Regelmatig komen er nieuwe afslankpillen voorbij op de redactie van vetvrij.com, en meestal besteden we hier niet zoveel aandacht aan. Kunnen we Phentemine375 of Phen375 naast de andere potjes in de kast zetten, of is is  deze afslankpil wel de moeite waard? Tijd voor een review!

Phen375 Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Phen375 zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Phen375 graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslank Product

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

phen-plant1 Phen375 zorgt er volgens de tekst op de verpakking voor dat je een slank figuur krijgt zonder dat je daarvoor een dieet hoeft te volgen.  Je hoeft je calorie-inname dus niet te beperken. Maar hoe werkt Phen375 dan wel? Mijn ervaring leert dat de meeste afslankpillen niet werken en tal van (vervelende) bijwerkingen hebben. afslankpillen worden in de meeste gevallen gefabriceerd om snel in te springen op een hype en zijn niet of nauwelijks wetenschappelijk onderbouwd. Phentermine is al bekend sinds 1957  maar werd na een aantal incidenten van de markt gehaald. In 2009 is Phen375 op de markt gekomen waarvan de afgeleide naam Phentermine gelijk is aan het ingredient dat in de oude product werd gebruikt. De ingrediënten van Phen375 zijn volgens de leverancier in staat om je metabolisme versnellen, je honger onderdrukken en vetweefsel af te breken.

Zo werkt Phen375

Maar hoe werkt dit product eigenlijk? Phen375 heeft net zoals Glucomannan een eetlustremmende werking. Hierdoor heb je een verzadigd gevoel en minder behoefte om te eten en te snacken. De werking is volgens de leverancier zelfs zo sterk dat je op moet passen dat je niet te weinig eet. Phentemine375 gebruikt een combinatie van cyclische AMP enzyme boosters zoals 1,3-Dimethypentylamine Hydrochloride, 1,3,7-Trimethylxanthine, en een Sympathomimetische Amine, Capsaicin-1.12, l-carnitine om het gewenste resultaat te krijgen. Verder bevatten de capsules de volgende bestanddelen:

 • L-carnitine  (chorionische gonadotropine – HCG vetverbrander )
 • Dimethypentylamine Hydrochloride (verhoogt cyclische AMP niveaus in het lichaam)
 • Trimethylxanthine (blokkeert bepaalde enzymen
 • Capsaicin- (zorgt ervoor dat het lichaam de andere ingrediënten makkelijk opneemt)
 • Sympathomimetische Amine  Norepinephrine (versnellen metabolisme)

Een extra ingredient van Phen375 is Tongkate ALI (Longjack). Tongkate ALI staat erom bekend dat het je spiermassa kan vergroten. Ik kan me voorstellen dat je niet zit te wachten op enorme spierbundels, maar het is belangrijk dat je spiermassa behouden blijft.  Spieren zijn namlijk de grootste energieverbrander van je lichaam. Met een kilo spiermassa verbrandt  je 100 caloriën per etmaal. Als je een dieet volgt, dan bestaat de kans dat je spiermassa, in plaats van vetmassa verlies. Tonkate voorkomt dit.

Vetverbranding

Een andere eigenschap van deze afslankpil is dat het je metabolisme in een hogere versnelling zet. Dit wil zeggen dat het je vetverbranding stimuleert. Dit is een kenmerk dat we bij meerdere afslankpillen terug zijn zoals bijvoorbeeld bij Detox Ultra Plus of Ketox24 Afslankdruppels.

Energie Booster

Een nadeel van een (verkeerd) dieet is dat je slap en futloos wordt. Volgens de bijsluiter blijft je energie op peil blijft als je Phen375 gebruikt. Wel wordt aangeraden om regelmatig te bewegen tijdens het gebruik van de kuur. Phen375 is dus speciaal ontwikkeld om de ongemakken van het diëten weg te nemen. 

