Gezinnen gezocht voor SBS programma 'Je echte leeftijd'

Wil je een oproep plaatsen voor bijvoorbeeld kandidaten voor een tijdschrift of TV programma? Zoek je deelnemers voor een Enquête? Gebruik dan deze categorie.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
jeechteleeftijd
Vetvrij Groentje
Vetvrij Groentje
Berichten:2
Lid geworden op:15 mar 2011, 10:36
lengte:... cm
Startdatum:1 januari 2009
Startgewicht:... kg
huidiggewicht:... kg
Streefgewicht:... kg
Gezinnen gezocht voor SBS programma 'Je echte leeftijd'

Bericht door jeechteleeftijd » 15 mar 2011, 10:39

JE ECHTE LEEFTIJD!

GEZINNEN GEZOCHT VOOR SBS PROGRAMMA ‘JE ECHTE LEEFTIJD’

Hoe lang hebben jij en je gezin nog te leven als jullie zo doorgaan?

Eten jullie als gezin ongezond en bewegen jullie nauwelijks? Of maak jij je juist zorgen om de buren of om het gezin van je broer/zus omdat ze slecht eten, teveel roken en niks aan hun conditie doen? Geef je eigen of dat gezin dan nu op voor het televisieprogramma Je Echte Leeftijd en gooi het roer om!
Dit succesvolle programma van SBS 6 gaat half mei van start met een nieuwe reeks afleveringen. Daarin worden gezinnen geconfronteerd met de gevolgen van hun ongezonde levensstijl. Onder begeleiding van een team professionals (een internist, een personal trainer en een diëtist) ondergaan de gezinnen een lifestyle verandering die de levensduur aanzienlijk zal verlengen en die de kwaliteit van het leven zal verbeteren.
Ga de strijd aan met de slechte gewoontes en stuur een mail met een korte omschrijving van alle gezinsleden, een goed bereikbaar telefoonnummer én een foto van het gezin naar: [email protected]

Plaats reactie

Terug naar “Oproepen en Enquêtes”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast