Phenq Afslankpillen Review

Overgewicht is 1 van de meest voorkomende gezondheidsproblemen van de moderne wereld. Het beïnvloedt je fysieke gezondheid alsook de psychische welzijn. De markt voor dieetsupplementen is daarom zo een snel groeiende branche. Iedere dag komen er meer dieetmiddelen op de markt, allemaal met dezelfde beloftes. Veel van deze middelen zijn de moeite (en het geld) gewoon niet waard. Hoe kies je de juiste aanpak en ondersteunende afslankmiddelen? Dat is de belangrijke vraag.

Dit alles ging door mijn hoofd toen ik Phenq tegenkwam. Is dit weer een waardeloze afslanksupplement uit een zee van velen? Laten we dat onder de loep nemen.

Phenq Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Phenq zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Phenq graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Phenq is een afslanksupplement met een krachtige werking. Het is 1 van de nieuwere dieetartikelen op de markt. Met Phenq pak je gewichtsafname aan op meerdere fronten. Door de unieke samenstelling zal het niet alleen de stofwisseling verhogen, maar ook de eetlust afremmen. Zo eet je dus minder calorieën terwijl je lichaam ook sneller vetten verbrand.

Voor wie is Phenq geschikt?

Phenq is niet geschikt voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Daarnaast mogen personen die jonger zijn dan 18 jaar dit product niet innemen. Gebruik je andere geneesmiddelen, dan is het raadzaam eerst de huisarts te raadplegen voor je met Phenq aan de slag gaat.

Is Phenq effectief?

Phenq neem je twee keer per dag in. 1 keer tijdens het ontbijt en daarna weer tijdens de lunch. De aanbevolen dosering mag je niet overschrijden.

Phenq zet je eigen lichaam aan om efficiënter vetten te verbranden. De overtollige calorieën die we consumeren worden sneller verbrand. Door de versnelde stofwisseling komt er ook meer energie vrij. Deze boost aan energie kun je gebruiken om meer te bewegen of sporten.

Anderzijds remt Phenq het hongergevoel. De kans dat je teveel calorieën zal eten is zo aanzienlijk kleiner. Gewichtsverlies gaat veel eenvoudiger op zo een manier. Je eet dan de normale drie hoofdmaaltijden en hebt minder behoefte aan dikmakende tussendoortjes.

Wat Phenq uiteindelijk zo effectief maakt is het geheime ingrediënt: een lacys reset. In deze formule zitten er alfa-liponzuur en cysteïne. Het zijn relatief nieuwe stoffen, maar uit de eerste onderzoeken is gebleken dat ze gewichtsafname bevorderen.

Hiernaast bevat Phenq ook Capsimax poeder. Dit is een unieke mix van capsicum extract, zwarte peper en vitamine B3. Capsimax versnelt de stofwisseling.

α-LACYS RESET

Ontwikkeld met behulp van geavanceerde wetenschap en onderzoek, versnelt de geregistreerde handelsmerkformule α-Lacys Reset® je stofwisseling en verhoogt het de thermogenese van je lichaam, zodat je snel vet verbrandt en zo je droomlichaam snel werkelijkheid wordt.

Je stofwisseling is de snelheid waarmee je lichaam natuurlijk calorieën verbrandt. Versnel je stofwisseling en je zult meer calorieën verbranden. α-Lacys Reset® versnelt je stofwisseling, waardoor je nog meer calorieën verbrandt en snel vet verliest.

Er is nog meer. Een snellere stofwisseling betekent ook een toename van de thermogenese. Dit is de warmteproductie van je lichaam. Om warmte te genereren, verbrandt je lichaam calorieën. Door het verhogen van de natuurlijke thermostaat van je lichaam, verhoogt α-Lacys Reset® de hoeveelheid calorieën die je verbrandt nog meer waardoor vetreserves wegsmelten.

Ingrediënten Phenq

Phenq bestaat uit een viertal unieke ingrediënten.

CAPSIMAX POEDER

Een mix van capsicum, piperine, cafeïne en niacine (vitamine B3), zorgen voor de vet verbrandende kracht van het Capsimax poeder. Zowel de capsicumplanten als de piperine (ook wel bekend als zwarte peper) hebben sterke thermogene eigenschappen die je lichaam kunnen helpen af te slanken door het verhogen van de lichaamswarmte. Door het verhogen van de thermogenese, zorgen deze twee ingrediënten ervoor dat je meer vet verbrandt. Het is ook bewezen dat piperine zelfs de mogelijkheid heeft om de vorming van nieuwe vetcellen te stoppen.

Meerdere studies hebben de gewichtsverlies voordelen van capsisum aangetoond en bevindingen suggereren dat deze natuurlijke stof een ‘klinisch significante mate van gewichtsverlies’ kan produceren. 1

CHROMIUM PICOLINATE

Een essentieel natuurlijk mineraat dat gevonden wordt in vlees, groenten en granen. Chromium helpt om je suiker en koolhydraten-verlangens onder controle te houden door je lichaam te helpen met het beheren van je bloedsuikerniveau. Wanneer je voedsel eet wat suiker bevat, zoals koolhydraten, dat wordt het suiker opgenomen om je bloed en afgevoerd naar je cellen om gebruikt te worden voor energie. Wanneer je cellen voorzien zijn van genoeg suiker, dan stopt het verlangen hiernaar. Chromium helpt je cellen zo goed mogelijk met het opnemen van suiker, wat dus betekend dat je veel minder verlangt naar suikers zodat het verliezen van gewicht een stuk makkelijker wordt.

Een acht weken durende studie van de Cornell University toonde aan dat een chroompicolinaat suppletie de eetlust en de onbedwingbare trek in koolhydraten bij mensen met een depressie in bedwang kon houden.3

CAFFEÏNE

Er is een goede reden waarom je cafeïne in zoveel gewichtsverliessupplementen en energiedrankjes vindt. Het is bekend dat het een stimulerend middel is met het vermogen om de alertheid en de focus te vergroten en vermoeidheid te verminderen. Het kan je ook helpen om het hongergevoel te onderdrukken, de vetverbranding te stimuleren door het verhogen van de thermogenese en het kan je helpen om meer uit je sportroutine te halen door het verbeteren van je prestaties.5

NOPAL

De nopal cactus is rijk aan vezels, waardoor je meer controle over je hongergevoel kunt krijgen. Het is ook zeer rijk aan aminozuren waardoor je de broodnodige energie zult krijgen die je nodig hebt bij gewichtsverlies. Het helpt ook het extra gewicht, veroorzaakt door het vasthouden van vocht, te verminderen door vloeistoffen uit je weefsels naar je bloedbaan af te voeren.

L-CARNITINE FUMARAAT

Het van nature voorkomende aminozuur L-carnitine wordt gevonden in voedingsmiddelen zoals rood vlees, noten en groene groenten. Het helpt je lichaam de vetreserves om te zetten in energie, wat betekent dat je niet alleen vet verbrandt, maar ook de vermoeidheid bestrijdt die vaak wordt veroorzaakt door het diëten.

Wat kost Phenq?

1 flesje Phenq tabletten kun je online bestellen voor € 75.95. Koop je meer, dan kun je genieten van leuke kortingen.

Voor een pakket bestaande uit 3 flessen Phenq supplementen betaal je slechts € 227.85. Je krijgt dan 1 fles gratis.

Voor 5 flessen Phenq betaal je € 379.75, je betaalt dus voor 3 flessen en 2 krijg je gratis. In elke fles zitten er 60 tabletten, dus genoeg voor 1 maand.

Voordelen

 • De opgeslagen vetten worden verbrand
 • Het versnelt de stofwisseling
 • Je hebt minder stress
 • Het remt je hongergevoel
 • Het bevat 100% natuurlijke ingrediënten
 • Je hebt geen last meer van snaaibuien
 • Het geeft je extra energie
 • Het zet je in een goede stemming
 • Het bevordert blijvend gewichtsverlies

Nadelen

 • De pillen zijn vrij groot. Dit maakt het wat moeilijker om ze door te slikken.
 • Kortademigheid
 • Opgezette voeten en enkels
 • Pijn in de borststreek
 • Onregelmatige hartslag
 • Duizeligheid
 • Moeite met in slaap vallen
 • Veranderingen in je libido
 • Veranderingen in je stoelgang

Conclusie

Alhoewel Phenq een nieuweling is op de markt van dieetartikelen blijkt het een krachtige hulpmiddel te zijn. Met Phenq zijn je gewichtsdoelen binnen handbereik. Je neemt slechts 2 pillen per dag in, met het ontbijt en daarna met de lunch. In PhenQ vind je alle voordelen van de beste dieetpillen gecombineerd in 1 krachtig middeltje. Ook zelf proberen? Laat dan een reactie achter onder dit artikel en vertel zo uitgebreid mogelijk waarom jij een maandpakket PhenQ wil ontvangen.

Gezonde Groet,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelHomeopathische Slaapmiddelen
Volgend artikelPhen24 Review en Ervaringen
phenqAlhoewel Phenq een nieuweling is op de markt van dieetartikelen blijkt het een krachtige hulpmiddel te zijn. Met Phenq zijn je gewichtsdoelen binnen handbereik. Je neemt slechts 2 pillen per dag in, met het ontbijt en daarna met de lunch. In Phenq vind je alle voordelen van de beste dieetpillen gecombineerd in 1 krachtig middeltje.

110 Reacties

 1. Goedemiddag

  Na mijn zwangerschap zijn er best wel wat kilo’s blijven hangen, en het lukt me bijna niet om ze er af te krijgen. Ik zou heel graag jullie product willen proberen.

  Mvg

 2. Ik zou graag mee willen doen met het testen. Mijn bruiloft komt er aan en ik zou dan heel graag in vorm willen zijn, dit lijkt met mijn drukke baan erg fijn om daarvoor te proberen

 3. Ben 57 jaar afvallen lukt niet wat ik ook doe . Als ik n de spiegel wordt ik niet vrolijk .Dus zou het graag eerst even willen proberen

 4. Hallo,
  Ik wil graag testen. Na de overgang werkt mijn lijf niet mee. Als ik de werking van de pillen lees, zou het kunnen dat deze de `grapjes` van moeder natuur omzeilen.

 5. Ook ik zou het graag willen proberen om af te vallen.en kijken of dit werkelijk helpt zoals de media zegt..meestal is het geldklopperij en helpt het niks dus ben benieuwd

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in