Actiecode Dieet Pro 40% Korting + 32 Extra Spaarpunten

Algemene Informatie over Dieet Pro
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Alwin
Actiecode Dieet Pro 40% Korting + 32 Extra Spaarpunten

Bericht door Alwin » 18 mar 2015, 11:59

3-5 kilo per week afvallen klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Toch krijgen drogisterijen en gezondheidswinkels deze ervaringen regelmatig te horen van hun klanten die de afslank shake Dieet Pro hebben gebruikt. Dieet Pro is daar in korte tijd verreweg het meest succesvolle afslankproduct van dit moment geworden. Een drogist vertelt: “Dit heb ik nog nooit meegemaakt met een afslankproduct. We hebben inmiddels meer dan 2000 potten verkocht en de reacties die we krijgen zijn echt alleen maar lovend”.

“28 kilo afgevallen met Dieet Pro”

Dat vertelt Raymond Kooiman uit Beverwijk, die in 4 maanden tijd meer dan 28 kilo is afgevallen. “het grote voordeel is dat je er gewoon naast blijft eten en dat je geen hongerdieet hoeft te volgen. Ik eet nu veel gezonder en voel me vele malen fitter.”

Wat is het geheim van Dieet Pro?


Dieet Pro bevat per shake slechts 79 kcal, is nagenoeg vrij van koolhydraten, vet en suiker en bevat de stof L-carnitine om de vetverbranding te verhogen. Daarnaast bevat Dieet Pro een speciaal soort eiwit genaamd micellar caseïne, dat in staat is om urenlang het hongergevoel te onderdrukken. Hiermee is Dieet Pro uniek, en niet te vergelijken met andere afslankshakes die meestal het goedkopere soja-eiwit of calcium caseïnaat bevatten, vaak vol zitten met suikers en geen effect hebben op de vetverbranding. Dieet Pro heeft als enige afslankproduct een drievoudige werking: 1. Het overtollige lichaamsvet wordt aangepakt, 2. het hongergevoel wordt geremd, 3. Het spierweefsel blijft behouden.

Afrikaanse Mango

Een product dat uitstekend gecombineerd kan worden met Dieet Pro is Garcinia Cambogia. Dit afslankmiddel is in korte tijd razend populair geworden nadat Dr. Oz het adviseerde in een van zijn shows om op natuurlijke wijze af te vallen. De zaden van deze Afrikaanse mangosoort blijken vetverbrandende, energiegevende en hongerstillende eigenschappen te bezitten. Door de verbranding te verhogen en de energie inname te beperken wordt het lichaam eerder gedwongen om de vetreserves als brandstof aan te spreken. Een studie in Amerika met personen die 2x daags Afrikaanse mango extract gebruikten vertelden meer dan 6 kilo te zijn afgevallen in 28 dagen tijd.

Pas op voor namaak

Er zijn meerdere merken die Afrikaanse mango verkopen, maar niet alle merken gebruiken evenveel van de werkzame stof. Afrikaanse Mango van het merk Nutri-Dynamics is het enige product dat 500 mg pure Afrikaanse mango extract bevat per capsule in een 10:1 verhouding, en is hiermee vele malen effectiever dan merken die een 4:1 extract gebruiken of hun formule aanvullen met groene thee. Nutri-Dynamics Afrikaanse Mango is verkrijgbaar in verpakkingen van 60 capsules en is verkrijgbaar op deze website en bij de meeste DA Drogisterijen en in de betere gezondheidswinkels. De verkoopprijs bedraagt € 19,95. De tijdelijke aanbieding is nu 2 potten voor € 35,-.

Gratis voedingsschema’s

Verkooppunten van Dieet Pro beschikken over gratis voedingsschema’s voor 7 dagen met hierin tips voor een maximaal resultaat.

Dieet Pro is online te bestellen, er is op dit moment een dieet pro 3=4 kortingsactie actief.

Gebruikersavatar
Dieet Pro

Re: Dieet Pro 20% Kortingsactie

Bericht door Dieet Pro » 26 okt 2015, 13:04

Actuele Dieet Pro Kortingcodes

Afbeelding
Geverifieerd: 1 dag geleden 3 uur geleden gebruikt
Activeer deze Dieet Pro Kortingscode

Afbeelding
Geverifieerd: 2 dagen geleden 2 uur geleden gebruikt
Acticveer deze Dieet Pro Kortingscode

Afbeelding
Geverifieerd: 1 dag geleden 5 uur geleden gebruikt
Activeer deze Dieet Pro Kortingscode

Plaats reactie

Terug naar “Algemene Informatie over Dieet Pro”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast