Pierre Wind Afval Methode

Pierre Wind gelooft heilig in zijn methode en is het levende bewijs dat WAM (Wind Afval Methode) werkt! Het is geen dieet, maar een verandering van het dagelijkse eetpatroon. Als de suiker en de light producten radicaal van het menu worden geschrapt, verdwijnen de overtollige kilo´s al snel. En het is gezond voor tanden en botten, en vermindert de kans op allerlei kwalen.

Wind Afval Methode is een verandering in het eetpatroon
Het is geen dieet, maar een verandering in het dagelijkse eetpatroon. De conclusie is niet vet maar suiker is de boosdoener voor de lijn. Door geen suiker en geen light-producten te gebruiken, ziet men al snel resultaat op de weegschaal. Pierre Wind geldt zelf als levend bewijs dat WAM werkt! In het boek staat vele verrukkelijke recepten zonder suiker, zoals Tosti à la Pierre. Commentaar van specialisten over WAM staan vermeld en het boek geeft tips tegen suikerdips.

Bewust omgaan met eten en drinken met het Wind Afval Methode
Dit boek is geen dieetboek, maar het helpt om bewust met eten en drinken om te gaan. Het is prettig geschreven, makkelijk leesbaar en voor iedereen goed te begrijpen. Door kristalsuiker en light-producten van het menu te schrappen is Pierre Wind tien kilo afgevallen! Hij toont in dit boek aan, dat slow-food veel lekkerder is dan fast-food. Alle recepten zijn makkelijk te bereiden.

Bestel dit boek bij bol·com

WAM Wind Afval Methode
WAM Wind Afval Methode
Pierre Wind

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Paperback | 79 Pagina’s | Tirion Culinair | 1ste Druk | 2005
ISBN: 9043908029

Meer boeken van Pierre Wind

De kers op de appelmoes
De kers op de appelmoes
Pierre Wind

De wondere wereld van een keukenkoning
De wondere wereld van een keukenkoning
Pierre Wind

Patatje oorlog
Patatje oorlog
Bart Chabot

Wat is jouw ervaring met de kookkunsten van Pierre Wind? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

2 Reacties

  1. Als ik hem zelf zie, denk ik dat:

    1) zijn dieet niet werkt
    of
    2) dat hij zijn eigen boek wel eens mag lezen

    Denk niet dat ik dit ga proberen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in