Home Dieet en Afvallen PS. food & lifestyle PowerSlim Review en Ervaringen

PS. food & lifestyle PowerSlim Review en Ervaringen

PS. food & lifestyle PowerSlim logo

‘6 tot 9 kilo gewichtsverlies in 4 weken’ is de slogan van het eiwitdieet van PS. food & lifestyle PowerSlim Nederland. 6 tot 9 kilo kwijt raken binnen vier weken klinkt ons natuurlijk allemaal als muziek in de oren. Het dieet is dan ook zeer populair, zeker gezien de meer dan 3000 echte ervaringen met PS. food & lifestyle PowerSlim. In dit artikel lees je onze ervaringen met het PS. food & lifestyle PowerSlim dieet en leggen wij uit waaraan het dieet zijn werking ontleend.

Allereerst zullen wij ingaan op de vraag wat PS. food & lifestyle PowerSlim precies is en hoe de werking van het dieet is. Vervolgens leggen we de verschillende fasen van het dieet uit. Voordat we naar de voor- en nadelen van het dieet gaan, werpen we een blik op het PowerSlim assortiment.

PS. food & lifestyle Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor PS. food & lifestyle zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij PS. food & lifestyle graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 11 plaatsen beschikbaar

Verantwoord afvallen met PS. food & lifestyle PowerSlim

PS. food & lifestyle PowerSlim is een zogeheten eiwitdieet. Tijdens de beginfase van het dieet eet je zoveel mogelijk eiwitten en zo min mogelijk koolhydraten en vetten. Op deze manier raak je snel gewicht kwijt. In de latere fasen van het dieet ga je langzamer over naar andere fasen waarin je meer verschillende producten mag eten. We hebben PS. food & lifestyle PowerSlim ook besproken in het artikel Afvallen met Shakes.

Voor het PS. food & lifestyle PowerSlim dieet maak je gebruik van de speciale producten die het bedrijf ontwikkeld heeft voor het dieet. Er is een groot assortiment met voedingsmiddelen voor alle momenten van de dag; van maaltijden tot snacks, desserts en dranken.

Persoonlijke benadering

Een van de belangrijkste pijlers van PS. food & lifestyle PowerSlim is de persoonlijke benadering. Zo kun je online begeleiding krijgen van een voedingsdeskundige. Daarnaast is het mogelijk om je te laten adviseren in een van de sportscholen van HealthCity. Op deze manier krijg je niet alleen een programma dat op maat voor jou is gemaakt, je kunt ook vragen stellen of je laten coachen als dat nodig is.

De werking van PS. food & lifestyle PowerSlim

powerslim ervaringen
PS. food & lifestyle PowerSlim ervaringen

PS. food & lifestyle PowerSlim is een eiwit of proteïnedieet dat ervoor zorgt voor een verandering in de stofwisseling. Dit vindt plaats door een minimale aanvoer van vetten en koolhydraten. Drie dagen na de start van het dieet zijn de aanwezige suikers in ons lichaam volledig opgebruikt. Zolang er geen nieuwe koolhydraten worden aangevoerd, moet ons lichaam andere bronnen aanspreken om aan energie te komen. Op dat moment worden je vetreserves aangepakt waardoor je automatisch af gaat vallen. Een voordeel van een eiwitdieet is dat je wel vet maar geen spiermassa verliest. (bron)

In het PS. food & lifestyle PowerSlim dieet eet je bijzonder weinig koolhydraten. Koolhydraten en vooral ‘snelle suikers’ zoals de suikers in snoep en chocolade zorgen ervoor dat je suikerspiegel snel stijgt. Als er te veel suikers in je bloed zitten ga je jezelf futloos voelen, waardoor de kans groot is dat je nog meer gaat eten. Je komt niet alleen in een vicieuze cirkel terecht, maar je voorkomt ook dat je lichaam vet gaat verbranden.

Voorkom het jojo-effect

De consumptie van eiwitten zorgt er verder voor dat het gewichtsverlies duurzaam is. Als je lichaam een tekort heeft aan energie spreekt het normaal gesproken altijd eerst de spiermassa aan voor energie. Als je echter veel eiwitten eet blijft je spiermassa in stand en gaat je lichaam vet afbreken om in de energiebehoefte te voorzien. Doordat de spiermassa in stand blijft, blijft je calorieverbruik in ruste even hoog. Dit voorkomt het beroemde jojo-effect.

PS. food & lifestyle PowerSlim Voedingsdeskundige

Tijdens het dieet krijg je online begeleiding en ondersteuning van een voedingsdeskundige. Voordat je met het dieet begint doorloop je een uitgebreid intake gesprek. Tijdens deze anamnese wordt onder andere je BMI, vetvrije massa en spiermassa gemeten. Vervolgens stel je samen met je voedingsdeskundige persoonlijke doelen op en krijg je een stappenplan dat afgestemd is op jouw lichaam en op jouw doelen.

