Power Wrap

Power Wrap is een systeem dat hoort bij de Vlaamse tak van het Power Slim Dieet. De Power Wrap zorgt ervoor dat het lymfestelsel enorm gestimuleerd wordt, waardoor overtollig vocht in de weefsels en grote hoeveelheden eindproducten van de stofwisseling kunnen worden afgescheiden.

2

Jouw ervaring met Power Wrap

Wat is jouw ervaring met Power Wrap? Laat een reactie achter of lees de ervaringen van andere bezoekers. Heb je vragen over Power Wrap? Dan kun je ze hier stellen.

De Vier Systemen van Power Wrap

Power Wrap bevat in totaal afzonderlijke systemen die onafhankelijk van elkaar kunnen worden toegepast en waarmee de meest voorkomende figuur- en weefselproblemen kunnen worden behandeld:

 • 1. ontgifting – om verzuring van het bindweefsel tegen te gaan en cellulite type III et IV
 • 2. fatbreaker – bij hardnekkige vetreserves
 • 3. anti-cellulite – bij cellulite (type I en II)
 • 4. versteviging – bij verslapte huid of bindweefsel Waarom kiezen voor Power Wrap?

Voedingsstoffen

Hierdoor kunnen de cellen weer optimaal van voedingsstoffen worden voorzien en de weefselstructuur verbetert aantoonbaar. Alle Power Wrap systemen zijn samengesteld uit producten met bijzonder effectieve, natuurlijke ingrediënten die samen met de Power Plate worden ingezet.

Power Wrap Resultaat

Je kunt de resultaten ook thuis onderhouden! Pas de Power Wrap Homecare producten toe op alle probleemgebieden op de dagen dat u geen behandeling ondergaat.

Meer informatie

Deze producten zijn specifiek afgestemd op de individuele behoeften. Lees hier meer over het Power Slim Dieet of de Powerplate.

1 reactie

 1. ik ben nu 3 weken bezig met het Slim System EiwitDiéét,
  ik moet zeggen het bevalt me prima! makkelijk vol te houden, geen honger gevoel… en snel resultaat! 6.6 kilo kwijt!
  je hebt alleen geen begeleider zoals je bij andere wel hebt, Wél kun je altijd mailen of bellen, dan krijg je de beste informatie en tips! ook hoe je dalijk op gewicht blijft, en ze sturen je heeel veel lekkere calorie arme maaltijden!
  SLIM SYSTEM EIWITDIÉÉT is echt een aanrader!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987