Phenq Afslankpillen Review

Overgewicht is 1 van de meest voorkomende gezondheidsproblemen van de moderne wereld. Het beïnvloedt je fysieke gezondheid alsook de psychische welzijn. De markt voor dieetsupplementen is daarom zo een snel groeiende branche. Iedere dag komen er meer dieetmiddelen op de markt, allemaal met dezelfde beloftes. Veel van deze middelen zijn de moeite (en het geld) gewoon niet waard. Hoe kies je de juiste aanpak en ondersteunende afslankmiddelen? Dat is de belangrijke vraag.

Dit alles ging door mijn hoofd toen ik Phenq tegenkwam. Is dit weer een waardeloze afslanksupplement uit een zee van velen? Laten we dat onder de loep nemen.

Phenq Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Phenq zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Phenq graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Phenq is een afslanksupplement met een krachtige werking. Het is 1 van de nieuwere dieetartikelen op de markt. Met Phenq pak je gewichtsafname aan op meerdere fronten. Door de unieke samenstelling zal het niet alleen de stofwisseling verhogen, maar ook de eetlust afremmen. Zo eet je dus minder calorieën terwijl je lichaam ook sneller vetten verbrand.

Voor wie is Phenq geschikt?

Phenq is niet geschikt voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Daarnaast mogen personen die jonger zijn dan 18 jaar dit product niet innemen. Gebruik je andere geneesmiddelen, dan is het raadzaam eerst de huisarts te raadplegen voor je met Phenq aan de slag gaat.

Is Phenq effectief?

Phenq neem je twee keer per dag in. 1 keer tijdens het ontbijt en daarna weer tijdens de lunch. De aanbevolen dosering mag je niet overschrijden.

Phenq zet je eigen lichaam aan om efficiënter vetten te verbranden. De overtollige calorieën die we consumeren worden sneller verbrand. Door de versnelde stofwisseling komt er ook meer energie vrij. Deze boost aan energie kun je gebruiken om meer te bewegen of sporten.

Anderzijds remt Phenq het hongergevoel. De kans dat je teveel calorieën zal eten is zo aanzienlijk kleiner. Gewichtsverlies gaat veel eenvoudiger op zo een manier. Je eet dan de normale drie hoofdmaaltijden en hebt minder behoefte aan dikmakende tussendoortjes.

Wat Phenq uiteindelijk zo effectief maakt is het geheime ingrediënt: een lacys reset. In deze formule zitten er alfa-liponzuur en cysteïne. Het zijn relatief nieuwe stoffen, maar uit de eerste onderzoeken is gebleken dat ze gewichtsafname bevorderen.

Hiernaast bevat Phenq ook Capsimax poeder. Dit is een unieke mix van capsicum extract, zwarte peper en vitamine B3. Capsimax versnelt de stofwisseling.

α-LACYS RESET

Ontwikkeld met behulp van geavanceerde wetenschap en onderzoek, versnelt de geregistreerde handelsmerkformule α-Lacys Reset® je stofwisseling en verhoogt het de thermogenese van je lichaam, zodat je snel vet verbrandt en zo je droomlichaam snel werkelijkheid wordt.

Je stofwisseling is de snelheid waarmee je lichaam natuurlijk calorieën verbrandt. Versnel je stofwisseling en je zult meer calorieën verbranden. α-Lacys Reset® versnelt je stofwisseling, waardoor je nog meer calorieën verbrandt en snel vet verliest.

Er is nog meer. Een snellere stofwisseling betekent ook een toename van de thermogenese. Dit is de warmteproductie van je lichaam. Om warmte te genereren, verbrandt je lichaam calorieën. Door het verhogen van de natuurlijke thermostaat van je lichaam, verhoogt α-Lacys Reset® de hoeveelheid calorieën die je verbrandt nog meer waardoor vetreserves wegsmelten.

Ingrediënten Phenq

Phenq bestaat uit een viertal unieke ingrediënten.

CAPSIMAX POEDER

Een mix van capsicum, piperine, cafeïne en niacine (vitamine B3), zorgen voor de vet verbrandende kracht van het Capsimax poeder. Zowel de capsicumplanten als de piperine (ook wel bekend als zwarte peper) hebben sterke thermogene eigenschappen die je lichaam kunnen helpen af te slanken door het verhogen van de lichaamswarmte. Door het verhogen van de thermogenese, zorgen deze twee ingrediënten ervoor dat je meer vet verbrandt. Het is ook bewezen dat piperine zelfs de mogelijkheid heeft om de vorming van nieuwe vetcellen te stoppen.

Meerdere studies hebben de gewichtsverlies voordelen van capsisum aangetoond en bevindingen suggereren dat deze natuurlijke stof een ‘klinisch significante mate van gewichtsverlies’ kan produceren. 1

CHROMIUM PICOLINATE

Een essentieel natuurlijk mineraat dat gevonden wordt in vlees, groenten en granen. Chromium helpt om je suiker en koolhydraten-verlangens onder controle te houden door je lichaam te helpen met het beheren van je bloedsuikerniveau. Wanneer je voedsel eet wat suiker bevat, zoals koolhydraten, dat wordt het suiker opgenomen om je bloed en afgevoerd naar je cellen om gebruikt te worden voor energie. Wanneer je cellen voorzien zijn van genoeg suiker, dan stopt het verlangen hiernaar. Chromium helpt je cellen zo goed mogelijk met het opnemen van suiker, wat dus betekend dat je veel minder verlangt naar suikers zodat het verliezen van gewicht een stuk makkelijker wordt.

Een acht weken durende studie van de Cornell University toonde aan dat een chroompicolinaat suppletie de eetlust en de onbedwingbare trek in koolhydraten bij mensen met een depressie in bedwang kon houden.3

CAFFEÏNE

Er is een goede reden waarom je cafeïne in zoveel gewichtsverliessupplementen en energiedrankjes vindt. Het is bekend dat het een stimulerend middel is met het vermogen om de alertheid en de focus te vergroten en vermoeidheid te verminderen. Het kan je ook helpen om het hongergevoel te onderdrukken, de vetverbranding te stimuleren door het verhogen van de thermogenese en het kan je helpen om meer uit je sportroutine te halen door het verbeteren van je prestaties.5

NOPAL

De nopal cactus is rijk aan vezels, waardoor je meer controle over je hongergevoel kunt krijgen. Het is ook zeer rijk aan aminozuren waardoor je de broodnodige energie zult krijgen die je nodig hebt bij gewichtsverlies. Het helpt ook het extra gewicht, veroorzaakt door het vasthouden van vocht, te verminderen door vloeistoffen uit je weefsels naar je bloedbaan af te voeren.

L-CARNITINE FUMARAAT

Het van nature voorkomende aminozuur L-carnitine wordt gevonden in voedingsmiddelen zoals rood vlees, noten en groene groenten. Het helpt je lichaam de vetreserves om te zetten in energie, wat betekent dat je niet alleen vet verbrandt, maar ook de vermoeidheid bestrijdt die vaak wordt veroorzaakt door het diëten.

Wat kost Phenq?

1 flesje Phenq tabletten kun je online bestellen voor € 75.95. Koop je meer, dan kun je genieten van leuke kortingen.

Voor een pakket bestaande uit 3 flessen Phenq supplementen betaal je slechts € 227.85. Je krijgt dan 1 fles gratis.

Voor 5 flessen Phenq betaal je € 379.75, je betaalt dus voor 3 flessen en 2 krijg je gratis. In elke fles zitten er 60 tabletten, dus genoeg voor 1 maand.

Voordelen

 • De opgeslagen vetten worden verbrand
 • Het versnelt de stofwisseling
 • Je hebt minder stress
 • Het remt je hongergevoel
 • Het bevat 100% natuurlijke ingrediënten
 • Je hebt geen last meer van snaaibuien
 • Het geeft je extra energie
 • Het zet je in een goede stemming
 • Het bevordert blijvend gewichtsverlies

Nadelen

 • De pillen zijn vrij groot. Dit maakt het wat moeilijker om ze door te slikken.
 • Kortademigheid
 • Opgezette voeten en enkels
 • Pijn in de borststreek
 • Onregelmatige hartslag
 • Duizeligheid
 • Moeite met in slaap vallen
 • Veranderingen in je libido
 • Veranderingen in je stoelgang

Conclusie

Alhoewel Phenq een nieuweling is op de markt van dieetartikelen blijkt het een krachtige hulpmiddel te zijn. Met Phenq zijn je gewichtsdoelen binnen handbereik. Je neemt slechts 2 pillen per dag in, met het ontbijt en daarna met de lunch. In PhenQ vind je alle voordelen van de beste dieetpillen gecombineerd in 1 krachtig middeltje. Ook zelf proberen? Laat dan een reactie achter onder dit artikel en vertel zo uitgebreid mogelijk waarom jij een maandpakket PhenQ wil ontvangen.