In het verleden hebben verschillende Bekende Nederlanders waaronder Willeke Alberti hebben PS. food & lifestyle PowerSlim producten gebruikt gevolgd. Ze is hier destijds 9 kilo mee afgevallen. Ze is razend enthousiast over Power Slim en het is gemakkelijk vol te houden. Inmiddels is ze veel onderweg met haar theatertour en treed ze veel op. Op het podium moet je er goed uitzien. En dat doet ze. Broer Tony Alberti volgt het goede voorbeeld van Willeke en is inmiddels al bijna 20 kilo verloren.

De vier fasen van PS. food & lifestyle PowerSlim

Zoals ieder eiwitdieet werkt ook het PS. food & lifestyle PowerSlim dieet met vier afzonderlijke fasen.

powerslim 4 fasen tabel
PS. food & lifestyle PowerSlim 4 fasen tabel

PS. food & lifestyle PowerSlim Fase 1

Fase 1 is de strikte fase. In deze fase zal je snel afslanken. Door het weglaten van koolhydraten komt je lichaam in ketose ( vetverbranding). Als je 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, ga je over naar fase 2. Je neemt PS. food & lifestyle PowerSlim producten aangevuld met groenten en in beperkte mate vlees of vis.

PS. food & lifestyle PowerSlim Fase 2

Fase 2 is de overgangsfase. In de overgangsfase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. Stap voor stap leer je samen met je PS. food & lifestyle PowerSlim coach een gezond voedingspatroon aan. In deze fase komen koolhydraten in beperkte mate weer terug in de voeding, bijvoorbeeld in de vorm van brood en fruit.

PS. food & lifestyle PowerSlim Fase 3

Fase 3 is de stabilisatiefase. In de stabilisatiefase leer je gezond eten om je nieuwe gewicht te stabiliseren en te behouden. Alleen de tussendoortjes gebruik je nog van PS. food & lifestyle PowerSlim. Als je veel gewicht moet verliezen blijf je langere tijd onder begeleiding van je coach. De PS. food & lifestyle PowerSlim producten vallen langzaam weg uit je dieet. In de derde fase werk je langzaam aan overgang naar normale voeding.

PS. food & lifestyle PowerSlim Fase 4

Door de voorgaande stappen weet je nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten. Om op gewicht te blijven kun je ervoor kiezen om af en toe een PS. food & lifestyle PowerSlim coach te bezoeken. Normale voeding en veel beweging is essentieel tijdens deze fase.

PS. food & lifestyle PowerSlim Producten

Er zijn veel PS. food & lifestyle PowerSlim producten verkrijgbaar. Voor alle maaltijden van de dag zijn er verschillende producten op voorraad. Zo heb je 17 verschillende soorten ontbijtjes, tal van snacks en repen voor tussendoor. Ook zijn er 17 verschillende hoofdmaaltijden te koop. Begin je net met het dieet, dan kun je ook gebruik maken van het startpakket.

In de loop der jaren hebben veel mensen ook allerlei recepten ontwikkeld waarmee je de maaltijden van PS. food & lifestyle PowerSlim net even iets lekkerder kunt maken. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met wat je beter wel en niet kunt eten.

PS. food & lifestyle PowerSlim Recepten

Voor de verschillende Fase van het PS. food & lifestyle PowerSlim Dieet zijn recepten beschikbaar.Om een indruk te krijgen volgt hieronder een recept dat bereid is met PowerSlim ingrediënten.

Ingrediënten

powerslim recepten
PS. food & lifestyle PowerSlim recepten

– 12 zakjes Power Slim galettes
– 2 el zonnebloemolie
– 1000 gram magere Franse kwark
– 3 zakjes Power Slim yoghurt red fruit
– 1 verpakking gelatineblaadjes

Bereiden

Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Maal de galettes fijn in de keukenmachine. Meng met de zonnebloemolie en verdeel het mengsel over de bodem. Goed aandrukken met de bolle kant van een lepel. Roer de inhoud van de 3 zakjes Power Slim yoghurt red fruit door de kwark met een garde. Week ondertussen de gelatineblaadjes 5 minuten in een bodempje koud water. Warm het water met de blaadjes op in het pannetje totdat deze volledig opgelost zijn. Even laten afkoelen en dan door de kwark mengen. Stort het mengsel in de springvorm en laat het geheel opstijven in de koelkast.

PS. food & lifestyle PowerSlim België

Naast PS. food & lifestyle PowerSlim Nederland bestaat er ook een Vlaamse tak van het Power Slim concept. Power Slim België werkt ook op basis van eiwitten maar is daarnaast onder andere uitgebreid met de bekende Powerplate en Power Wrap.

