Phytofemme bij Overgangsklachten

Phytofemme is een natuurlijk product dat helpt bij overgangsklachten en symptomen bij de overgang te verminderen. Phytofemme bestaat uit een combinatie van een aantal natuurlijke ingrediënten die samengevoegd zijn in tabletten. Ieder ingrediënt in Phytofemme heeft een specifieke werking op het lichaam en helpt bij overgangsklachten verminderen. Phytofemme zorgt onder andere voor een goede doorbloeding naar de organen en een goede hormoonbalans. De leverancier van Phytofemme beweer dat overgangsklachten binnen 2 weken zullen verminderen bij dagelijkse inname van 2 tabletten en na verloop van tijd geheel kunnen verdwijnen. Wij hebben Phytofemme onder de loep genomen.

50

Het gebruik van Phytofemme

Gedurende de eerste periode van het gebruik van Phytofemme dienen 2 tabletten per dag ingenomen te worden. Worden de overgangsklachten minder of zijn deze verdwenen dan kan dagelijks 1 tablet ter ondersteuning gebruikt blijven worden. Phytofemme kan gedurende een langere periode achtereenvolgens gebruikt worden. De natuurlijke ingrediënten in Phytofemme geven geen negatieve bijwerkingen op het lichaam. Geadviseerd wordt de tabletten in te nemen met voldoende water zodat alle actieve natuurlijke ingrediënten direct kunnen worden opgenomen in het lichaam.

De leverancier waarschuwt de consument door te adviseren Phytofemme enkel te gebruiken wanneer u een volwassen vrouw in de overgang of menopauze bent en niet te gebruiken wanneer u zwanger bent, wilt worden of borstvoeding geeft. Ook wordt geadviseerd de aanbevolen dosering van 2 tabletten per dag niet te overschrijden én het product buiten het bereik van kinderen te houden. Geadviseerd wordt bij twijfel over het gebruik van Phytofemme je arts te raadplegen.

De kosten van Phytofemme

Phytofemme is verkrijgbaar in potten met 60 tabletten erin. Afhankelijk van hoeveel tabletten je per dag gebruikt kun je 1-2 maanden toe met een pot. Wanneer je een bestelling doet van meerdere potten Phytofemme tegelijk wordt een korting aangeboden. Op de website van Phytofemme staan de volgende prijs combinaties:

1 pot Phytofemme = €19,95
3 potten Phytofemme = €54,85 (€5korting)
6 potten Phytofemme = €99,70 (€20 korting)
12 potten Phytofemme = €189,50 (€50 korting)

Ingrediënten in Phytofemme

Zoals eerder beschreven bevat Phytofemme 100% natuurlijke ingrediënten, ieder met een eigen positieve invloed bij de overgang. Op de website van Phytofemme is een beschrijving gegeven van de belangrijkste ingrediënten in Phytofemme. Hieronder volgt een korte opsomming/samenvatting daarvan:

 • Zink = voor een goede weerstand
 • Calcium en Fosfor = voor sterke botten
 • Soy Isoflavones = bootst het vrouwelijke hormoon oestrogeen na
 • Chaste tree = voor een goede hormoonbalans
 • Avena Sativa = vermindert slapeloosheid en nervositeit

Het bedrijf achter Phytofemme

Phytofemme is een natuurlijk voedingssupplement afkomstig van het Nederlandse bedrijf Jobacom Pharma B.V. Onderdeel van Klemans groep B.V. Wij zien het als voordeel dat Phytofemme geproduceerd is door een Nederlands bedrijf. Het kopen van producten bij Nederlandse bedrijven voelt veilig en vertrouwd. Er bestaan ook duistere organisaties in het Buitenland die voedingssupplementen verkopen, dan hebben Nederlandse bedrijven zeker de voorkeur.

De werking van Phytofemme

De natuurlijke ingrediënten in Phytofemme helpen bekende overgangsklachten en overgangsverschijnselen verminderen zodat de overgang geen vervelende periode wordt maar de dagelijkse zaken geen belemmering opleveren. Phytofemme benoemd de volgende overgangsklachten en overgangsverschijnselen te kunnen verminderen:

 • Vermoeidheid
 • Opvliegers
 • Slapeloosheid
 • Nervositeit
 • Stemmingswisselingen
 • Nachtelijk transpireren

Daarnaast heeft Phytofemme een ondersteunende werking bij de volgende overgangsklachten:

 • Verminderd libido
 • Vaginale ongemakken
 • Slechte botten
 • Huidveroudering
 • Gewichtstoename

Phytofemme adviseert naast de inname van de tabletten ook een gezonde leefstijl aan te nemen om zo de werking extra te bevorderen. Bij deze leefstijladviezen horen onder andere een regelmatig slaapritme, voldoende beweging, voldoende ontspanning en een gezonde voeding.

De werking van Phytofemme is voornamelijk gebaseerd op het herstellen van de hormoonbalans in het lichaam waardoor overgangsklachten verminderen. Daarnaast heeft Phytofemme een ondersteunende werking op lichaamsfuncties zodat andere ongemakken ook minder aanwezig zullen zijn.

Kwaliteit volgens de HACCP code

Alle producten van Jobacom Pharma B.V. worden volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd. Jobacom Pharma hanteert de HACCP norm welke door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit vereist is. De HACCP code vereist dat het productieproces wordt gecontroleerd op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid.

Ervaringen van gebruikers van Phytofemme

Heb jij vragen over Phytofemme? Of wil je jouw ervaring met dit product delen? Stel dan een vraag, of laat een reactie achter. Je kunt ook de reacties van anderen lezen.

Conclusie

Phytofemme lijkt vrouwen op een prettige manier de overgang door te helpen doordat overgangsklachten vermindert worden. Of het echt werkt? Dat moet je zelf ervaren door het te gebruiken. Dat het een Nederlands product is, is prettig. Bovendien zijn de ingrediënten natuurlijk en geeft het gebruik in ieder geval geen bijwerkingen.

2 Reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in