Plantaardige Vegan Eiwitshakes

Ben je op zoek naar een plantaardige eiwitshake? Probeer TimFit en laat je overtuigen. TimFit is een vegan eiwitshake gemaakt van erwten eiwit. Met een eiwitpercentage van 79% is het één van de betere plantaardige eiwitshakes. TimFit is laag in koolhydraten en vetten en daarom geschikt voor verschillende doeleinden.

Waarom de plantaardige eiwitshake TimFit?

plantaardige eiwitshake
plantaardige eiwitshake

TimFit bevat een vanille- en roomaroma. Deze natuurlijke toevoegingen geven de shake een lichte vanille smaak en een romige ondertoon. De smaak is niet overheersend en hierdoor is het eiwitpoeder ook goed te vermengen met andere ingrediënten (bijvoorbeeld Fruit).

Eén doos bevat sachets eiwitpoeder. Met een adviesdosering van 60 gram per portie is één doos al goed voor 10 verschillende shakes. De plantaardige eiwitshake van TimFit past goed bij de supplementen van TimFit. De shake heeft een hoog eiwitgehalte en bevat weinig vetten en koolhydraten.

Testpersonen Gezocht

Nog 12 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Plantaardige eiwitshake Plantaardige eiwitshake Meer informatie

TimFit bevat maar liefst 18 aminozuren

vegan afvallen
vegan afvallen

Eiwitten leveren ons onder andere verschillende aminozuren. Aminozuren zijn bouwstenen voor het eiwit in onze lichaamscellen. Alle vegan eiwitten zijn uniek en hebben een eigen aminozuren profiel. TimFit bevat 18 verschillende soorten, namelijk;

L-Alanine (4043mg)
L-Arginine (8181 mg)
L-Asparaginezuur (10814mg)
L-Cysteïne (940 mg)
L-Glutaminezuur (15704 mg)
Glycine (3761 mg)
L-Histidine (2351 mg) **
L-Isoleucine (4420 mg) BCAA **
L-Leucine (7711mg) BCAA **
L-Lysine (6676 mg) **
L-Methionine (1034mg) **
L-Fenylalanine (5172mg) **
L-Proline (4043 mg)
L-Serine (4796 mg)
L-Threonine (3573 mg) **
L-Thryptofaan (940mg) **
L-Tyrosine (3573 mg)
L-Valine (4702mg) **

De bovenstaande waardes zijn gebaseerd op 100 gram van het eiwitpoeder. De aminozuren met twee sterren(**) zijn essentiële aminozuren en BCAA = Branched Chain Amino Acids. Zie onderstaande afbeelding voor het gehele etiket.

Ook verkrijgbaar in voordelig voordeelpakket

Zoals je hierboven kunt zien is de plantaardige eiwitshake van TimFit ook verkrijgbaar in een voordeelpakket. Je profiteert niet alleen van een korting maar je ontvangt ook onze shakebeker er gratis bij. De shake beker bevat een mengballetje die zorgt dat de shake goed vermengd wordt. De vegan proteïne poeder lost zo goed op en je hebt snel een lekkere en luchtige shake.

Gebruikersadvies TimFit plantaardige eiwitshake

Je kan het eiwitpoeder op verschillende manieren vermengen zodat je een lekkere en plantaardige eiwitshake krijgt. Het is afhankelijk van je gebruikersdoel wat de beste keuze is.

vegan plantaardig eiwitshake afvallen

Gebruik je het bijvoorbeeld in een dieet dan is het beter om de het eiwitpoeder te vermengen met water, magere melk of magere yoghurt. Voor sporters zijn deze magere varianten niet per se noodzakelijk. Vegetariërs en veganisten zouden kunnen kiezen voor soja- of amandelmelk.

Wil je het vermengen met yoghurt of kwark? Dan adviseren wij om iets minder dan de geadviseerde 60 gram te gebruiken. Anders kan het voor sommigen een iets te dik geheel worden waardoor het minder prettig te consumeren is.

Voedingssupplementen

In onze supplementen webshop zijn verschillende voedingssupplementen te vinden. Van magnesium tot probiotica. De producten zijn onder verdeeld in verschillende categorieën. Voor elke categorie hebben wij de beste supplementen geselecteerd en proberen we je te helpen met het maken van een keuze. Wil je meer advies? Neem dan contact met ons op.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringIs Afvallen met Clenbuterol Gevaarlijk?
Eenvoudig AfvallenDikke Buik Man Afvallen voor Mannen
plantaardige-vegan-eiwitshakesTimFit is als beste getest als Plantaardige eiwitshake. De eerste échte Vegan Afslankshake: volwaardige vegan maaltijdvervanger! 16 gram eiwitten per maaltijd: 2 keer zo hoog dan andere maaltijdvervangers! 4 unieke éxtra ingrediënten (L-Choline, L-Carnitine, Chroom, Groene thee) die u niet vindt bij andere maaltijdvervangers 11,6 gram vezels per maaltijd: dubbel zo veel én drie keer zo veel vezels dan andere maaltijdvervangers! 23 soorten vitaminen en mineralen: Unieke Samenstelling!

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in