Voordelen

 • Het PS. food & lifestyle PowerSlim dieet is gebaseerd op wetenschappelijke aannames. Het is bewezen dat je goed kunt afvallen met behulp van eiwitrijke diëten. Dit komt omdat je minder snel honger krijgt én omdat je spiermassa behouden blijft.
 • PS. food & lifestyle PowerSlim heeft een ruim assortiment met verschillende soorten voedingsmiddelen. Op deze manier verveelt het dieet niet snel. Er is een extra ruime keuze aan tussendoortjes (de producten die je het langst blijft gebruiken). Dit maakt het makkelijker om het dieet vol te houden.
 • PS. food & lifestyle PowerSlim werkt met fases. De eerste fase is het zwaarst en het strengst. Dit geeft je echter wel een doel om naar toe te werken; het moment dat je over mag naar de volgende fase.
 • Je kunt het dieet eenvoudig onder begeleiding volgen in een van de sportscholen van HealthCity. Daarnaast kun je online coaching, begeleiding en advies krijgen bij PS. food & lifestyle PowerSlim zelf. Dit zorgt voor een extra stok achter de deur, bijvoorbeeld door dat je op lastige momenten vragen kunt stellen.

Nadelen

 • Met name in de eerste fase van het dieet is het dieet erg zwaar. Je kunt er dus even last van krijgen in je dagelijks leven, met name tijdens de eerste drie dagen, als je lichaam nog niet over geschakeld is op de vetverbranding. Dit betekent ook dat het moeilijk is om het dieet vol te houden.
 • Vooral tijdens de eerste fase van het dieet is het lastig om naar sociale gelegenheden (feestjes, borrels, etc.) te gaan omdat je tijdens deze fase je heel strikt aan het dieet moet houden. Zondig je namelijk, dan duurt het dagen voordat de verbranding van vet weer op gang komt.

Conclusie

Het PS. food & lifestyle PowerSlim eiwitdieet heeft een bewezen werking. Door middel van het eiwitdieet heb je een unieke kans om je voedingspatroon vanaf het begin af aan op te bouwen. In het begin is het even zwaar om eigenlijk alleen maar eiwitten te eten, maar des te verder je komt in het dieet, des te meer dingen je kunt eten. Door de reset van je voedingspatroon kun je daarna blijvend gezond en fit blijven. Dit zien we ook terug bij andere eiwitdhakes.

Om je te helpen bij het afvallen heeft PS. food & lifestyle PowerSlim een groot assortiment met verschillende maaltijden en snacks voor ieder moment van de dag. Het grote assortiment maakt het makkelijker voor je om het dieet vol te houden. Een andere belangrijke factor is de begeleiding die je krijgt. Je kunt persoonlijke begeleiding krijgen online via een voedingsdeskundige, maar dit kan ook persoonlijk in een van de HealthCity sportscholen.

Het resultaat van PS. food & lifestyle PowerSlim is dan ook blijvend gewichtsverlies. Dit betekent natuurlijk niet alleen dat je lichter bent, maar ook dat je er beter uitziet en je beter voelt. Wil je beginnen met het dieet? Zoek dan eenvoudig een coach bij jou in de buurt via de website van PS. food & lifestyle PowerSlim.

REVIEW OVERVIEW
Haalbaarheid
Begeleiding
Productkeuze
Prijs
Previous articleVetcellen Bevriezen met Koude Lasertechnologie
Next articleVegan Maaltijdvervanger Review en Ervaringen
powerslimPowerslim kunnen we qua prijs in het hogere segment van de eiwitdieten plaatsen. Daar staat tegenover dat de begeleiding en keuze van producten goed is. Heb je zelf onvoldoende discipline en behoefte aan een regelmatige offline begeleiding dan is Powerslim hiervoor uitstekend geschikt!

3201 Reacties

 1. Niet eerder een eiwitrijk dieet geprobeerd Graag stel ik mij beschikbaar om objectief dit dieet te testen.ik wil graag binnen een redelijk kort termijn aantal kilos kwijt

 2. Doe niet mee aan Powerslim!! Ik heb t gedaan en heb er dik spijt van!!! ?

  Ik heb het dieet gevolg in de strikte fase van januari 2021 tem juni 2021 onder begeleiding van een coach. Bij aanvang woog ik 84kg. Met zeer veel moeite ben ik op deze 6 maanden amper 6-7kg afgevallen.

  Bij de begeleide omschakeling naar een normaal eetpatroon ben ik heel voorzichtig geweest en ben ik ook goed blijven sporten. Helaas ben ik toen op 4 tot 6 maanden tijd maar liefst 15kg bijgekomen!! Van 77kg naar 92kg!!! 92! Terwijl ik tot een jaar voor het dieet steeds rond de 75kg bleef met gezonde voeding.

