PS. food & lifestyle PowerSlim Review en Ervaringen

powerslim-dieet-producten
powerslim-dieet-producten
PS. food & lifestyle PowerSlim logo

‘6 tot 9 kilo gewichtsverlies in 4 weken’ is de slogan van het eiwitdieet van PS. food & lifestyle PowerSlim Nederland. 6 tot 9 kilo kwijt raken binnen vier weken klinkt ons natuurlijk allemaal als muziek in de oren. Het dieet is dan ook zeer populair, zeker gezien de meer dan 3000 echte ervaringen met PS. food & lifestyle PowerSlim. In dit artikel lees je onze ervaringen met het PS. food & lifestyle PowerSlim dieet en leggen wij uit waaraan het dieet zijn werking ontleend.

Allereerst zullen wij ingaan op de vraag wat PS. food & lifestyle PowerSlim precies is en hoe de werking van het dieet is. Vervolgens leggen we de verschillende fasen van het dieet uit. Voordat we naar de voor- en nadelen van het dieet gaan, werpen we een blik op het PowerSlim assortiment.

PS. food & lifestyle Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor PS. food & lifestyle zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij PS. food & lifestyle graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 11 plaatsen beschikbaar

PowerSlim PS. food & lifestyle PowerSlim Review en Ervaringen Meer informatie

Verantwoord afvallen met PS. food & lifestyle PowerSlim

PS. food & lifestyle PowerSlim is een zogeheten eiwitdieet. Tijdens de beginfase van het dieet eet je zoveel mogelijk eiwitten en zo min mogelijk koolhydraten en vetten. Op deze manier raak je snel gewicht kwijt. In de latere fasen van het dieet ga je langzamer over naar andere fasen waarin je meer verschillende producten mag eten. We hebben PS. food & lifestyle PowerSlim ook besproken in het artikel Afvallen met Shakes.

Voor het PS. food & lifestyle PowerSlim dieet maak je gebruik van de speciale producten die het bedrijf ontwikkeld heeft voor het dieet. Er is een groot assortiment met voedingsmiddelen voor alle momenten van de dag; van maaltijden tot snacks, desserts en dranken.

Persoonlijke benadering

Een van de belangrijkste pijlers van PS. food & lifestyle PowerSlim is de persoonlijke benadering. Zo kun je online begeleiding krijgen van een voedingsdeskundige. Daarnaast is het mogelijk om je te laten adviseren in een van de sportscholen van HealthCity. Op deze manier krijg je niet alleen een programma dat op maat voor jou is gemaakt, je kunt ook vragen stellen of je laten coachen als dat nodig is.

De werking van PS. food & lifestyle PowerSlim

powerslim ervaringen
PS. food & lifestyle PowerSlim ervaringen

PS. food & lifestyle PowerSlim is een eiwit of proteïnedieet dat ervoor zorgt voor een verandering in de stofwisseling. Dit vindt plaats door een minimale aanvoer van vetten en koolhydraten. Drie dagen na de start van het dieet zijn de aanwezige suikers in ons lichaam volledig opgebruikt. Zolang er geen nieuwe koolhydraten worden aangevoerd, moet ons lichaam andere bronnen aanspreken om aan energie te komen. Op dat moment worden je vetreserves aangepakt waardoor je automatisch af gaat vallen. Een voordeel van een eiwitdieet is dat je wel vet maar geen spiermassa verliest. (bron)

In het PS. food & lifestyle PowerSlim dieet eet je bijzonder weinig koolhydraten. Koolhydraten en vooral ‘snelle suikers’ zoals de suikers in snoep en chocolade zorgen ervoor dat je suikerspiegel snel stijgt. Als er te veel suikers in je bloed zitten ga je jezelf futloos voelen, waardoor de kans groot is dat je nog meer gaat eten. Je komt niet alleen in een vicieuze cirkel terecht, maar je voorkomt ook dat je lichaam vet gaat verbranden.

Voorkom het jojo-effect

De consumptie van eiwitten zorgt er verder voor dat het gewichtsverlies duurzaam is. Als je lichaam een tekort heeft aan energie spreekt het normaal gesproken altijd eerst de spiermassa aan voor energie. Als je echter veel eiwitten eet blijft je spiermassa in stand en gaat je lichaam vet afbreken om in de energiebehoefte te voorzien. Doordat de spiermassa in stand blijft, blijft je calorieverbruik in ruste even hoog. Dit voorkomt het beroemde jojo-effect.

PS. food & lifestyle PowerSlim Voedingsdeskundige

Tijdens het dieet krijg je online begeleiding en ondersteuning van een voedingsdeskundige. Voordat je met het dieet begint doorloop je een uitgebreid intake gesprek. Tijdens deze anamnese wordt onder andere je BMI, vetvrije massa en spiermassa gemeten. Vervolgens stel je samen met je voedingsdeskundige persoonlijke doelen op en krijg je een stappenplan dat afgestemd is op jouw lichaam en op jouw doelen.