Amerikaans Product

Phen375 is een Amerikaans product dat je uitsluitend via internet in Amerika kunt bestellen. Reken dus op minimaal een week levertijd. Ik kon niet vinden of Phen goedgekeurd is voor de Europese markt, maar aangezien de wetgeving in USA op het gebied van farmaceutische producten strenger is dan ik Nederland is het een kwestie van tijd voor dit geregeld is. De capsules zijn in ieder geval goedgekeurd door de FDA (Amerikaans Voedings- en Warenautoriteit)

phen375
phen375

Gebruik Phen375

Het gebruik van Phen375 is eenvoudig je neemt voor de hoofdmaaltijd 1 capsule. Je neemt de capsule in met een hoeveelheid water. Overdag bevorderen de ingrediënten van de capsule de verbranding van vetten. ‘s Nachts wordt de vet verbrandende werking voortgezet. Je mag de dagelijkse dosering niet te overschrijden. De capsules zijn ongeschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Twijfel je over het gebruik? Raadpleeg dan voor gebruik eerst je huisarts.

Bewegen is niet noodzakelijk

Wanneer je een kuur van Phen375 volgt, hoef je geen inspannende bewegingsoefeningen te volgen zoals vaak bij andere kuren het geval is. Juist omdat deze kuren veel discipline vragen, mislukken deze diëten vaak. Je hoeft weinig extra inspanningen te doen om tot een goed resultaat te komen. Wel of niet sporten heeft alleen invloed op de snelheid waarmee je afvalt.

Wat kost Phen375

Zoals ik aangaf is Phen375 een Amerikaans product, de prijzen zijn hierdoor ook in Dollars. Ik heb de bedragen voor je omgerekend naar euro’s.

 • 30 capsules kosten 54,65 euro
 • 60 tabletten kosten 108,52 60  euro

Voordelen

 • Verminderen van hongergevoel
 • Verhoogd de vetverbranding
 • Snel resultaat

Nadelen

 • Nog geen resultaten op de langere termijn
 • Uitsluitend online te koop
 • Niet voor iedereen geschikt

Conclussie Phen375

Met Phen375 is een ijzeren discipline niet noodzakelijk. Je kan je zonder veel honger je calorie inname laag houden  goedgekeurd. Phen375 niet uitsluitend op  afvallen maar ook op het behoud van spiermassa, een prima combinatie.

Vragen en Ervaringen

Heb je na het lezen van deze review vragen over Phen375? Of wil je jouw ervaring met dit product delen? Stel dan een vraag, of laat een reactie achter. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelMicroben Dieet Review
Volgend artikel7 Producten die je beter kunt laten staan
phen375Met Phen375 is een ijzeren discipline niet noodzakelijk. Je kan je zonder veel honger je calorie inname laag houden goedgekeurd. Phen375 niet uitsluitend op afvallen maar ook op het behoud van spiermassa, een prima combinatie.

124 Reacties

 1. Al heel mijn leven lever ik strijd tegen overtollige kilo`s, weeg nu 93kg en zou ongeveer 70 kg mogen wegen maar ik krijg die kilo`s er niet af, ook door de overgang dikker geworden en ik ben 63 jaar en leef vegetarisch en ben de hoop aan het opgeven maar misschien na testen helpen deze pillen mij wel en zou ik graag hiervoor in aanmerking komen en als deze echt helpen zou ik deze zeker bestellen ondanks de hoge prijs.

 2. Worden er nog testers gezocht. Of hoe zijn de resultaten?
  Ik ben in de overgang, van nature een druk persoon, een actieve beweger. Helaas 8 kilo aangekomen in de laatste jaren. Deze lijken er niet meer af te kunnen, het wordt zelfs steeds een beetje meer. Ik zou niet meer weten wat te doen

 3. Ik wil phen 375 graag gaan gebruiken omdat ik niks afval.Ik zit in de overgang dan gaan de kilo’s er minder snel af eerder erbij.Ik heb even een hulpmiddeltnodig.Als ik eenmaal resultaat zie wordt het vaak ook makkelijker .

