Home Review Recensies Ervaringen Pharmaxx Supplements Review en Ervaringen

Pharmaxx Supplements Review en Ervaringen

Pharmaxx is een Nederlands Vlaams Supplementen leverancier. Pharmaxx Slaapcomfort, Health, Balance en Multi Omega zijn slechts enkele producten uit het assortiment. In deze review bespreken we enkele van deze supplementen.

Producten van Pharmaxx Supplements

De producten van Pharmaxx worden in Nederland gemaakt volgens de Good Manufacturing Proces (GMP) richtlijnen. De grondstoffen die gebruikt worden voor het produceren van de supplementen zijn dusdanig geselecteerd dat deze optimaal door het lichaam worden opgenomen. Alle supplement van Pharmaxx zijn verpakt in doordrukstips.

Tijd voor een overzicht van de supplementen van Pharmaxx.

Pharmaxx Balance

 • Voedingsvezels
 • Kruidencomplex

Pharmaxx Total Care

pharmaxx total care
 • Multivitamine
 • Omega-3 Visolie

Pharmaxx Beauty Support

 • Anti-oxidanten
 • Vitamine-B complex

Pharmaxx Slaap Comfort

 • Melatonine
 • Magnesium

Pharmaxx Health Support

 • Glucosamine Complex
 • Cranberry

Perfect Balance Weight Control

vezels afslankpillen
vezels afslankpillen

Perfect Balance staat voor Afslanken met groen thee. Vanaf ons 30ste levensjaar kan de stofwisseling langzamer gaan werken. Niet voor niets merken veel mensen dat ze na die leeftijd hun gewicht moeilijker op peil kunnen houden. Weight Control stimuleert uw gewichtsverlies en ondersteunt u bij het op peil houden van uw gewicht. Weight Control is een natuurlijk supplement op basis van plantenextracten zoals groene thee. Deze extracten stimuleren de vetverbranding. Weight Control is dan ook een natuurlijke ondersteuning om verantwoord af te slanken!

Daarnaast vermindert Weight Control het hongergevoel doordat het DE bloedsuikerspiegel op peil houdt

Download de bijsluiter van Pharmaxx Weight Control.

Met krachtig groene thee extract (EGCG)

Een belangrijk bestanddeel van groene thee is het antioxidant EGCG. Weight Control bevat een krachtig groene thee extract met maar liefst 40% EGCG. Samen met de andere extracten, zoals garcinia cambogia (met HCA) en citrus aurantium, bevordert groene thee uw vetstofwisseling. Weight Control is samen met Vezel Complex verkrijgbaar in het voordelige Weight Control Pakket. Weight Control is gegarandeerd vrij van gist, gluten, lactose, geur- en smaakstoffen en bevat geen resten of sporen van pinda’s. Aan dit supplement zijn geen suikers toegevoegd. De tabletten zijn ook geschikt voor mensen met een vegetarische levensstijl.

perfect-balance

Gebruik Pharmaxx Weight Control

Gebruik is heel eenvoudig, dagelijks een tablet met met voldoende water tijdens de hoofd maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Vezeltabletten

Vezels spelen een belangrijke rol bij de darmwerking en spijsvertering. De vezeltabletten van Pharmaxx bevatten psyllium en appelvezels. Dit zorgt ervoor dat u voldoende vezels binnenkrijgt waardoor de darmfunctie wordt gestimuleerd en uw stoelgang wordt verbeterd.

Vezels zijn ook een hulpmiddel om op gewicht te blijven. Want hoewel de vezeltabletten nauwelijks calorieën bevatten, geven ze wel een verzadigd gevoel door trage passage in het maag-darm kanaal. Zo wordt uw eetlust vermindert en zult u minder snel geneigd zijn tussendoortjes te eten. De vezeltabletten passen dan ook prima in een dieet en helpen u om op gewicht te blijven.

Pharmaxx Weight Control Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Pharmaxx Weight Control ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Pharmaxx Weight Control graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Pharmaxx Slaapcomfort

De acht uurtjes die we gemiddeld iedere nacht slapen zijn van groot belang voor ons functioneren de volgende dag. Niets is dan ook zo vervelend dan moeite hebben met het slapen. Voor veel mensen is het in slaap vallen een langdurig gevecht. Pharmaxx Slaapcomfort belooft een einde te maken aan de lange nachten waarin je weinig anders doet dan woelen. Tijd om dit product dan ook eens onder de loep te nemen.

Slaap-Comfort

Wat is het?

Pharmaxx Slaapcomfort bestaat eigenlijk uit twee supplementen. Het belangrijkste onderdeel is een tablet met daarin melatonine, tryptofaan en valeriaan. Deze stoffen zouden je moeten helpen om beter te slapen en om rustiger te worden. De andere tablet bevat magnesium. Dit zou moeten zorgen voor soepele spieren, vooral in de ’s ochtends.

pharmaxx slaapcomfort

Voor wie is het geschikt?

Melatonine is niet geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven of zwanger zijn. Tevens is het verstandig om melatonine te gebruiken als je binnen vijf uur na inname moet rijden of machines moet bedienen.

Melatonine heeft een aantal bijwerkingen. Zo kun je er hoofdpijn van krijgen of kun je depressieve gevoelens krijgen. Daarnaast werkt melatonine ook in op de bloedsuikerspiegel

Is het effectief?

Melatonine is een van de meest bewezen producten als het gaat om het verbeteren van de nachtrust. Uit onderzoek is gebleken dat het een goed alternatief is voor slaapmiddelen, zeker gezien de milde bijwerkingen van melatonine (bron). Op korte termijn kan melatonine zeer goed helpen, maar op de langere termijn verdwijnen deze effecten (bron). Dit geldt ook voor de effecten die een betere nachtrust heeft op de kwaliteit van het leven. Pharmaxx logo

Ook van de andere ingrediënten is duidelijk dat zij de slaap kunnen verbeteren. Na het gebruik van tryptofaan wordt de inslaaptijd korter (bron). Valeriaan wordt al eeuwenlang gebruikt als middel om de slaapkwaliteit te verbeteren (bron).

Tot slot bevat Pharmaxx Slaapcomfort magnesium. Dit mineraal speelt een belangrijke rol in tal van processen in het lichaam en draagt bij aan soepelere spieren (bron).

Praktijktest

Uiteraard hebben wij Pharmaxx Slaapcomfort ook weer getest op een aantal notoire nachtbrakers. Twintig mensen hebben een maand lang Pharmaxx Slaapcomfort gebruikt.

De uitkomsten uit het onderzoek waren erg positief. De meeste mensen sliepen een stuk beter. Met name de tijd om in te slapen werd een stuk korter. Veel van de proefpersonen hadden het gevoel dat ze zo ongeveer gelijk sliepen als ze naar bed gingen. Zij werden de volgende ochtend dan ook uitgerust wakker.

Wel waren een aantal proefpersonen erg slaperig overdag. Een van de proefpersonen was in slaap gevallen op kantoor, wat hem op een reprimande van zijn baas kwam te staan. Enkele mensen ervoeren ook andere bijwerkingen van de melatonine, zoals een somber gevoel

Geen van de proefpersonen merkte echt een verbetering in de soepelheid van de spieren, maar dit heeft mogelijk ook te maken met het feit dat niemand klachten had op dit gebied.

Wat kost het?

Je kunt in België een gratis proefpakket bestellen. Dit kost €8,95 voor de verzend- en handlingskosten. Daarna betaal je €52,95 per kwartaal voor de levering van Pharmaxx Slaapcomfort. Dit is een abonnement, dat volgens de leverancier na iedere zending op te zeggen is. Prijzen voor Nederland zijn niet bekend.

De Voordelen

Het effect van de verschillende middelen op de slaapkwaliteit is vrij sterk. Dit is goed nieuws voor mensen die niet zo goed slapen.

Alle ingrediënten van Pharmaxx Slaapcomfort zijn ook los verkrijgbaar (bij de drogist bijvoorbeeld), maar Pharmaxx combineert ze in een handige kuur. Dit kan handig zijn, zeker omdat je op deze manier niet vier of vijf verschillende potjes met producten hoeft te gebruiken.