  Ik ben zó kwaad op mezelf dat ik dit dieet heb gevolgd. Mijn metabolisme is totaal aangetast. Ik krijg de kilo’s er gewoon niet meer af en heb nog nooit in mijn leven zoveel gewogen. Ik ben van maat 40 plots geëvolueerd naar maat 46 en vind amper nog kledij die past. Het enige wat ik kwijtgespeeld ben zijn geen kilo’s maar massa’s geld! (€500 per maand!)

  Aub mensen, doe het niet!!

 3. Ik zou graag mee willen doen. Ik heb PCOS en daardoor aangekomen. Ook door jaren fertiliteit traject(en dus hormonen spuiten) bleef ik fluctueren met mijn gewicht. Nu wil het er al een tijdje niet af. Dus zou het graag willen proberen! Moet minstens 20 tot 30kg kwijt.

 4. Sorry hoor. PS is commerciële nep.
  2 voorbeelden:
  PS pasta – “70% minder koolhydraten dan gangbare pasta” … O ja?
  In “gewone” pasta zit 370 kcal per 100 gram (droog) in PS 307 kcal dat is 18% minder en geen 63% zoals de website beweert.

  PS Muesli Honey Nuts. Daarin zit gewoon toegevoegde suiker; 7% maar liefst. Total kcal: 499 per 100 gram.
  In Cruesli van Quaker (foei-merk, natuurlijk) zitten 462 kcal. In Cruesli is het notenbestanddeel nagenoeg gelijk aan dat van PS.
  Alleen is PS 2 x zo duur….

  Lekker afvallen met PS – vooral in je portemonnee Maar uiteraard is ieder natuurlijk vrij om te vragen wat ie wil, maar PS voeding riekt naar oplichting. Gewoon stoppen met koolhydraten werkt, alleen houdt geen vrolijk ingesteld mens dat lang vol. Dus lifestyle veranderen, ja, dat klopt…
  publiceer je dit bericht ook op je website? Zou ik wel stoer vinden.

 5. Besteld! Hopelijk lukt het met PS wel. Ik heb ooit HCG, Cambridge 500 en Herbalife gedaan. Allemaal best succesvol maar uiteindelijk toch teruggevallen helaas. Ik ben daarom benieuwd naar PS en zou graag naderhand of terwijl ik bezig ben een review plaatsen.

 6. De recensies zijn veelbelovend. Er moet bij mij 10 kg af, maar het lukt gewoon niet en iedere keer verval ik in mijn oude eetgewoonten. Met PS hoop ik van harte dat het wel lukt en dat ik nou eindelijk eens van dat gejojo af ben. Ik doe dus graag mee!

 7. Hoi,
  Ik wil heeeeel graag starten met PS Food& Lifestyle!
  Ik zit in de afsluitende fase van 3 zeer roerige jaren, waarin ik 2x borstkanker kreeg en ik bijna blind werd door een hoornvliesaandoening. Van borstkanker 2x met succes hersteld en met een hoornvliestransplantatie is mijn zicht van minder dan 20% nu naar 90% opgeklommen.
  Door al deze tegenslagen, periodes van fysiek herstel en mentale strijd, is de juiste voeding en voldoende lichaamsbeweging in het gedrang geraakt. Ik heb daar onvoldoende aandacht aan kunnen besteden en ben nu zeer gemotiveerd om er iets aan te doen. Ik wil gezonder leven en een kilo of 15 eraf, zodat mijn gewicht gezond is en ik mij fit voel. Een steun in de rug hierbij zou zo ongelooflijk fijn zijn, echter kan ik zelf de hulp van een coach van PS Food niet betalen. Door de verzekering wordt het niet vergoed. Ik start net weer met werken (2dagen in de week) en ben alleen maar blij dat ik weer kán werken en normaal voor mijn kinderen kan zorgen. Ik hoop daarom dat ik PS Food mag testen, dat zou enorm bijdragen aan het laatste stukje herstel van mijzelf, het zou echt fantastisch zijn als deze plek voor mij beschikbaar zou zijn.
  En PS: het is wetenschappelijk bewezen dat kanker minder kans heeft op terugkeer bij gezond eten met zo min mogelijk koolhydraten en suikers. Dus PS sluit volledig aan bij wat ik nodig heb!

 8. Ik zou graag meedoen ? Om af te vallen maar vooral om gezonder te gaan eten en mijn leefstijl om te gooien .

 9. Na vele pogingen om gezonder te gaan eten wil ik graag PS proberen , dit in combinatie met trainen op de powerplate. Mijn doel is om 9 kilo af te vallen op 8 weken tijd . Spannend .

 10. Ik heb alle diëten al gedaan die er bestaan, de ene keer al een beter resultaat dan de andere keer.
  Ik zit in de pré-menopauze en er zou echt 10 kilo (snel) afmoeten en het lukt mij precies niet.
  Heb PS nog nooit gedaan, misschien een nieuwe uitdaging.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987