Premium Brain Booster Formula Review en Ervaringen

Nootropica, stoffen die de werking van je hersenen verbeteren, zijn hot. En dat is niet voor niets. Moet je voorstellen wat je allemaal gedaan kunt krijgen als je tien procent harder zou kunnen werken. Ook het Nederlandse eVitale B.V. heeft nu een eigen nootropicum op de markt gebracht; Premium Brain Booster Formula+.

Wat is Premium Brain Booster Formula+?

Premium Brain Booster Formula+ is een nootropicum in de vorm van een capsule. Iedere dag neem je twee van deze capsules. Dit doe je met een glas water. Je krijgt dan een mix binnen van verschillende kruidenextracten, zoals bacopa monnieri, guarana en l-theanine (ook aanwezig in groene thee).

De belangrijkste werking van Premium Brain Booster Formula+ zou zijn dat het de geest rustig maakt en het intellect versterkt. Als het supplement inderdaad helpt om je geest rustig te krijgen, dan zou het makkelijker moeten worden om in een staat van flow te komen.

Premium Brain Booster Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Premium Brain Booster ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 34 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Premium Brain Booster graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is het geschikt?

Premium Brain Booster Formula korting

Volgens de fabrikant is Premium Brain Booster Formula+ geschikt voor iedereen, behalve voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Ook kinderen onder de 1 jaar kunnen het middel niet gebruiken. Wij zouden echter aanraden om het middel ook niet aan oudere kinderen te geven.

Sommige mensen moeten cafeïne mijden, bijvoorbeeld omdat ze last hebben van hartritmestoornissen. In dat geval is het goed om te weten dat Premium Brain Booster Formula+ cafeïne bevat.

De capsules zijn vrij van lactose, gluten en GMOs.

Is Premium Brain Booster Formula+ effectief?

Premium Brain Booster Formula is door ons op twee manieren getest. Als eerste hebben wij gekeken of er wetenschappelijke onderzoeken zijn gedaan naar de werking van deze middelen. Vervolgens hebben we enkele proefpersonen een maand lang Premium Brain Booster Formula+ laten gebruiken.

Eerst kijken we naar de werking van de verschillende ingrediënten.

Bacopa Monnieri: Er is wetenschappelijk bewijs dat het gebruik van Bacopa Monnieri helpt om het geheugen te verbeteren (bron). Proefpersonen waren bijvoorbeeld beter in staat om getallenreeksen te onthouden. Echter is er geen bewezen invloed op andere aspecten van intelligentie, zoals redeneren of ruimtelijk inzicht.

L-theanine in combinatie met guarana: Mensen die een combinatie gebruiken van L-theanine en cafeïne, in dit supplement afkomstig uit guarana, kunnen beter presteren op moeilijke cognitieve taken (bron). Mensen voelen zich alerter en minder moe. Overigens kun je ditzelfde effect bereiken door zowel groene thee als koffie te drinken.

Ginseng: De effecten van ginseng op gezonde proefpersonen zijn niet goed onderzocht. Mensen met Alzheimer scoren wel beter op bepaalde testen als zij Ginseng hebben gehad (bron).

Rhodiola Rosea: Uit onderzoek is gebleken dat rhodiola rosea helpt om stress tegen te gaan (bron). De dosering in dit onderzoek was wel een stuk hoger dan in Premium Brain Booster Formula +.

Vitamine B6: In onderzoeken naar vitamine B6 supplementatie is geen effect gevonden (bron).

Test met proefpersonen

Premium Brain Booster Formula ervaringen
Premium Brain Booster Formula ervaringen

Zes proefpersonen hebben namens ons een maand lang Premium Brain Booster Formula+ gebruikt. Wij vroegen hen naar hun gemoed, energieniveau en naar hun prestaties tijdens het werk.

De proefpersonen hadden allen het idee dat ze iets meer ontspannen waren en dat hun energieniveau iets gestegen was. De prestaties op het werk verbeterden eigenlijk alleen op momenten dat zij de tijd en ruimte hadden om geconcentreerd te werken. Een van de proefpersonen gaf aan: ‘Iedere vrijdag zit ik alleen op kantoor. Dan krijg ik veel meer gedaan. Op de andere dagen helpt het niet, omdat mijn collega’s dan steeds mensen aan hun bureau krijgen.’ Een ZZP-er in de online marketing merkte hetzelfde. Als zij thuis was met de kinderen kreeg ze niets meer gedaan dan anders, maar op kantoor waren de resultaten een stuk beter.

We vroegen de proefpersonen na afloop of zij het middel wilden blijven gebruiken als zij er zelf voor moesten betalen. De meeste deelnemers gaven aan dat het gebruik soms nuttig kan zijn, bijvoorbeeld bij een deadline of bij bepaalde soorten (creatief) werk, maar ze wilden het niet op dagelijkse basis gebruiken.

Wat kost Premium Brain Booster Formula+?

Een verpakking met Premium Brain Booster Formula+ kost €69,95. De kosten gaan flink omlaag als je meerdere verpakkingen in een keer bestelt.

Voordelen

Als je geconcentreerd kunt werken, dan heeft Premium Brain Booster Formula+ grote voordelen. Het middel helpt ook om je iets ontspannener te laten voelen. Als je alleen daarnaar zoekt, kun je wel beter iets anders proberen.

Nadelen

Het supplement werkt niet tegen kwebbelende collega’s of andere vormen van afleiding. Als je zelf kunt bepalen hoe en waar je werkt, dan biedt het middel pas echt grote voordelen.

Conclusie

Als je productiever wilt werken, dan kun je zeker nootropics proberen. Premium Brain Booster Formula+ is dan een belangrijke kandidaat, maar er zijn ook veel vergelijkbare middelen die eenzelfde effect hebben. Om echt van de voordelen van dit supplement te genieten, is het wel van belang dat je in isolatie kunt werken.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelGarcinia Cambogia Kruidvat Lucovitaal
Volgend artikelDetox Ultra Plus Review
premium-brain-boosterAls je productiever wilt werken, dan kun je zeker nootropics proberen. Premium Brain Booster Formula+ is dan een belangrijke kandidaat, maar er zijn ook veel vergelijkbare middelen die eenzelfde effect hebben. Om echt van de voordelen van dit supplement te genieten, is het wel van belang dat je in isolatie kunt werken.

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in