De Nadelen

Een van de grootste nadelen van Pharmaxx Slaapcomfort is dat het in een abonnementsvorm komt. Er zijn veel verhalen bekend van mensen die dit niet weten. Weet je dit wel en ga je willens en wetens zo’n abonnement aan, dan is het maar de vraag in hoeverre je gemakkelijk van het abonnement af komt.

Een ander nadeel is dat het niet goed mogelijk is om de hoeveelheid melatonine te doseren. Sommige middeltjes van drogisterijen kunnen heel goed gedoseerd worden. Op deze manier kun je beter bepalen wat goed voor jou is.

Het belangrijkste is nog wel dat je met Pharmaxx slaapcomfort de oorzaak van je slaapproblemen niet aanpakt. Vaak worden slaapproblemen veroorzaakt door een slechte slaaphygiëne, een onregelmatig ritme of door stress. Deze oorzaken neem je niet weg met het gebruik van Pharmaxx.

Pharmaxx Total Care

De Total Care lijn bestaat uit Multivitamine en Omega en zorgt voor een aanvulling op de dagelijkse voeding. Het bevordert de weerstand en geeft energie. Kortom, alle vitamines en mineralen in één tablet per dag

Total-Care

Een krachtige multivitamine

Uw lichaam heeft dagelijks voldoende vitamines en mineralen nodig om gezond te blijven. Er zijn echter periodes wanneer uw lichaam iets extra’s kan gebruiken. Zoals bij herstel na ziekte of in tijden van drukte en stress.

Multivitamine Forte bevat een krachtige dosis vitamines en mineralen voor extra ondersteuning van uw gezondheid. Het helpt uw weerstand te verhogen en geeft u extra energie in slechts één tablet per dag

Om de kwaliteit van haar producten te garanderen, worden alle producten van Pharmaxx in Nederland geproduceerd volgens de Good Manufacturing Process (GMP) richtlijnen. De multivitamines zijn verpakt in zogenaamde blisters of doordrukstrips. Deze speciale verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

pharmaxx omega2

Pharmaxx Omega

Pharmaxx Omega is een supplement dat een positief effect heeft op hart en bloedvaten.   Het is in staat om geheugen en concentratievermogen te verbeteren. De capsules bestaan uit hooggedoseerde visolie met EPA en DHA.

Vette vis bevat essentiële vetzuren die goed zijn voor hart- en bloedvaten, gewrichten en ons geheugen. Om voldoende omega 3 binnen te krijgen, adviseert de Gezondheidsraad om twee maal per week vis te eten, waarvan minimaal één keer vette vis zoals haring of makreel.

Omega 3 Visolie van Pharmaxx is een goede aanvulling voor wie het niet lukt om twee keer per week vis te eten. De hooggedoseerde visolie capsules bevatten EPA en DHA en bovendien extra vitamine E voor een betere bescherming tegen vrije radicalen. Omega 3 Visolie is ook geschikt voor kinderen.

Pharmaxx Health

De Health lijn van Pharmaxx bestaat uit Glucosamine Complex en Cranberry

Health-Support

Glucosamine Complex

Dit supplement bevat stoffen die van nature in je lichaam voorkomen en die je lichaam zelf kan aanmaken. Naarmate we ouder worden, neemt dit echter steeds meer af. Op latere leeftijd is extra aandacht voor het kraakbeen in uw lichaam belangrijk.

pharamaxx health

Glucosamine complex

Glucosamine complex bevat de ingrediënten mangaan en vitamine C die bijdragen aan de normale opbouw van uw botten en belangrijk zijn voor kraakbeen. Het stimuleert je cellen die zorgen voor het onderhoud van je kraakbeen en gewrichten. De capsules zijn verpakt in zogenaamde blisters of doordrukstrips. Deze speciale verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Cranberry

Cranberry van Pharmaxx bevat vitamine C ter ondersteuning van de weerstand en ter bescherming van de lichaamscellen. Daarnaast bevat het een geconcentreerd cranberry extract. De capsules zijn suikervrij en geschikt voor vegetariërs.

Met elke dag één capsule krijg je  extra vitamine C binnen om je lichaam te helpen bij het behoud van een goede weerstand in een koude omgeving.

De capsules zijn is glutenvrij, lactosevrij en bevat geen resten of sporen van pinda. Aan dit product zijn geen suikers of kleurstoffen toegevoegd.