In het verleden hebben verschillende Bekende Nederlanders waaronder Willeke Alberti hebben PS. food & lifestyle PowerSlim producten gebruikt gevolgd. Ze is hier destijds 9 kilo mee afgevallen. Ze is razend enthousiast over Power Slim en het is gemakkelijk vol te houden. Inmiddels is ze veel onderweg met haar theatertour en treed ze veel op. Op het podium moet je er goed uitzien. En dat doet ze. Broer Tony Alberti volgt het goede voorbeeld van Willeke en is inmiddels al bijna 20 kilo verloren.

De vier fasen van PS. food & lifestyle PowerSlim

Zoals ieder eiwitdieet werkt ook het PS. food & lifestyle PowerSlim dieet met vier afzonderlijke fasen.

powerslim 4 fasen tabel
PS. food & lifestyle PowerSlim 4 fasen tabel

PS. food & lifestyle PowerSlim Fase 1

Fase 1 is de strikte fase. In deze fase zal je snel afslanken. Door het weglaten van koolhydraten komt je lichaam in ketose ( vetverbranding). Als je 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, ga je over naar fase 2. Je neemt PS. food & lifestyle PowerSlim producten aangevuld met groenten en in beperkte mate vlees of vis.

PS. food & lifestyle PowerSlim Fase 2

Fase 2 is de overgangsfase. In de overgangsfase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. Stap voor stap leer je samen met je PS. food & lifestyle PowerSlim coach een gezond voedingspatroon aan. In deze fase komen koolhydraten in beperkte mate weer terug in de voeding, bijvoorbeeld in de vorm van brood en fruit.

PS. food & lifestyle PowerSlim Fase 3

Fase 3 is de stabilisatiefase. In de stabilisatiefase leer je gezond eten om je nieuwe gewicht te stabiliseren en te behouden. Alleen de tussendoortjes gebruik je nog van PS. food & lifestyle PowerSlim. Als je veel gewicht moet verliezen blijf je langere tijd onder begeleiding van je coach. De PS. food & lifestyle PowerSlim producten vallen langzaam weg uit je dieet. In de derde fase werk je langzaam aan overgang naar normale voeding.

PS. food & lifestyle PowerSlim Fase 4

Door de voorgaande stappen weet je nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten. Om op gewicht te blijven kun je ervoor kiezen om af en toe een PS. food & lifestyle PowerSlim coach te bezoeken. Normale voeding en veel beweging is essentieel tijdens deze fase.

PS. food & lifestyle PowerSlim Producten

Er zijn veel PS. food & lifestyle PowerSlim producten verkrijgbaar. Voor alle maaltijden van de dag zijn er verschillende producten op voorraad. Zo heb je 17 verschillende soorten ontbijtjes, tal van snacks en repen voor tussendoor. Ook zijn er 17 verschillende hoofdmaaltijden te koop. Begin je net met het dieet, dan kun je ook gebruik maken van het startpakket.

In de loop der jaren hebben veel mensen ook allerlei recepten ontwikkeld waarmee je de maaltijden van PS. food & lifestyle PowerSlim net even iets lekkerder kunt maken. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met wat je beter wel en niet kunt eten.

PS. food & lifestyle PowerSlim Recepten

Voor de verschillende Fase van het PS. food & lifestyle PowerSlim Dieet zijn recepten beschikbaar.Om een indruk te krijgen volgt hieronder een recept dat bereid is met PowerSlim ingrediënten.

Ingrediënten

powerslim recepten
PS. food & lifestyle PowerSlim recepten

– 12 zakjes Power Slim galettes
– 2 el zonnebloemolie
– 1000 gram magere Franse kwark
– 3 zakjes Power Slim yoghurt red fruit
– 1 verpakking gelatineblaadjes

Bereiden

Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Maal de galettes fijn in de keukenmachine. Meng met de zonnebloemolie en verdeel het mengsel over de bodem. Goed aandrukken met de bolle kant van een lepel. Roer de inhoud van de 3 zakjes Power Slim yoghurt red fruit door de kwark met een garde. Week ondertussen de gelatineblaadjes 5 minuten in een bodempje koud water. Warm het water met de blaadjes op in het pannetje totdat deze volledig opgelost zijn. Even laten afkoelen en dan door de kwark mengen. Stort het mengsel in de springvorm en laat het geheel opstijven in de koelkast.

PS. food & lifestyle PowerSlim België

Naast PS. food & lifestyle PowerSlim Nederland bestaat er ook een Vlaamse tak van het Power Slim concept. Power Slim België werkt ook op basis van eiwitten maar is daarnaast onder andere uitgebreid met de bekende Powerplate en Power Wrap.

Voordelen

 • Het PS. food & lifestyle PowerSlim dieet is gebaseerd op wetenschappelijke aannames. Het is bewezen dat je goed kunt afvallen met behulp van eiwitrijke diëten. Dit komt omdat je minder snel honger krijgt én omdat je spiermassa behouden blijft.
 • PS. food & lifestyle PowerSlim heeft een ruim assortiment met verschillende soorten voedingsmiddelen. Op deze manier verveelt het dieet niet snel. Er is een extra ruime keuze aan tussendoortjes (de producten die je het langst blijft gebruiken). Dit maakt het makkelijker om het dieet vol te houden.
 • PS. food & lifestyle PowerSlim werkt met fases. De eerste fase is het zwaarst en het strengst. Dit geeft je echter wel een doel om naar toe te werken; het moment dat je over mag naar de volgende fase.
 • Je kunt het dieet eenvoudig onder begeleiding volgen in een van de sportscholen van HealthCity. Daarnaast kun je online coaching, begeleiding en advies krijgen bij PS. food & lifestyle PowerSlim zelf. Dit zorgt voor een extra stok achter de deur, bijvoorbeeld door dat je op lastige momenten vragen kunt stellen.

Nadelen

 • Met name in de eerste fase van het dieet is het dieet erg zwaar. Je kunt er dus even last van krijgen in je dagelijks leven, met name tijdens de eerste drie dagen, als je lichaam nog niet over geschakeld is op de vetverbranding. Dit betekent ook dat het moeilijk is om het dieet vol te houden.
 • Vooral tijdens de eerste fase van het dieet is het lastig om naar sociale gelegenheden (feestjes, borrels, etc.) te gaan omdat je tijdens deze fase je heel strikt aan het dieet moet houden. Zondig je namelijk, dan duurt het dagen voordat de verbranding van vet weer op gang komt.

Conclusie

Het PS. food & lifestyle PowerSlim eiwitdieet heeft een bewezen werking. Door middel van het eiwitdieet heb je een unieke kans om je voedingspatroon vanaf het begin af aan op te bouwen. In het begin is het even zwaar om eigenlijk alleen maar eiwitten te eten, maar des te verder je komt in het dieet, des te meer dingen je kunt eten. Door de reset van je voedingspatroon kun je daarna blijvend gezond en fit blijven. Dit zien we ook terug bij andere eiwitdhakes.

Om je te helpen bij het afvallen heeft PS. food & lifestyle PowerSlim een groot assortiment met verschillende maaltijden en snacks voor ieder moment van de dag. Het grote assortiment maakt het makkelijker voor je om het dieet vol te houden. Een andere belangrijke factor is de begeleiding die je krijgt. Je kunt persoonlijke begeleiding krijgen online via een voedingsdeskundige, maar dit kan ook persoonlijk in een van de HealthCity sportscholen.

Het resultaat van PS. food & lifestyle PowerSlim is dan ook blijvend gewichtsverlies. Dit betekent natuurlijk niet alleen dat je lichter bent, maar ook dat je er beter uitziet en je beter voelt. Wil je beginnen met het dieet? Zoek dan eenvoudig een coach bij jou in de buurt via de website van PS. food & lifestyle PowerSlim.

RECENSIES OVERZICHT
Haalbaarheid
Begeleiding
Productkeuze
Prijs
Persoonlijke Dieet ErvaringVetcellen Bevriezen met Koude Lasertechnologie
Eenvoudig AfvallenVegan Maaltijdvervanger Review en Ervaringen
powerslimPowerslim kunnen we qua prijs in het hogere segment van de eiwitdieten plaatsen. Daar staat tegenover dat de begeleiding en keuze van producten goed is. Heb je zelf onvoldoende discipline en behoefte aan een regelmatige offline begeleiding dan is Powerslim hiervoor uitstekend geschikt!

3203 Reacties

 1. Elkaar motiveren is zeker belangrijk en ook ik, nu ik gestopt ben met ps, heb nog veel aan dit forum en hoop hierbij ook op mijn eigen wijze een bijdrage te kunnen leveren. Janiie..het brood kun je gewoon bij de Jumbo/C-1000 kopen en ook AH heeft een eigenmerk KH-arm brood! De afbakbroodjes van Atkins gebruik ik in het weekend en ook de Atkinscrackers zjn lekker als tussendoortje…verder lust ik graag een ps-soepje of ps-chocomel als tussendoortje. Zo zie je maar weer…na ps heb je hele fijne alternatieven!

  liefs Bo

  • Wow Bo wat super om jou verhaal te lezen dat geeft me moed, ik ben nu 5 weken bezig en 5.7 kilo afgevallen het gaat niet heel snel maar een kilo per week is toch ook een kilo of niet.
   De eerste week viel ik 2 kilo af de 2e week maar 0.4 dat vond ik zo”n domper maar gelukkig heb ik volgehouden.
   Ik moet nog 11 kilo dan zit ik voor mezelf weer op een acceptabel gewicht ( 67 ) ik begon dus met 84 en oh wat was ik blij toen ik de 7 weer als 1e getal zag op de weegschaal.
   deze week hoop ik 1,3 te verliezen zodat ik woensdag naar fase 1B kan weer een stapje dichter bij mijn doel.
   Die atkins broodjes waar kopen jullie die ( die afbak bedoel ik ) want AH verkoopt ze hier niet, ook ik heb al zoveel geschommeld met mijn gewicht de afgelopen jaren ( cambridge, newfigure,sonja ww ) het afvallen zelf is niet het probleem maar het gewicht behouden en niet mijn frustraties weg gaan eten.
   Anyway ik ben er zeker van dat ik het deze keer WEL vol ga houden ik ben het afgelopen jaar door een behoorlijk dal gegaan en voel me behoorlijk sterk dus vol goede moed.

   Maar als ik dan Bo haar verhaal lees denk ik toppie vrouw, dat is de manier waarop ik er mee om wil gaan.

 2. Hoi meiden,

  heb mij echt weer even in moeten lezen hoor…net terug van wintersport en inmiddels alweer een 7 weken gestopt met ps. Nu ik weer normaal eet ben ik wel wat aangekomen (nog geen 2 kg) maar dit vind ik acceptabel. Na de wintersport verwachtte ik dat ik weer aangekomen zou zijn maar dit was welgeteld 1 ons, te verwaarlozen dus en met een toiletgang was het er alweer af. Ik was hier zo enorm blij mee…ondanks dat ik van alles heb kunnen genieten (pizza’s, pasta’s, alcohol, patat, apfelstrudel etc.) was ik niets aangekomen. Uiteraard heb ik wel elke dag fanatiek geskied, dus dat zal e.e.a. in evenwicht gehouden hebben maar mijn lichaam is weer gewend aan KH!

  Nu, na mijn vakantie…weer even pas op de plaats. Wel genieten…maar met mate! Inderdaad Anne…je bent wat je eet en dat houdt in dat je best wel eens flink ‘mag zondigen’ maar dat je daarna je wel moet beseffen dat alles er weer binnen ‘no time’ aan zit mocht je je eetpatroon niet aan willen passen. En…sporten!!! Die discipline wil ik blijven houden…ik loop nog steeds 2 a 3 keer per week hard (zo’n 20-30 km per week).

  Ook heb ik met mijzelf afgesproken ‘nooit meer dik te willen zijn’ maar ook te accepteren dat je weer iets aankomt als je weer ‘normaal’ gaat eten. Nog steeds is er ruim 15 kg van af (i.p.v. 17) en ik voel mij daar happy bij…zo wil ik het houden. Heb mij een hele poos blind gestaard op nog 2 kg eraf maar dit werd een principekwestie en had alleen maar frustaties opgeleverd als ik hiermee was doorgegaan. Bovendien denk ik…ach…dat kan altijd nog. Je hebt er ruim 2 jaar over gedaan om 17 kg aan te komen…hoe reeel is het dan om 20 kg af te willen vallen in nog geen 6 maanden. Dus ja…ook na ps is er een leven, natuurlijk ben ik trots met het behaalde resultaat maar het eraf houden verdient echt een gouden medaille…

  Gedurende mijn ps-periode heb ik ook bewust geexperimenteerd, zowel met andere producten als uit ketose raken om vervolgens even later weer in ketose te komen (vele verhalen en soms ook discussies zijn op dit forum te lezen). Waarom…om gewenning van mijn lichaam te voorkomen maar ook omdat je op een bepaald moment klaar bent en je weer tot ‘normaal’ eten overgaat. Ik had het echt vreselijk gevonden als je (net als Lin die hier ook vaak wat heeft geschreven) weer aan zou komen zodra je bij wijze van spreke ‘alleen maar aan de KH ruikt’.

  Respect voor de mensen die dit voor lief nemen maar echt…ik zou dat niet kunnen. Ik geniet nu van fruit, veel rauwkost, magere kwark met weinig KH, KH-arm brood, maar ook soms een lekker stampotje of een lekker rijstgerecht op z’n tijd. Een wijntje of een toastje met franse kaas…en water…ook daar drink ik veel van.

  Ook houd ik mij aan de gewoonte om elke maandag te wegen, het vetpercentage bij te houden en mijn BMI niet boven 25-26 uit te laten komen. Voor mij voelt het dan ook niet meer als ‘levenslang’ maar simpelweg een ‘afspraak met mijzelf…omdat ik het waard ben’. De wil om ‘gezond van eten te genieten’ is dan ook groter dan ‘de angst om aan te komen’…

  liefs Bo…zet ‘m op …

  ps lieve Anne en Sproetje en Renate…wat een kanjers zijn jullie!!!

  • Hallo Bo,

   Wat is jouw verhaal een positief verhaal. Echt om iets van op te steken. zo’n levenshouding zou ons allemaal goed doen. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over PS, Ik vind het makkelijk vol te houden en heb dan ook geen moment trek of honger.
   Het feit dat je 6 keer per dag een eetmoment hebt weerhoudt mij om iets anders te pakken.
   Trouwens koop je dat KH-arm brood bij de bakker?
   Dat zou mij na dit lijn-proces ook wel wat lijken, want aankomen liever nooit meer.
   Laten we proberen om elkaar te blijven motiveren zoals jij met jouw verhaal doet, dan komen we er. Zeker weten.

   Groetjes Jannie

  • Ik vind jou zo leuk!! Je bent een toppertje en ik krijg alleen maar meer energie van jouw verhaal!! Goed gedaan meid, zo knap.. ik hoop dat het mij ook lukt!

 3. hoi iedereen
  nou ik was al niet te vrolijk maar het nieuws op het forum is ook niet al te vrolijk maar ik denk dat het komt omdat alle goede voornemens weer op een laag pitje staan.
  Natuurlijk weten we allemaal waar we het voor doen en hoe het komt dat we te zwaar zijn en we weten ook allemaal wat we moeten doen om het er weer af te krijgen maar we willen het vaak voor onszelf niet horen.
  Dat je weer aankomt naar iedere poging die we gedaan hebben weten we ook .Maar als je alles op zijn beloop laat wordt het misschien te gek en kunnen we verder niets anders meer dan eten.Ik vind dat we allemaal die met hun dieet bezig zijn om op hun gewicht te komen heel dapper zijn en we kiezen er altijd voor om het beste te doen voor onze gezondheid.Ik heb ook vanalles al geprobeerd vandaar de naam jojo maar ik moet je zeggen het minste moeite heb ik met ps {al heb ik best ook weleens een klein terugvalletje}maar ik pak het altijd weer goed op.
  Ik heb n.l. nog nooit een dieet gehad waarmee ik gewoon kon eten en een koekje mocht.
  Ik heb deze week heel veel tegenslagen gehad op allerlei gebied maar kon het toch nog opbrengen om zo goed mogelijk op mijn eten te letten ik hoop voor iedereen die ook bezig is dat ze het goed volhouden en dat ze zich er beter bij voelen want dat is toch het belangrijkste.
  ben zelf al 9.1 kg verloren en heb er nog 6 te gaan .dus voor iedereen veel succes .

  • Lieve Jojo’tje…

   al ruim 9 kg verliezen is echt een superprestatie…hou je vast aan datgeen wat je energie oplevert…de rest laten varen. Je bent een topper, die 6 kg gaan echt wel lukken!

   liefs Bo

 4. Hoi Anne, ik heb het vandaag ook met mijn coach overlegt. Het gebeurt inderdaad dat mensen die net als jij al langer PS gebruiken niet meer afvallen of zelfs wat aankomen, Zoals jij al zei heeft jouw lichaam het PowerSlimtrucje door. Daar zou de dietiste van PowerSlim wel een ander trucje voor weten., zei mijn coach. Ik hoop het voor je want dit is zo demotiverend zeker als je zo serieus bezig bent. Ik heb er veel bewondering voor dat je het al zolang volhoudt en zo streng voor jezelf kunt zijn.

  Vandaag weer gewogen en gelukkig 2 kilo eraf. Nog 15.6 kilo te gaan.
  We gaan er allemaal voor hoor meiden. Stap voor stap en achter elkaar.
  Succes.

  • Hoi Jannie,

   Bedankt voor je reactie.. helaas heeft mijn coach er geen andere oplossing voor.. alleen dat ik moet gaan starten met afbouwen, terwijl ik mijn doel nog niet eens gehaald heb. Ik baal er wel van, dus mocht jouw coach wel een goede tip weten, dan houd ik me aanbevolen :)

   Super goed dat er alweer 2 kilo af is, lekker hoor! Ga zo door!!

 5. Power Slim en goede voeding gaan hééél goed samen. Dit is al zo vaak bewezen. Bereik je doel en een gezond energiek lijf, daar moet jezelf aan werken en als Personal Coach help ik je daarbij, met heerlijke simpele recepten die ik persoonlijk heb geschreven naar een gezond voedings-patroon. Wil jij meer weten hoe je een gezonde levensstijl kan volgen en je hele gezin daar ook tegelijkertijd profijt van heeft.

 6. Hoi Jannie,
  Mijn spiermassa neemt inderdaad telkens toe, maar mijn vriend sport op hoog niveau en hij zegt dat het nooit kan dat je 1% in spieren aankomt en dat je dan zoveel aankomt in gewicht. Ja spieren wegen zwaarder dan vet, maar toch kan je niet in één week van 3-5keer trainen zoveel spiermassa aankomen. Dan zou ik echt zwaar moeten bodybuilden om dat resultaat te behalen.
  In het begin van het dieet viel ik 1.2 kilo gemiddeld per week af. Hypothetisch gezien, zou het zo zijn dat de toename van 1% spieren en vocht gelijk staan aan een toename van 1.4 kilo (ervanuit gegaan dat het gewichtverlies van die week gemiddeld 1.2 kilo is gebleven). Dat is niet mogelijk met het trainingsschema dat ik heb.
  Ik ga het weer overleggen met mn coach, want ik begrijp het zelf ook niet. ik ben echt streng. Ik ben al sinds 21 mei bezig.. Misschien dat ik zelf naar Powerslim bel om te overleggen, want telkens als mijn consulente advies van PS terugkoppeld, kom ik met vragen waar ze geen antwoord op heeft en dan neemt ze de volgende dag wel weer contact met ze op, maar ja.. dan heb ik weer vragen of vind ik het matige verklaringen. Ach ja.. in ieder geval niet opgeven!

  Succes allemaal!! we kunnen het!

  Liefs..

 7. Ik ben nu anderhalve week bezig en moet zeggen dat het steeds makkelijker word. Mis wel mijn wijntje in het weekend en de kaas. Vrijdag op de weegschaal afgelopen zaterdag was ik al 2.5 kg kwijt en dat in een week. Vind de spullen duur maar denk dat ik het er maar voor over moet hebben.
  Droom van een maatje 44 zodat ik weer overal kan gaan winkel.

  • Anne en Sproetekop, bedankt voor jullie reacties, alleen als je eerlijk bent tegenover jezelf zal het lukken.
   Anne het kan ook zijn dat je spiermassa meer is geworden dan kan het zijn dat je wat aankomt terwijl je alles goed gedaan hebt. Dat komt door de eiwitten.
   Froukje mooi resultaat behaald, Wat zul je trots zijn als je weer in maatje 44 past, hou dat maar als je houvast.
   Ik hoop dat ik vrijdag weer de 7 op de weegschaal zie verschijnen in plaats van de 8.
   Succes allemaal.

 8. Hallo allemaal!!

  Iedereen is angstig om weer aan te komen nadat je veel bent afgevallen. Maar ik denk dat als je het proces goed doorstaan hebt, je niet meer aan zult komen. En met proces bedoel ik: leergaanderwijs afvallen, dus weet wat je in je mond stopt, ben je bewust van de inhoud van producten, wat zijn de goede producten en wat de slechte etc. Hoe kun je anders koken, wat kun je nu aan sporten doen wat je eerst niet kon. zorg dat eten een andere plek in je leven inneemt. Het maakt in mijn ogen niet uit welk dieet je volgt, jij bent zelf de persoon die verantwoordelijk is voor je lichaam en je gewicht. Dus als iemand tegen mij zegt dat ze na een eiwit dieet weer zijn aangekomen, dan zegt mij dat niets over mijn vorderingen en toekomst. Dus meiden niet bang zijn als iemand anders aankomt na een dieet.. ‘Je bent wat je eet’ zeggen ze weleens en dat is waar.. Jij hebt het allemaal zelf in de hand!
  Sandra en Jannie echt super goed dat jullie weer begonnen zijn en Jannie bedankt voor je eerlijkheid!
  Sproet, je bent terug! Ik miste je al :) Hoe gaat het bij jou?
  Mijn update.. ik ben super streng geweest, maar toch 0,2gram aangekomen.. iemand zei tegen mij dat waarschijnlijk mijn lichaam het PowerSlim trucje wel kent ondertussen en ik vond het nieteens zo gek klinken. Mijn lichaam gaat zich natuurlijk ook aanpassen naar wat het binnen krijgt. Misschien is het zo dat ik beter 2 weken kan afbouwen en dan weer terug naar een strengere fase kan gaan, zodat mijn lichaam weer afvalt.. iemand ervaringen hiermee? Ik ga het maandag voorleggen aan mijn coach,.. Hopelijk zit er een kern van waarheid in, want dan kan ik het weer aanpakken. Die laatste 4,5 kilo moeten er echt nog af en dan ben ik helemaal blij!!

  Liefs,.

 9. Beste Sandra, het is natuurlijk jammer dat je weer aangekomen bent. Ik heb hiervoor al een keer Dreamline gedaan( 25 kilo eraf) weer aangekomen toen EGA ( 17 kilo ereraf) weer aangekomen. Maar dat kwam omdat ik weer vette dingen ging eten zoals friet en ging snoepen. Voor mij dus eigen schuld, dikke bult.
  Hiermee wil ik niet zeggen dat dat bij jou ook zo is. Maar zou je kunnen laten weten of dat bij jou ook het geval is dat is voor ons die pas begonnen zijn een steuntje in de rug. Is dat niet zo laat je het dn ook weten?
  Zoals hierboven al beschreven staat moet je blijvend je eetgewoonte’s veranderen.
  Mijn plan is om, als ik weer op gewicht ben, in het weekend iets extra’s te nemen en doordeweek het slot erop. Zo doet mijn dochter het ook , is 43 en heeft maatje 36.
  Desnoods een reep van Power Slim nemen als je een zwak moment hebt.
  Ik weet niet of dat mij gaat lukken maar eigenlijk wil ik nooit meer dik worden.

 10. Dag Jannie, mooi gesproken! Ik ben het helemaal met je eens.
  Ik ga precies hetzelfde doen. In het weekend mag ik “zondigen” maar gedurende de week geen koekjes, snoepjes, lekkers waar je dik van wordt.
  Ik heb echt voor de bekende stok achter de deur al mijn “grote”‘ kleding direct weggegeven omdat ook ik nooit meer in de grote maten wil passen. Maatje S en 38 is veel leuker shoppen dan al die grote maten. Maar het vergt wel een ijzeren discipline. Ik ben er wel van overtuigd dat wanneer je zo veel kunt afvallen je het ook bij kunt houden om niet meer zwaarder te worden.

  Sandra, nogmeels heel veel succes en jij natuurlijk ook Jannie, het gaat jullie lukken!!!
  Groet,
  Sproet

 11. Hallo allemaal
  Ik ben 24 december gewogen en zou op 1 januari beginnen met lijnen. Ben echter op 29 december begonnen, omdat al dat eten mijn neus uitkwam. Op 9 januari ben ik voor het eerst gewogen en was er toch nog 6 ons af. En dat met eten en niet sporten.
  Een week later was er 1.1 kilo al en zat ik onder de 90. Ik wil er 20 kilo af, nu de sneeuw weg is, ben ik begonnen met sporten. Heb vandaag weer een weegmoment ben benieuwd.
  Het gaat allemaal niet zo snel,maar het gaat eraf.

