Portionpals

Wat is Portionpals?

Portionpals is geen dieet. Het is een levensstijl die je leert je eten te portioneren. PACKAGE Het idee achter Portionpals is gewoon te eten wat je altijd eet en lekker vindt, maar dan in de juiste portie.  Portionpals komen uit Amerika. Daar zijn ze een ware rage. Er wordt binnenkort dan ook aandacht aan geschonken op de Amerikaanse televisie in de Oprah Winfrey Show. Sterren als Halle Berry, Jessica Alba en Tori Spelling gebruiken de Portionpals.

Portionpals is niet meer leverbaar

Vandaag ontvingen we het volgende bericht van Portionpals:

“Portionpals sloeg helaas niet in Nederland en de website is uit de lucht. Er is verder niemand die portionpals verkoopt in Nederland, dus ze zijn helemaal niet meer” verkrijgbaar.

Portionpals Snijmatjes

Een setje Portionpals bestaat uit vijf verschillende snijmatjes: vlees, vis, kip, bijgerechten (aardappels, enz.) en nagerechten. Het samenstellen van je maaltijd is heel simpel. Je neemt zoveel groente als je wil, vervolgens kies je uit vlees, vis en kip en gebruik je het matje om het op de juiste maat te snijden. Datzelfde doe je met je (gebakken) aardappels en nagerecht. Geen gedoe dus meer met weegschalen en calorieën tellen.

Portionpals in Nederland

Het grote voordeel van Portionpals is dat je met de rest van het gezin kan mee-eten. Je hebt geen speciale recepten, shakes of pillen nodig. Doordat je gewoon mee kan blijven eten, heb je niet het gevoel dat je jezelf iets ontzegt.
Inmiddels zijn er ruim twee miljoen setjes Portionpals verkocht. Vanaf nu zijn ze ook in Nederland te krijgen.

Jouw mening telt!

Wat is jouw ervaring met het Portionpals? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

1 reactie

  1. Bestaat Propointspal nog? Ik heb bij de supermarkt, apotheek en drogist geïnformeerd maar niemand kon me er iets over vertellen.

    Help!

    Patricia

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in