Wellosophy Pree, Body Balance, Body-Plaza

Wellysophy is de leverancier van het afslankproduct PREE. PREE werkt volgens Wellysophy omdat het SWELL bevat. Tot zover de moeilijke woorden, nu de werking achter het product. Een gezonde levensstijl en goede voeding staan hoog in het vaandel van Wellysophy. Het geheim van de blauw witte capsules zit in de samenstelling. Het geheim van PREE zit in onder andere in het ingrediënt SWELL. De theorie is eenvoudig. Een of twee keer per dag neem je, een half uur voor je maaltijd een capsule PREE met een glas water. Als de capsule in je maag is vormt zich een substantie waardoor je een vol en verzadigd gevoel krijgt. Als je begint aan je maaltijd zul je, door het verzadigde gevoel, minder eten dan normaal het geval is.

SWELL

SWELL zorgt dus voor een tijdelijke maag vulstof  die gemaakt is van een water-zwellende, ultra-pure, de eigen hydrogel.  Afvallen zonder hongergevoel dus. SWELL is een gepatenteerde, ultra-pure superabsorberende hydrogel dat zodra het in je maag komt bijna 1000 keer in massa toeneemt. De SWELL microbolletjes zijn gemaakt van een gepatenteerde polyacrylaat hydrogel en zijn speciaal ontwikkeld om als tijdelijke maag vulstof te werken. In tegenstelling tot veel andere producten is SWELL goedgekeurd door de Amerikaanse Food en Drugs Organisation FDA. Een potje van 75 capsules kost 39,95 en is vooralsnog uitsluitend online te bestellen.

Wellysophy Shape

Onder de vlag van Wellosophy valt ook Wellosophy Shape. Na een intakegesprek vindt de daadwerkelijke Wellysophy Shape behandeling plaatst. Dit is een behandeling die te vergelijken met het ondergaan van een echo zoals zwangere vrouwen het kennen. Probleem zones zoals bijvoorbeeld buik en bovenbenen kunnen afzonderlijk worden behandeld. Na het aanbrengen van olie worden de probleemzones door het Wellosophy Shape apparaat behandeld. Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt de behandeling ongeveer een uur. Door de behandeling  worden vetten en afvalstoffen afgevoerd. Op dit moment is een Wellosophy Shape behandeling nog uitsluitend te ondergaan bij het Wellosophy Treatment Center in Rotterdam. Het is echter de bedoeling dat er meer Wellosophy Treatment vestigingen komen. Wellosophy Shape is niet goedkoop, de behandelingen variëren  tussen de 210 euro voor de buik boven de navel tot 300 euro voor een dijbeen behandeling. Meet informatie over de Wellosophy Shape behandeling kun je lezen in dit Wellosophy Magazine.

Jouw Ervaring met Whellosophy

Heb jij ervaring met Wellosophy PREE of misschien wel met Wellosophy Shape ? We zijn erg benieuwd naar de resultaten. Geef hier jouw mening of lees hier de ervaringen van andere bezoekers.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAlcachofa de Laon Artisjok Vials
Volgend artikelMijn Elisabeths Magazine
pree-met-swell-van-wellosophyWellysophy is de leverancier van het afslankproduct PREE. PREE werkt volgens Wellysophy omdat het SWELL bevat. Tot zover de moeilijke woorden, nu de werking achter het product. Een gezonde levensstijl en goede voeding staan hoog in het vaandel van Wellysophy. Het geheim van de...

9 Reacties

 1. He Johan!
  Jij hier ook op het vetvrij forum!
  Dat had ik nog niet gezien.
  Leuk zeg!!!!!
  ( ik ben klant nummer 8 bij jullie dus vanaf de eerste dag fan )

 2. Groupon aktie: € 16 voor 75 PREE™-capsules van Wellosophy

  Toch nog maar een schepje pasta, toch nog maar een broodje kaas, toch nog maar een Magnum toe. Past prima, vertelt je maag je. Maar eigenlijk heb je al lang genoeg gegeten en vliegt die Magnum meteen regelrecht je heupmassa in. Voor € 16 krijg je 75 PREE™ hongermanagement-capsules (waarde € 39,95) waardoor jij zelf de controle hebt over hoeveel je eet en waardoor je die overtollige kilo’s aan je lijf eindelijk gedag kan zeggen.

  PREE™ is ontworpen om het hongergevoel te verminderen. Het bevat een revolutionair molecuul dat 500 tot 1000 keer het eigen gewicht aan water kan absorberen waardoor je maag meer gevuld is. Je neemt het in met 250 tot 350 ml water ongeveer een half uur tot een uur voordat je gaat eten. Op die manier kan je de grootte van je portie veel beter beheersen, eet je dus minder en val je af.

  Wellosophy is een bedrijf dat zich richt op het leveren van moderne dieet- en voedingsproducten. Alle producten zijn in de VS wetenschappelijk onderzocht. Er zijn van PREE™ al ruim 6 miljoen potjes verkocht in de VS en het wordt daar voorgeschreven door artsen in ‘weight loss clinics’. Ook in Japan en Zuid Amerika (voornamelijk Brazilië) is het een groot succes.

  klik hier om deel te nemen aan deze aktie

 3. Pree heeft ook bij mij absoluut niet geholpen! Ik heb het wel degelijk goed gebruikt met goed advies. Maar heeft geen resultaat behaald! Jammer.

  • Hoi Sushine,

   Je zegt dat je het wel degelijk goed hebt gebruikt met goed advies; mag ik misschien weten op welke wijze je het hebt gebruikt en van wie je het advies gekregen hebt. Nogmaals, PREE is een fantastisch middel. Je moet het op de juiste wijze gebruiken. Graag sta ik je daarin bij en hoor dus graag van je.
   Johan

  • Hoi Lisa,

   Je kunt de capsules bestellen via onze website (kijk onder producten en klik op PREE). Mocht je er meer over willen weten of over het gebruik, laat ons dat dan weten.

   Groetjes,
   Johan

 4. Beste Beach Sun,
  Wellicht dat je het product niet op een juiste wijze hebt gebruikt. Wellosophy staat er om bekend dat zij uiterst zorgvuldig met haar klanten omgaat en vandaar ook de “niet goed geld terug” mogelijkheid. Vooralsnog is er slechts eenmaal van deze gelegenheid gebruik gemaakt. Probeer eens contact op te nemen om tot een gedegen advies en gebruik te komen van Pree. Wellosophy stelt aan jou graag een tweede potje, gratis, ter beschikking. Wij zijn zeker van ons product en willen dat graag laten blijken.
  Wellosophy Nederland.

 5. Ik heb helemaal niets gemerkt van Wellosophy Pree. Ik heb 1 potje gebruikt maar niets gemerkt. Veel geld voor een product dat geen resultaat oplevert.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in