 4. Ik ben 57 jaar.. 112 kilo.. al tientallen jaren… en zou graag een gezond gewicht willen en weer fit zijn… snoep nauwelijks… geen alcohol.. geen Fastfood… kook elke dag vers…
  Niet meer sportief door arthritis …
  vroeger diverse sporten intensief beoefend.
  Ik zou dit graag willen testen,
  Hartelijke groet

 5. hallo, ik ben het afgelopen jaar 10kg bijgekomen en pas niet meer in m’n kledij ! Ik heb al allerhande zaken geprobeerd maar gezien mijn leeftijd gaat er geen gram af! Help mij aub !

 6. Ik zou Phen375 heel graag proberen. Ik ben de laatste 2 jaar 15 kilo bijgekomen. Wat mij vooral aanspreekt is dat Phen375 het hongergevoel onderdrukt.

 7. Hi,

  Ik ben door zware depressie na een rugoperatie ruim 25 kg aangekomen en door mijn beperking kan ik niet sporten. Ik zou het graag willen testen en hopelijk kan mijn zelfvertrouwen omhoog. Hopelijk krijg ik via u de gelegenheid om te testen.

  Met vriendelijke groeten,

  Miriam

 8. Ik ben 30 jaar en weeg 100kg
  Dankzij een knie blessure mag ik niet meer lopen en nog amper fietsen. Afvallen is voor mij heel moeilijk aangezien ik zelden een conditionele sport kan beoefenen. En als ik kijk naar eten kom ik al bij. Radeloos aan het zoeken.

 9. Ik heb een ongeluk gehad ben hierdoor 12 kg aangekomen, was kans op amputatie heb 2 jaar gerevalideerd. Heb geen bovenbeenspier en train veel met mijn been. Ik moet afvallen heb dan minder pijn. Verloopt niet erg vlot. Hoop dat U mij kiest en het werkt. Ben gemotiveerd!

 10. Ik wil graag het middel gratis testen, ik ben 100 kilo nu en hoor 80te wegen. Het lijkt mij een mooie uitdaging om mijn gewicht weer goed te krijgen.

 11. hallo,

  Heel graag zou ik deze pillen willen testen.na een rugoperatie heb ik heel lang op bed gelegen,daarna in een rolstoel en nu weer normaal bewegen.
  Zoveel verschillende afvalpogingen geprobeerd,maar
  niets helpt.
  Heel graag zou ik phen 375 willen testen!!

  M.V.G. Ina Kolhof

 12. Ik ben op mijn 39ste moeder geworden van een tweeling en ben daardoor 35kg zwaarder geworden door de hormonen. Ik heb niet perse meer gegeten omdat ik ook zwangerschapsdiabetes kreeg en moest strak op mijn voeding letten en dat ook wekelijks melden. En na de bevalling heb ik te kampen gehad met burn-out ( eigen bedrijf en tweeling) en begin tekenen van een overgang en hierdoor lukt het mij op geen enkele manier om de 30kg kwijt te raken :( ik heb letterlijk alles geprobeerd
  Verder ben ik gezond maar omdat ik mijn hele leven normaal was ( 30kg lichter dan nu) voelt mijn hele lijf als een zeer zware bagage die ik dag en nacht met mij draag. Ik voel mij in mijn hoofd wel beter maar als ik in de spiegel kijk herken ik mijzelf niet.
  Ik heb echt alles al geprobeerd en alles vertraagt mijn metabolisme waardoor ik na 2 weken niet meer afval…
  kortom ik heb hier veel over gelezen en mij verdiept erin en zou het heeeeeeeeeel graag willen testen!!!omdat ik echt geloof dat het mij zal helpen! Mits het uiteraard echt gaat om Phentermine 37,5 en geen namaak of placebo.
  Ik hoop echt dat ik deze pillen mag testen!!

 13. Wil graag testen. Na ernstig bedrijfsongeval moeten revalideren. Door het aanverwante medicijngebruik destijds behoorlijk aamgekomen. Nu hersteld en van de medicatie af, willen de kilos er maar niet af.

 14. Zou uw product graag willen testen omdat ik graag wil afvallen maar niet zo sceptisch ben of de pillen idd wel werken… Tis toch en hoop geld Mogt ’t niet werken en dat helaas met 3 kids kan ik ok niet altijd missen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in