Piperinox Review en Ervaringen

Piperinox is een afslankmiddel dat belooft om de hoeveelheid lichaamsvet te verminderen. Dit doet het naar eigen zeggen doordat je met het middel de stofwisseling van zowel vet als koolhydraten stimuleert. Wij onderzochten het supplement om te beoordelen of het echt zo effectief als de fabrikant belooft. Piperinox Review en Ervaringen Piperinox packshot

Dit is wat je in dit artikel leert

 • piperinox bijwerkingen
 • piperinox ervaringen
 • piperinox waar te koop
 • piperinox buikpijn

Wat is piperinox?

Piperinox is een afslanksupplement met als belangrijkste ingrediënt Bioperine. Dit is een extract dat gewonnen wordt uit zwarte peperbessen. Er is ook een andere pepervorm aanwezig in het supplement, namelijk cayennepeper.

Daarnaast heeft Piperinox nog een hele batterij aan ingrediënten, zoals het mineraal chroom, gember en kaneel.

Piperinox is een product van Key Player Limited. Dit bedrijf is gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Ondanks dat het lijkt alsof je zaken doet met een Nederlands bedrijf, is dit dus niet zo. Bij problemen zal le je moeten wenden tot de rechtbank in de VAE.

Aanvullend is dus niet helemaal bekend waar het product geproduceerd wordt. Dit is problematisch, omdat de regels rondom de productie van supplementen niet in alle landen even streng zijn.

Piperinox Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Piperinox zijn we op zoek naar 100 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Piperinox graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 27 plaatsen beschikbaar

Piperinox Review en Ervaringen Meer informatie

Piperinox bijwerkingen

Er zijn geen noemenswaardige bijwerkingen bekend van Piperinox. Je kunt zeker in het begin soms wel even merken dat je wat peperextracten gehad, maar hier ben je na een paar dagen wel aan gewend. Dit is ook niet gevaarlijk.

Bij allerlei afslankmiddelen staan er aanwijzingen op de website dat het product niet geschikt is voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Dit voorbehoud maakt Piperinox niet, al raden wij deze vrouwen af om een afslankmiddel te gebruiken. Als je op dit moment medicijnen gebruikt, is het ook verstandig om eerst contact te zoeken met je behandelend arts.

piperinox review
piperinox review

Kun je met piperinox afvallen?

Dan de hamvraag; kun je met Piperinox afvallen? Wij doken de wetenschappelijke literatuur in om het antwoord voor je op te zoeken.

Eerst keken we naar het belangrijkste ingrediënt, piperine. Er is veel onderzoek gedaan naar het effect van piperine op de gezondheid bij knaagdieren. In de meeste van deze onderzoeken blijkt wel dat er een positief effect is (bron). De inname van piperine helpt tegen buikvet. Echter, is de dosering wel enorm van belang en de dosering in Piperinox is veel te klein.

Van kaneel wordt gezegd dat dit een positieve invloed heeft op de regulering van bloedsuiker. Uit tests waarbij mensen een ruime hoeveelheid kaneel bleken, is dit effect echter niet aangetoond (bron).

In Piperinox zit een klein beetje gember. Gember heeft veel positieve effecten op de gezondheid, maar afvallen is hier niet een van (bron).

Piperinox waar te koop

Piperinox is alleen te koop via de officiële website van het merk. Een verpakking kost €49, maar de prijs neemt rap af bij grotere bestelhoeveelheden. Bij zes potten betaal je nog €24,50 per verpakking.

Hier komen nog verzendkosten overheen. €7 als je vooraf betaalt of €12 bij een zending onder rembours.

Een verpakking bevat 30 capsules. Met een dosering van 1 tablet per dag, doe je dus ongeveer een maand met een verpakking.

Krijg je Buikpijn van piperinox?

Een klacht die we regelmatig voorbij zien komen is dat je buikpijn zo krijgen van piperinox. Op dit moment loopt er een panel test met piperinox. Zodra de uitslag bekend is zullen we dit met jullie delen in deze review.

Uit het literatuuronderzoek blijkt dat de dosering van de ingrediënten in Piperinox veel te laag is om je te helpen bij het afvallen. Het is uiteraard mogelijk om meerdere tabletten in te nemen, mar dan wordt het afvallen al snel een dure grap. Bovendien kun je dan een te hoge dosering binnenkrijgen van andere ingrediënten.

Piperinox ervaringen

Er zijn alleen ervaringen bekend van mensen die Piperinox hebben geprobeerd in combinatie met een dieet. Deze mensen behalen een positief resultaat, maar dit mag geen verrassing heten. Het dieet is hier waarschijnlijk de bepalende factor geweest.

Overigens is het wel een bekend gegeven dat afslanksupplementen als Piperinox vooral werken in combinatie met een dieet.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringHerbal Pro EZ Slim WOW Combo Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenGoed Slapen Tijdens Warme Nachten
piperinoxEr zijn alleen ervaringen bekend van mensen die Piperinox hebben geprobeerd in combinatie met een dieet. Deze mensen behalen een positief resultaat, maar dit mag geen verrassing heten. Het dieet is hier waarschijnlijk de bepalende factor geweest. Overigens is het wel een bekend gegeven dat afslanksupplementen als Piperinox vooral werken in combinatie met een dieet.

3 Reacties

 1. Aanvang van de overgang heeft mijn lijf overgenomen. Ik wil graag ondersteuning van mijn metabolisme proberen. Mijn doel is 5 tot 9 kilo afvallen de komende vier maanden.

 2. Ik ga binnenkort trouwen. En ik wil nog 10 kilo afvallen. Om in mijn bruidsjurk te passen.

  Ik wil het heel graag uitproberen en hopen dat het lukt.

 3. Ik ga binnenkort trouwen in oktober. En ik wil nog 10 kilo afvallen. Om in mijn bruidsjurk te passen.

  Ik wil het heel graag uitproberen en hopen dat het lukt.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in