  3 jaar terug (ongeveer) heb ik prodimed gedaan en ben ik 25 kilo afgevallen en dat zit er weer aan, maar ben vol goeie moed weer begonnen.

  Ik ben eerst gestart in fase 1, maar vond dit toch prijzig worden. Dus sinds 2 weken zit ik in fase 1b.

 12. Dag Sandra, jammer dat die kilo’s er weer bij zijn. Heb je geen begeleiding gehad toen je op je streefgewicht was? Ik krijg straks nog een jaar begeleiding en wordt ik per maand gewogen.
  Het is natuurlijk ook belangrijk dat je nadat je zo goed bent afgevallen, je niet terugkeert naar je oude eetgewoontes… Mensen met overgewicht (zoals ik had) hebben eigenlijk levenslang. We zullen altijd moeten opletten wat we eten en heel goed ons gewicht in de gaten houden.

  Groet, Sproet

 13. 1 jaar verder na afvallen met powerslim…. en alles weer weer erbij, was 12 kilo afgevallen. in mijn omgeving zijn veel mensen afgevallen met dit product en stuk voor stuk allemaal na ongeveer 1 jaar weer alle kilo`s erbij…. jammer want het is behoorlijk prijzig.

  • Ha Sandra,
   Ik heb hetzelfde, weet alleen ook heel goed hoe het komt. je moet toch echt zelf een patroon vinden in je eet gewoontes. Gaat helaas nu eenmaal niet vanzelf…..
   Ook ik neem me iedere keer weer voor de kilo’s eraf te houden na iedere keer dat ik weer afgevallen ben, maar lukt me ook niet. ben zelf weer begonnen met PS. Hopelijk gaat het me weer lukken, ik heb er geen enkele moeite mee als ik bezig ben maar daarna……..DRAMA! Ik blijf me deze keer iedere maand laten wegen door mijn coach. Hopelijk blijft dat goed gaan. Heb je dat gedaan, dat wegen nadat je afgevallen was?
   Hopelijk

 14. Helaas heb ik moeten stoppen met het dieet omdat ik niet tegen de zoetstoffen kan. Voor de liefhebbers heb ik een advertentie op Marktplaats gezet met in totaal 118 producten. Even zoeken op Powerslim en dan vind je de advertentie wel. De produkten zijn prima en echt lekker. Baal er echt van dat ik niet tegen de zoetstoffen kan maar steeds hoofdpijn is ook geen optie voor mij.

 15. Hallo lijners, gisteren weer gewogen er was 6 ons af. Mijn vetpercentage was sinds vorige week met 5 procent gedaald, een teken dat het goed gaat. Spiermassa en water was gestegen.
  Had verwacht dat ik meer afgevallen zou zijn, zeker voor het begin, ben natuurlijk pas begonnen maar de begeleidster vond het geweldig dat het vetpercentage zo snel gedaald was. Dus zal ik er tevreden mee moeten zijn. Ik moet zeggen dat ik nog geen dag behoefte heb gehad om iets verkeerds te pakken.
  Nog 17.6 kilo te gaan.

 16. Hallo allemaal,
  Ik ben nu 12 dagen bezig en ben 6 kilo afgevallen. Hiervan wel niet alles vet, maar ik moet erbij noteren dat ik de eerste week ziek ben geweest en met oa buikgriep op bed lag. Veel vocht is daar dus verloren gegaan. Nu een week bezig zonder ziek te zijn en het valt me reuze mee. Eten is prima. Ik heb het alleen in de weekenden en avonden wat moeilijk. De weekenden vooral omdat je dan toch meer met de kinderen bezig bent en daar oa broodjes voor klaarmaakt.
  Daarnaast doe ik altijd al 1x in de week sporten en nu doe ik daar 2x sporten bij in combinatie met de producten. In totaal wil ik 35 kilo kwijt, maar ik ga eerst voor de 20!!

 17. hoi iedereen
  hier zijn we weer ik ben een tijdje niet op het forum geweest wegens andere problemen en een man die al een paar weken thuis is maar ik probeer weer een beetje op het forum te kijken en berichtjes te sturen.
  De laatste keer was het weegmoment weer super zit nl weer in mijn vetverbranding dus er was weer 3% vet af en wee spiermassa erbij. de laatste keer was dit het tegenovergestelde.
  het gaat nog steeds goed al heb ik af en toe wel de neiging iets extras te pakken.Ik probeer dit niet te doen maar soms heb ik een dipje maar dan probeer ik een gezond product te pakken.
  ben intussen wel al in fase 1b beland dus we gaan er nog steeds voor.Ik vind het wel moeilijk om iedere avond iets te verzinnen om te eten dus ik eet veel sla heeft er nog iemand suggesties.en aub geen vismaaltijden want ik ben meer een vlees persoon en vis vind ik niet zo lekker.
  iedereen veel succes verder en sterkte met het powerslimmen
  gr jojo’tje

 18. Hallo
  Ik ben maandag gestart en nu drie dagen bezig met power slim. Ik vind het nog wel moeilijk om elke maandag wat te bedenken om te eten. De kaassnacks vond ik vreselijk. De andere dingen zijn lekker en word er al beter in . volgende week mn weegmoment ben beniewd.

  • @Anne, ik vind het ook erg stil.
   @Froukje,ik ben nu 9 dagen bezig en ben 2.6 kilo afgevallen. Ik heb deze dagen een soort menuplan gevolgd, dat beviel me prima. ik heb kennisgemaakt met veel producten van PS. Het ene wel lekker, het andere niet. De meeste recepten waren goed te doen. Vandaag heb ik voor het eerst zelf een menu samengesteld. Als je maar goed in de gaten houdt wat je wel en iet mag is het niet moeilijk. Wel moet je zorgen dat je genoeg variatie aan producten in huis haalt. Mij bevalt het prima en ik heb al ervaring met EGA en iets wat daar op leek. Was ook goed trouwens, maar ik wilde nu gewoon snel de kilo’s kwijt in verband met mijn gezondheid.

 19. Hoi meiden,

  Jeetje wat is het weer stil hier.. wat is dat toch? Hopelijk hebben jullie geen last van een winterdipje! Ik heb me gisteren weer gewogen, er was weer 1,7kilo af.. blij blij blij.. het einde is in zicht, nog 3,5 kilo en dan ben ik er EINDELIJK! ik kan niet wachten.

  Hoe gaat het met de nieuwe PSers? En met de oude garde? Ik mis jullie op het forum en ben benieuwd hoe het de afgelopen tijd is gegaan.

  @Linda,
  Iedereen moet doen wat hij/zij zelf fijn vind, maar ik kies ervoor om geen andere producten te gebruiken dan Powerslim. Ik vind de PS producten te duur om ze te combineren met producten waarvan ik niet weet of ze samen werken. ik vraag me dan af of je niet beter alle producten van een ander merk kunt nemen en dat dieet dan volgen? Er zijn wel anderen hier op het forum die je er misschien meer over kunnen vertellen..

  Liefs,.

 20. Leuk om jullie verhalen te lezen. Ik heb vorig jaar powerslim gevolgd en wil nu weer starten. Ik zie dat verschillende van jullie powerslim alternatieven gebruiken zoals bodyenfitshop en Novashop. Heeft dit hetzelfde resultaat? wat zijn, afgezien van de begeleiding de voor en nadelen van alternatieve producten?

  linda

 21. Afgelopen maandag ben ik begonnen met Power Slim, vrijdag mijn eerste weegmoment dus ben ik heel benieuwd naar het resultaat. Ik wil graag 20 kilo afvallen dus heb ik nog wel een tijdje te gaan. Het valt me ontzettend mee allemaal. Ik vind dat ik heel veel moet eten, dus honger heb ik niet, integendeel. Wat ik wel moeilijk vind is al dat water drinken.
  Het lijkt me fijn om hier mijn ervaringen te kunnen delen en ik hoop te leren van jullie ervaring met PS.
  Groetjes,

 22. Hoi Alexandra,

  Het is redelijk duur (maar het wel waard). Ik ben gemiddeld in de eerste fase 100-130e per week aan producten kwijt. Daarnaast moet je dan nog vlees en groenten kopen. De fases erna zijn goedkoper, zodra je minder producten van PS gaat eten.
  Succes met je beslissing.

  Iemand vroeg over het sporten; ik ga 3x per week hardlopen (ben begonnen door het programma van Evy ‘start to run’ te gebruiken 0-5km en ben nu bezig met ‘keep running’5-10km, het is eenvoudig te downloaden op je iphone of mp3speler). Daarnaast ga ik 2x per week naar de sportschool om buik, rug en armen te trainen (voornamelijk met gewichten). Zo houd je jouw huid ook strakker tijdens het afvallen.
  Sporten is veel leuker geworden, ik ben fanatiek begonnen toen ik 10kilo kwijt was. dan zuil je al die extra balast ook niet mee en is het minder belastend voor je gewrichten (ik heb wel altijd gewichten trainingen gedaan, daar zit je gewicht niet in de weg).

  Liefs,.

 23. Kan iemand mij vertellen wat dit eiwitdieet per week kost? Ik ben een alleenstaande moeder in de ww dus ik zie er wat tegen op dat ik het niet kan betalen…
  Ik hoop dat ik antwoord krijg zodat ik mij misschien ook kan aanmelden.
  Alvast bedankt!

  • Hallo Alexandra,
   Ik volg dit dieet bij een slimstudio en krijg hierbij 2x in de week sporten en natuurlijk de begeleiding. Het kost mij € 100,- per week. Dan heb ik alle ingrediënten. Alleen de verse producten moet je dan nog kopen (groente en vlees). Op zich niet goedkoop, maar er zijn dieeten die duurder zijn. Hierbij krijg je gelijk 2x in de week sporten en de begeleiding.
   Je kunt het ook apart doen, maar voor een doos van de producten betaal je al ongeveer 17/18 euro. Je hebt minimaal 4 dozen per week nodig. Dan zit je er idd onder, maar heb je je sporten nog niet gehad en de weeg-meet-momenten moet je dan ook betalen. Dus al met al valt het dan wel weer mee…..

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in