Popstars Rebecca is niet te dik

De verrassing van Popstars, waarvan de liveshows vanavond van start gaan, is finaliste Rebecca. Want kan een forse zangeres, zoals ze zichzelf ook aanduidt, in een nieuwe popgroep vol idolen staan? Het nietsontziende jurylid Henkjan Smits is resoluut: „Ja natuurlijk. En Rebecca moet juist niet gaan afvallen.”

Bekijk hier een aantal filmpjes van Rebecca Schouw

Hij legt uit: „Haar figuur hoort gewoon bij haar. Je moet een kale ook geen toupetje geven. Oké, ik heb wel eens iemand weggestuurd die ik te dik vond en die was dunner dan Rebecca. Maar schoonheid komt van binnen uit. Je bent alleen te dik als je je te dik vóelt.”

Vervolgt: „Het leeft. Op straat zeggen mensen ’Rebecca is een schatje’ of ’kan ze niet weg’. Ja, zij maakt iets los bij mensen. Ze past goed in een groep. Als het een dansgroep zou worden, is het een ander verhaal. Maar Rebecca kan waanzinnig zingen.”

De finaliste zelf geniet nu van alle aandacht. „Ik wilde eerst niet meedoen. Ik was bang om bespot te worden om mijn uiterlijk. Maar mijn vriend Michael heeft me aangespoord.” Rebecca straalt: „Mijn grote voorbeeld is Karin Bloemen. Zij is ook een forse vrouw, maar ze is zo mooi en ze kan zo goed zingen.” Vastbesloten: „Ik wil beroemd worden met mijn stem. En Ahoy vol krijgen.”

Rebecca neemt het vanavond op tegen Brandi, Nathalie, Naomi, Floor, Steffie en de heren Déon, Norman (die ook meedeed aan de Duitse Popstars), Ruben en Sidney.

8 Reacties

 1. Ja Rebecca heeft een dijk van een stem en ik geloof dat ze best in een popgroep zou kunnen zingen waarom niet, ze ziet er leuk uit en we moeten eens af van die dingen dat gezette mensen niet in een popgroep thuis zouden kunnen horen,naar mijn mening kan dit best,kop op rebecca ook ik geloof in jou net als mieps,

 2. Allereerst moet ik zeggen dat Rebecca een geweldige stem heeft. Wie weet nog wel het beste van de hele bunch bij elkaar!
  Ik geloof zeker dat wanneer ze haar lichaam mee had gehad ze zeker deze contest gewonnen had. Waarom? Zwaarlijvigheid kan het zingen toch ten nadele komen, aangezien je veel meer ademsteun nodig hebt en je met zingen nu niet altijd stil staat (zeker niet met optreden).

  Wat betreft popstars vind ik haar geen geschikte kandidate om in een band te komen. Waarom? Zeker niet vanwege haar stem. Mensen in een popstar band zullen over een aantal kenmerken moeten beschikken, namelijk een goede stem, een goede move en een voorbeeld functie.
  Het eerste beheerst ze zeker. De andere twee daarentegen vormen het probleem.

  Ondanks dat staat zo vast als een huis dat ze met haar stem enorm veel talent heeft en ze zal zeker nog niet uitgezongen zijn na idols. Ik denk echter alleen dat ze voor dit doel en deze band niet de juiste is. Dat neemt niet weg dat het een enorm talent is.

 3. Ik vind Rebecca ook een dijk van een stem hebben en wens haar vanavond en voor alle komende live shows (want ze komt wat mij betreft in de top 3 terecht) enorm veel succes!

  Als je hoorde vorige week wat ze allemaal met haar ex heeft meegemaakt: Rebecca: áls je dit leest: RESPECT!!!

  Wees trots op jezelf want inderdaad: je bent een pracht mens!
  Volg je droom!!! En anders helpt Henk Jan je vast en zeker wel verder, want hij gelooft ook in jou!

  Dikke knuf,

  Miepie (Gerda)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in