Pagina 1 van 1

ervaringen herbalife

Geplaatst: 07 jul 2015, 09:17
door sannew
Hallo,

Wie is er momenteel bezig met Herba life? Wat zijn de ervaringen ermee?

Groetjes
Sanne

Re: ervaringen herbalife

Geplaatst: 08 feb 2016, 20:42
Ha sanne,
Ik was ff aan het surfen en kwam hier bij het Herbalife forum.
Tja ik heb goede ervaring met de herbalife , Ik was in 2001 internationaal vrachtwagen chauffeur, dus had wel behoorlijk overgewicht, veel zitten, en lekker eten, en dat gaat schijnbaar niet samen, ik ben toen gaan kijken wat ik er het beste aan kon doen, en kwam uit bij een vrouw (A. Dado) uit Beuningen die die herbalife producten verkocht, ik ben er mee begonnen 2 keer per dag shaken met de tabletjes erbij, en savonds gewoon een lekkere maaltijd, en ben er in Februari 2001 mee begonnen en eind juni was ik 25 kilo afgevallen, en dat zonder sporten, want dat kun je niet als je chauffeur bent, trouwens toen ik begon woog ik 115 kilo, en was in juni 90kilo, ik ben er mee gestopt, ben toen wel weer in 4 weken 6 kilo bij gekomen maar heb dit gewicht tot 2009 behouden, daarna ben ik weer aangekomen, door onregelmatig eten, (sterf geval van m,n vrouw, en volledig in de wao) ben begin dit jaar weer begonnen met herbalife, en van de 112kilo zit ik nu weer op 94 kilo, en het werk echt, ik bestel ook de instant thee erbij ik krijg hier genoeg energy van en het helpt bij volhouden., het is wel een late reactie, en mischien ben je al begonnen, of wel niet, maar wens je er succes en baat bij.
Toon !smil35

Re: ervaringen herbalife

Geplaatst: 27 mar 2016, 22:43
door Gast
Ook juist gestart...niet zozeer om vele kilo's te verliezen...maar door mijn overdaad eten werd ik suf,moe...vorig jaar ook kuurtje gedaan..direct energie..en enkele kilo's min...mooi meegenomen

Re: ervaringen herbalife

Geplaatst: 10 mei 2016, 20:47
door Pat76
Dag 2 begonnen met herbalife, ben echt benieuwd of ik ook zulke resultaten kan boeken. Mijn grootste probleem is savonds na het avondeten niet te gaan snacken, verder is het goed te doen met herbalife twee maaltijden vervangen.

Re: ervaringen herbalife

Geplaatst: 04 aug 2016, 01:32
door Tom K
Beste,

ik ben nu sinds twee dagen geleden herbalife beginnen gebruiken... en dat is super
Nog geen dag dat ik echt honger had zin had om te snoepen en heb ik avonds honger eet ik wat fruit, yoghurt of een alpro soya pudding en je zin is over.
grtn

Re: ervaringen herbalife

Geplaatst: 08 aug 2016, 14:37
door Suzan
Goedemiddag

Ik ben sind vandaag ook gestart met herbalife en gebruik daarnaast de vezeltabletten en de thermo care, echter ben ik wel benieuwd naar wat jullie tussendoor nemen en wat jullie als avondeten nemen.
Ik zie graag de reacties tegemoet
Succes allen

Groetjes

Re: ervaringen herbalife

Geplaatst: 12 aug 2016, 12:25
door Felicity
Hey hey,

Ik gebruik Herbalife nu 2 weken en ben al 3 kilo afgevallen. Ik moet toegeven dat ik heel streng ben. 's morgens een F1 shake met appel vezel en magere melk. als 10-uurtje neem ik rauwe groentjes mee naar het werk, 's middags weer dezelfde shake, rond 14u eet ik 2 havermoutkoekjes en rond 16u een kommetje met bosbessen. Avondeten eet ik niet zoveel meer als voordien, en als ik 's avonds honger krijg, drink ik extra en neem ik mezelf nog een havermoutkoekje.
Als drinken gebruik ik de instant theedrank met citroen: +/- 2 l drink ik hiervan per dag, ik gebruik niet teveel thee maar zo net om een smaakje erin te doen.
Moet zeggen, dit is heel goed vol te houden, op naar -10 kilo!

Bij vorige diëten kreeg ik altijd hoofdpijn en had ik weer die drang naar frisdrank. We zijn goed bezig! :-) succes iedereen die Herbalife gebruikt!

Re: ervaringen herbalife

Geplaatst: 01 sep 2016, 20:22
door susanne83
Hoi Hoi,

Ik gebruik Herbalife nu 3 maanden. IK ben er ontzettend blij mee! Ik was mijn geloof verloren in een vervangende maaltijdshake, maar heb het weer terug gevonden in Herbalife! Ik vervang mijn ontbijt en mijn lunch door een grote glas formule 1 maaltijd shake van Herbalife. Ik heb een voldaan gevoel en geen honger gevoel. Voel me veel fitter en ik val ook nog eens af. Ik zit op gemiddeld 1.5 a 2 kilo per week.

gr susanne

Re: ervaringen herbalife

Geplaatst: 23 apr 2017, 19:32
door Peertje89
Ik deel graag mijn ervaring met herbalife. Met sporten ben ik wezen steken op 64 kg, met herbalife zat ik na een half jaar op 59 kg en bleef toen constant. Ik denk dat het een aanvulling is en voedingsstoffen biedt die veelal omlaag zijn gegaan in voedsel. Ik gebruik het niet als dieet dus neem een normale hoeveelheid calorieën in. Ik blijf het dus gebruiken om dit 'perfecte' gewicht aan te houden.
Let op: de thee was prima voor mij om te gebruiken maar de thermojetics pillen niet! Hier kreeg ik na een maand paniekaanvallen van en heb er nu na een jaar een fobie door ontwikkeld. In die pillen zitten stofjes die dat kunnen veroorzaken (zoek de ingrediënten op die op het potje staan). Verder heel tevreden met de shakes hoor :)

Re: ervaringen herbalife

Geplaatst: 02 jul 2017, 10:12
door Gast
Hoi hoi,

Ik begin vandaag met Herbalife.........ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan!