Power Slim Recepten Kookboek

‘Voeding en Gewicht in Evenwicht’ is de titel van het Recepten Kookboek van Power Slim.

Het is duidelijk dat Power Slim geen eendagsvlieg is. De kracht van de Power Slim formule is volgens ons de combinatie van effectieve producten en een doeltreffende begeleiding. ‘Afslanken zonder hongergevoel of jojo-effect’ is de slogan van Power Slim. Door middel van het ‘finetunen’ van voedingsstoffen zoals koolhydraten, eiwitten en vetten bereik je een optimaal resultaat.

Power Slim Ervaringen

Wil je ervaringen uitwisselen? Bezoek dan het gezellige Power Slim Blog van vetvrij.com

Voeding en Gewicht in Evenwicht

powerslim

Onlangs presenteerde diëtiste Hylke Boelens het kookboek ‘Voeding & gewicht in evenwicht’. Dit kookboek bevat veertien weekmenu’s en in totaal bijna negentig op Power Slim gebaseerde recepten. Volgens Hylke helpt dit kookboek je om op een eenvoudige en verantwoorde manier af te vallen. Een introductieversie van het  boek ‘Voeding en Gewicht in Evenwicht’ kun je aanvragen via deze link.

Ketose

Door het beperken van ‘brandstof’ maakt Powerslim handig gebruik van het natuurlijke verschijnsel Ketose, dit werkt op de volgende manier. Bij het verbranden van lichaamsvet komt er een stof vrij die we ‘ketonlichamen’ noemen. Hierdoor komt je lichaam ‘in ketose’. Als je geen nieuwe brandstof aan je lichaam geeft, dan is het logische gevolg dat je vet gaat verbranden. Het is wel van belang dat je voldoende eiwitten, vitamines en mineralen aangevoerd. Hierdoor heb je geen hongergevoel, maar verlies je wel (over)gewicht.

Niet alleen voor Power Slimmers

Volg je op dit moment een andere eiwitdieet? Ook dan is dit boek de moeite waard. ‘Voeding & gewicht in evenwicht’ bevat recepten variërend van ontbijt, lunch, maaltijden, maaltijdsalades, soepen en allerlei andere hapjes.

Ervaring met Power Slim

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over Power Slim? Bezoek dan het gezellige Power Slim Blog van vetvrij.com

3 Reacties

  1. het gaat goed ben al 14 kg afgevallen. hoe kan ik die bestelling voor 4 maanden regelen. hoe kan ik die korting krijgen en bestellen voor 4 maanden moet nu alles via joyce knoops op de fiets meenemen vanuit dordrecht stadspolders

  2. SLIMdiet producten hebben in vergelijking tot andere eiwitdieet producten zoals Powerslim een aantal voordelen. Ze zijn goedkoper en de producten zijn online verkrijgbaar. Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode beschikbaar. Deze kortingscode is goed voor 10% korting op je complete bestelling.

    slimdiet

    Om te profiteren van deze korting gebruik je tijdens het bestelproces de volgende kortingscode in: VETVRIJ

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987