Gezonde Groet,

sanne

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelHomeopathische Slaapmiddelen
Volgend artikelPhen24 Review en Ervaringen

57 Reacties

 1. Ik probeer al jaren lang van mijn overtollige kilo’s af te komen. Dieet na dieet geprobeerd, maar alles hielp slechts tijdelijk en daarna vlogen kilo’s er weer aan. Voornamelijk het vet rond mijn middel maakt me erg onzeker. Ik hoop dan ook dat ik een van de gelukkigen mag zijn die dit middel test!

 2. Geachte,

  Graag zou ik Phenq gratis willen uitproberen. Alle informatie die ik gelezen heb, heeft mij zeer nieuwsgierig gemaakt. Zelf heb ik cvs, dus ik ben wel benieuwd of het inderdaad meer energie zal geven… Ik heb ook al veel diëten en pilletjes geprobeerd om te vermageren, velen tevergeefs. Met het ketodieet was ik wel 4 kilo kwijt op 24 dagen. Veel sporten doe ik niet, maar misschien dat ik inderdaad meer ga bewegen door die extra energie?! Ik kijk er echt naar uit om uw product hopelijk te mogen testen…!
  Met vriendelijke groeten,
  Iris

 3. Beste,
  Ik heb verschillende afslankprogramma’s geprobeerd, echter heb ik nooit het gewenste resultaat bereikt. Sporten, diëten, weinig geholpen. Ik ben een migraine patiënte, en ivm heftige hormonale schommelingen, endometriosis, heb ik een sterilisatie en Nova shure ingreep ondergaan. Mijn zwembandjes, boven armen/benen zouden minder vetjes mogen hebben😜. Graag hoor ik van u,
  Mvg, Alina

 4. Heel veel producten en supplementen geprobeerd. Ik ben al een jaar op dieet.
  Ik heb een supplement nodig die echt werkt en helpt.
  Ik moet heel erg afvallen door chronische pijn syndroom.

 5. Ik sport en eet redelijk gezond maar wil extra kilo’s kwijt en wil proberen of dit supplement daarbij kan helpen

 6. Ik wil mij heel graag laten overtuigen dat Phenq afvalpillen wel de ondersteuning bieden die ik nodig heb. Naast gezond eten, sporten en verschillende afvalpillen geprobeerd te hebben, ben ik na het lezen over Phenq wel heel nieuwsgierig geworden en wil ik de uitdaging graag aangaan. Mochten deze pillen doen wat ze beloven, dan kan ik mijn vriendinnen ook enthousiast maken!

 7. Graag wil ik phenq uitproberen. Ik ben al maanden bezig met afvallen maar het laatste stuk lukt gewoon niet. Ik hoop te zien dat deze pillen werken en je daadwerkelijk kunnen helpen naar de streefgewicht

 8. Ik ben 54 jaar en heb er kilo’s bij. Voor mij is het lastig om te sporten omdat ik een onderbeen prothese heb. Ik heb een kantoorbaan en probeer zoveel mogelijk te bewegen. Ik eet redelijk bewust. Ik zou wel willen onderzoeken wat het effect is.

  mvg
  Ira Janssens

 9. Ik wil heel graag PhenQ pillen proberen. Ik ben 5kg afgevallen maar afgelopen 3maanden gaat het niet verder. Ik heb gezonde levensstijl maar moet nog 8kg afvallen. Ik ben benieuwd of de pillen mij verder kunnen helpen.

 10. Ok, ik wil dus afvallen. Moet gezien mijn BMI afvallen. En als een pil daarin kan helpen, why not? Dus ik op zoek naar ervaringen, conclusies en aanbevelingen over dieet pillen. Conclusie is dat op iedere site waar men zegt een aantal pillen te hebben getest, aangegeven wordt dat je op moet passen voor oplichting (en natuurlijk vooral hun site betrouwbaar is…) en tot nu toe is er geen dieet pil tevoorschijn gekomen die door meerdere testers als beste getest was… Hmmm ik word hier toch wel nog sceptischer van… En eigenlijk ook een beetje moedeloos…
  De enige naam die ik uiteindelijk wel wat vaker voorbij zie komen is Phenq. Maar of ik er echt in geloof? Onderzoek heeft me nog niet echt overtuigd…
  Dus eigenlijk heel leuk om het dus gewoon te gaan testen! En het feit dat Phenq testers zoekt, kan ook gezien worden als positief toch? En stel nou dat het straks bij mij werkt, dan weten we zéker dat het werkt, want een beter test persoon dan een zeer sceptisch test persoon is er niet toch?

 11. Ik zou heel graag deze methode uitproberen. Ik heb vaak een maagring overwogen, zelfs een virtuele. Drie jaar geleden viel ik 15 kg af door een proteïnedieet, maar alles (en meer) is er weer bij, vooral sinds ik in vervroegde menopauze zit. Ik ben een emotionele eter, en geen enkel dieet schijnt daarbij te helpen. Hulp nodig graag !

 12. Beste,

  Na veel diëten ben ik eindelijk een beetje op gewicht, toch moet er (om een gezond gewicht te bereiken) nog 10 kilo af. Dan zit ik op een gezond BMI.

  Nu ben ik benieuwd of Phenq kan helpen met die laatste 10 kilo. Ik verwacht niet dat ik alleen door deze pillen zal afvallen, wel kan het misschien helpen bij het verminderen van eetlust. Ik ben vooral benieuwd en test het product graag!

  Hartelijke groet,

  Isa

 13. Geachte heer/mevrouw,

  Inmiddels al heel veel afslankproducten en fatburners verder, heb ik bij geen enkele een goed en gewenst resultaat bereikt. Daarom wil ik graag PhenQ proberen en testen, en graag het resultaat delen met Nederland, zodat mensen een eerlijk, objectief en vertrouwd beeld krijgen bij het afslanken met PhenQ.

  Met vriendelijke groet,
  Inge Loonen

 14. Ik zou graag deze pillen ook eens willen testen, ik heb al vele supplementen geprobeerd zonder succes! Ik probeer al heel mijn leven gezond te eten, koolhydraten te beperken, lichaamsbeweging en etc… Bij gevolg ben ik nog geen enkele kilo kwijt. Uiteindelijk geraak ik altijd gedemotiveerd en geef ik de moed op! Ik ben nu weer een 5 tal maanden aan de slag om toch maar te proberen enkele kilo’s kwijt te geraken! Graag zou ik iets willen vinden dat mij kan helpen en het zoveelste supplement eens te proberen om uiteindelijk toch een resultaat te kunnen behalen.

 15. Ik zou ze graag proberen! Ik ben nu 3 weken gestopt met roken en probeer niet veel meer te eten, wat aardig lukt… ik ga minimaal 3x per week naar de sportschool, helaas mag dat nu maar een uurtje.
  En toch gaat alles me strak zitten en begint mn buik in de weg te zitten. Ik heb echt een zetje in de rug nodig, was zo goed bezig… moest weer opnieuw beginnen na de eerste lockdown… Toen weer terug gekrabbeld toen de sportscholen weer open gingen… en voel dat ik nu weer terug na af begin te gaan…

 16. Na vele jaren hormonenbehandeling ondergaan te hebben en nu in een vervroegde menopauze te zitten, komen de kilo’s er bij door alleen maar naar eten te kijken.
  Heb mijn dagelijkse beweging en met op mijn eten – heb reeds vele diëten geprobeerd.
  Heel mijn leven al problemen gehad met mijn gewicht.
  Wil mij nu eindelijk is goed in mijn vel voelen.
  Hopelijk help dit!

  • Beste, vele malen heb ik Caimbridge geprobeerd. Het helpt mijn totdat ik weer zelf verder moet gaan, nu met corona helemaal. Met de drukte in een gezinsleven is een aparte maaltijd lastig. Mijn valkuil zijn echt de tussendoortjes. Ik wil echt weer naar mijn streefgewicht maar zou niet weten welke middelen ik hiervoor het beste kan nemen. En een eventueel testpersoon zijn vind ik geen probleem. Spannend zelfs. Duzzz zou me gevleid voelen als ik hieraan mee mag doen. Kilo’s killen … kom maar op!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in