt ook gebruikt om allerlei zware huidaandoeningen te behandelen, waaronder huidproblemen die ontstaan als gevolg van kankerbehandeling. Hoewel de individuele ingrediënten kunnen werken, zou het kunnen zijn dat er in jouw huidcrème twee ingrediënten zitten die elkaar tegen werken.

Onze ervaringen

personal-cream-pakket
personal-cream-pakket

Gelukkig hebben onze proefpersonen geen problemen gemerkt. Een proefpersoon met een droge huid merkte op dat haar huid veel beter gehydrateerd was. Een andere proefpersoon die last heeft van couperose merkte dat de klachten na een maand (toen stopte onze proef) de symptomen bijna verdwenen waren. Een soortgelijk proces zien we bij producten van Mardanti Skincare.

Twee van de oudere proefpersonen (61 en 56 jaar) waren ook positief over de personal cream. Het gezicht leek voller en strakker. Een aantal rimpels waren minder diep dan op de selfies die wij maakten voordat we het middel gingen gebruiken.

Hoewel de proefpersonen allemaal verschillende huidtypen hebben, merkten alle proefpersonen een positief effect op de huid. Het soort effect is net zo verschillend als de huid van de deelnemers.

Wat kost het?

Voor €67,- krijg je een flesje met 100ml Personal Cream. In deze flacon wordt de cream luchtdicht verpakt. Daarnaast zit er een dispenser in de flacon. Hierdoor raak je de crème niet met de vingers aan en blijft deze langer goed.

personal-cream
personal-cream

Voor €14,- krijg je een extra flacon met 15ml cream erbij. Ideaal voor in de handbagage als je gaat vliegen. Daarnaast wordt elk flesje persoonlijk gemaakt. Je kunt kiezen uit een zilveren of een gouden flacon. Leuk is daarnaast dat je voornaam op het etiket gedrukt wordt. Op deze manier kunnen meerdere mensen binnen het gezin gebruik maken van hun eigen flacons.

De voordelen

De huidcrèmes lijken inderdaad echt op maat te zijn gemaakt. De proefpersonen hadden allemaal verschillende ingrediëntenlijsten. Natuurlijk kun je je ook door een schoonheidsspecialiste laten adviseren over een bepaalde crème. Hier zit het risico aan dat je schoonheidsspecialiste betaald krijgt om een bepaald merk te promoten, waardoor zij niet de beste keuze voor jouw huid maakt.

Alle proefpersonen vonden de crème erg zacht. De huidcrème voelde voor iedereen prettig aan, waarschijnlijk omdat de huidcrème vol zit met natuurlijke ingrediënten.

Niemand had last van enige vorm van irritatie bij het gebruik van de crème. Daarnaast is er geen sterke geur aanwezig

De nadelen

Ben je mogelijk allergisch voor een van de ingrediënten die Personal Cream gebruikt? Dan is het raadzaam om eerst contact op te nemen met Personal Cream voordat je de crème bestelt. Omdat de crème op maat gemaakt wordt, kun je deze alleen maar retourneren als bijvoorbeeld de verpakking beschadigd is geraakt. Ben je allergisch voor een ingrediënt dat je niet nodig denkt te hebben, maar Personal Cream denkt van wel, dan kun je je bestelling niet meer annuleren.

Conclusie

De Personal Cream van Happy Nature Products is van goede kwaliteit. Vijf verschillende proefpersonen kregen inderdaad allemaal een eigen verschillende huidcrème die goed leek te werken bij iedereen. De crème is daarnaast zacht voor de huid en heeft geen vervelende geur. Als laatste is de prijs van €67 voor een flacon van maar liefst 100ml zeer acceptabel. Een goede reden dus om een personal cream te bestellen.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSnelle Eiwitrijke Snacks
Volgend artikelIs Pindakaas Gezond?
personal-creamDe Personal Cream van Happy Nature Products is van goede kwaliteit. Vijf verschillende proefpersonen kregen inderdaad allemaal een eigen verschillende huidcrème die goed leek te werken bij iedereen. De crème is daarnaast zacht voor de huid en heeft geen vervelende geur. Als laatste is de prijs van €67 voor een flacon van maar liefst 100ml zeer acceptabel.

1 reactie

  1. Ontwikkelt natuurzuivere gezichtscrèmes die volledig op de huid worden afgestemd. Door gebruikmaking van een intake formulier met foto-upload kan, aan de hand van uitvergrotingen en een zogenaamd biosensor test, een exacte receptuur worden vastgesteld. De consument kan dus digitaal zijn bestelling plaatsen.

    De individuele receptuur wordt in een geavanceerde fabriek samengesteld.

    Aansluitend wordt de persoonlijke crème verpakt in een prachtige airless dispenser

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in