Conclusie

Pharmaxx heeft een aantal hoogwaardige supplementen in haar assortiment. Slaapcomfort is geen goede oplossing voor je slaapproblemen. Nog even los van het feit dat de oorzaken van je slaapproblemen niet aangepakt worden, zijn er goede redenen om niet voor dit product te kiezen. Het belangrijkste probleem is dat melatonine op de langere termijn minder goed werkt. Je verliest dan een middel dat je kunt gebruiken als je echt een keer goed moet slapen.

Een tweede nadeel is de abonnementsvorm van Pharmaxx slaapcomfort in combinatie met de prijs. Voor ongeveer hetzelfde geld kun je dezelfde producten gewoon bij je lokale drogist halen. Deze producten kun je dan ook gebruiken wanneer het nodig is, waardoor je niet met grote voorraden blijft zitten als je een tijdje minder hulp bij het slapen nodig hebt.

Groeten,

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleGood Niter Antisnurkspray Review en Ervaringen
Next articleBeezmax Review en Ervaringen
pharmaxxPharmaxx heeft een aantal hoogwaardige supplementen in haar assortiment. Slaapcomfort is geen goede oplossing voor je slaapproblemen. Nog even los van het feit dat de oorzaken van je slaapproblemen niet aangepakt worden, zijn er goede redenen om niet voor dit product te kiezen. Het belangrijkste probleem is dat melatonine op de langere termijn minder goed werkt. Je verliest dan een middel dat je kunt gebruiken als je echt een keer goed moet slapen.

22 Reacties

 1. beste een gewaarschuwd mens is er 2 waard ,

  niet doen niet doen , zijn waardeloze suplementen.
  en ze zijn niet bekend bij FAVV(m a w ze worden niet gecontroleerd)
  ik denk daat iemand eens zou moeten testen wat er in die rotzooi zit.
  ik schaam me dat ik erin getrapt ben.

 2. Gelukkig ben ik dus niet het enige slachtoffer van deze oplichters bende.
  Geen goed woord over voor deze zooi.
  Werkt voor geen meter en als je opzegt sturen ze gewoon verder en vinden dat je ook maar moet betalen.
  Ver weg blijven van dit bedrijf.

 3. Mijn vrienden,ik ben her om jullie te adviseren niet bang te zijn voor dit bedrijf, want ze dwingen jullie de rekening te betalen voor pakketten die jullie niet hebben besteld wat mij betreft ik heb een klacht tegen hen ingediend bij de politie

 4. Vuile oplichters!!! Niet doen mensen! Ik kan er heel veel over vertelen, maar ik wil mijn worden niet aan vuil maken. Geloof aub wat ik en nog veel ander mensen over zeggen!!!! Oplichters!!!!!

 5. En Pharmaxx stopt niet met oplichterij en aggresieve verkoopsdruk! Ook hier 15 maart een proefpakket aangesmeerd gekregen. Op factuur betalingstermijn van 5 dagen, waarna bedrag verdubbeld wordt, maar zogenaamd vermelden dat de proefperiode 14 dagen is.
  Ik heb het bewust genegeerd, deze agressiviteit en in 2 maanden sturen zij een incassobureau met een verhoging van 50 euro! En hebben ze in 7 weken 6 ingebrekestellingen en verhogingen gestuurd!

 6. Beste mensen ik denk dat wij dat inderdaad zo niet mogen laten ,wij moeten de sociale media gebruiken om deze praktijken aan de kaak te stellen.En wat zeer belangrijk is iedere mail die je krijgt of stuurt bij houden.En wat je ook zekers moet doen is naar de politie gaan,ik persoonlijk ga dat ook doen ,en ik verwijs hun dan naar deze verklaringen allemaal dat moeten ze toch in actie schieten een persoon kan niets beginnen,ook mijn pakket neem ik mee.Zo mensen ik wens jullie allemaal veel succes,vergeet nooit alleen is maar alleen sterkte en mijn groeten aan alle lot genoten.

 7. Hewel mensen ik moet eerlijk zeggen dat ze me ook beet genomen hebben,bij Pharmaxx,het is inderdaad niet te geloven dat ze dit zomaar verder kunnen doen ik ben ook van plan om de politie op de hoogte te brengen van wat mij overkomen is.Ik ga zelf eens vragen aan de rechtelijk instantie’s,wat ik daar moet me doen .Ik moet eerlijk zeggen dat ik mij gesterkt voel door het feit dat er nog mensen zijn die deze wansmakelijke praktijken moet me maken, mijnoprechte groeten aan al deze mesen die het lef gehad hebben om te te vermelden

  • ik denk dat ze dit ook niet kunnen maken. heb klachten ingediend bij consumentendienst.
   hopelijk krijgen ze dit opgelost. dit zijn gewoon afzetpraktijken

 8. Afzetters zijn het! Te laat gestuurd dat ik geen vervolgzendingen wou. Ik blijf aanmaningen krijgen om facturen te betalen terwijl ik niet eens iets ontvangen heb! Moet ik hier nu echt een advocaat voor contacteren? Laat jullie aub niet verleiden tot het bestellen van een proefpakket! Wat moet ik doen?

 9. I tried to call them and nobody answers. I sent them a mail that I want to quit my membership, no answer. I hope they will not send me any package with any supplements. After reading all these negative experiences with them, I am afraid, they will not answer to me and will keep on sending me their products. Anyone has any other contact for these people please?

 10. waarom wordt er niks aan gedaan aan deze mafia praktijk?
  heb hun rommel allemaal terugverzonden en toch blijven ik hier facturen krijgen voor iets dat ik nooit heb besteld

  • Bij mij hetzelfde; ik heb alles ongeopend teruggezonden omdat ik geen pakket van 50€ had aangevraagd en ze blijven mij lastigvallen en dwingen te betalen, echt afzetters

 11. Voel mij ook zo bedrogen door pharmaxx. Wat moet ik doen. Om er zo vlug mogelijk vanaf te komen. Het zogenaamde gratis proefpakket( met overschrijving bij van 8,95) de ene zegt niet tekenen of er volgen nog zendingen!! Of ongeopend terugsturen met de post????

 12. Hopla bij mij dezelfde verkooptechniek (oplichting).
  Die bieden eerst een gratis proefpakket dat je 10 euro kost ongeveer voor 2 pakjes pillen zonder bijsluiters zonder vervaldatum .
  En dan bam krijg je ineens een lading pillen en een factuur van rond de 50 euro.
  In mijn ogen is dat oplichting.
  Aan de telefoon zijn ze heel vriendelijk en zeggen ze niet veel over betalingen tot je het proefpakket neemt. 1 bende oplichters die uit zijn op geld .Vitaminen vitaminen da’s diefstal en dan nog van de werkende mensen.
  En op mail kunnen ze dat heel mooi verwoorden dat je tijd had om te annuleren enz terwijl ze in het begin niks zeggen.
  Weet je die zetten muizevallen voor mensen.

 13. Ik heb een brief gestuurd dat ik het niet meer wou,, sturen ze mij verdomme een vervolg verzending… daar ga ik niet mee akkoord… Gratis proefpakket? T’haha, als ge een brief stuurt, wordt er geen gehoor gegeven.

  Wees eens menselijk aub. Ik mag op doktersadvies die pillen niet meer pakken, en ik ga zeker NIET betalen, voor wat ik geannuleerd heb, wees daar maar zeker van ! Dikke vette zever allemaal!

 14. Hier hetzelfde, ik heb een ‘gratis’ proefpakket gekregen, heb duidelijk aan de telefoon gezegd dat ik verder niks wou!!. Krijg nu een pakket met een rekening van 50 euro!! Moet ik dit betalen????
  mvg Evy

 15. Beste ik zie veel negatieve klachten, de zelden als de mijne.
  Waarom is telefoon nr niet correct?
  Er is tweemaal foto
  Geld afgegaan veel rekening,
  Ik hoef zeker niks meer te krijgen ik krijg niks en betalen doe ik ook niet.
  Te aankoop is er mee bezig.
  Ik ga dit over maken bijde politie.
  Het is beu om te moeten betalen, wat ik niet moet hebben.
  En goed te verstaan het ging nl proefpakket,
  Mvg isabelle
  De zuttzr isabelle

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987