Premium Face Lift Formula Review en Ervaringen

We komen heel veel dag- en nachtcrèmes en andere huidverzorgingsproducten tegen. Supplementen die helpen om de huid te verbeteren zijn een stuk zeldzamer. Helemaal als ze niet op basis van collageen zijn. Premium Face Lift Formula+ is een capsule die met ingrediënten die de huid verzorgen. De vraag is vervolgens, werkt het om je huid te verzorgen door middel van een supplement? Het antwoord lees je in deze review.

Wat is Premium Face Lift Formula+?

Premium Face Lift Formula+ is een voedingssupplement met zeven verschillende ingrediënten die allen een positieve uitwerking zouden moeten hebben op de gezondheid van je huid. Er zitten een aantal plantenextracten in, waaronder brandnetel en het driekleurig viooltje.

Iedere dag neem je 1 tot 3 capsules van de Face Lift Formula+ Dit doe je bij voorkeur met een glas water bij de maaltijd. Dit is volgens de fabrikant, het Nederlandse bedrijf eVitale, alles dat je nodig hebt om je huid gezonder te maken.

Voor wie is het geschikt? Premium Face Lift Formula

Premium Face Lift Formula+ is in principe geschikt voor iedereen die zijn of haar huid mooier wil maken. De fabrikant raadt het gebruik alleen af aan vrouwen die zwanger zijn of die borstvoeding geven. Het supplement is vrij van gluten en lactose en kan daardoor gebruikt worden door mensen die allergisch zijn voor deze stoffen.

Premium Face Lift Formula+ bevat veel zink. Als je voeding neemt die rijk is aan zink (of andere supplementen), kan het zijn dat je een tekort aan koper krijgt. Dit is belangrijk, omdat koper net als zink belangrijk is voor de huid (bron). Om deze reden zouden kinderen het supplement ook beter niet kunnen gebruiken.

Is Premium Face Lift Formula+ effectief

Wij waren erg nieuwsgierig naar de effecten van dit supplement op de huid. We zijn daarom in de boeken gedoken om te kijken of de bestanddelen helpen. Daarna hebben we Premium Face Lift Formula+ getest bij een aantal mensen.

Zink: Er is wetenschappelijk bewijs dat sommige huidaandoeningen veroorzaakt kunnen worden door een tekort aan zink. Echter is er geen bewijs dat supplementatie van zink deze problemen oplost (bron).

Premium Face Lift Formula review

Brandnetelextract: De werking van brandnetel bij ratten is bewezen, maar de dosis die de ratten kregen was een stuk hoger dan de dosering bij dit supplement (bron).

Grote klit: Deze plant wordt van oudsher gebruikt om huidproblemen te behandelen. De plant wordt dan aangebracht op de huid en niet opgegeten. Grote klit kan helpen, maar er zijn ook situaties bekend waar huiduitslag ontstond (bron).

Blaaswier: Heeft alleen een positief effect op de huid als het erop wordt gesmeerd (bron).

Driekleurig viooltje: Kan de werking van het immuunsysteem verminderen (bron).

Tarwe: Heeft misschien een positieve invloed op de huid omdat het vitamine E bevat. Dit is een antioxidant

Bamboe-silica-extract: De werking van de silica in dit supplement is erg afhankelijk van een paar scheikundige factoren (bron).  Sommige vormen worden heel goed door het lichaam opgenomen, andere vormen vrijwel niet.

Test met proefpersonen

Premium Face Lift Formula ervaringen

We hebben acht mensen bereid gevonden om een maand lang Premium Face Lift Formula+ voor ons te proberen.

Voordeel aan een supplement boven andere huidverzorgingsproducten is dat deze erg makkelijk te gebruiken zijn. Het gebruiksgemak is groot en zelfs op een drukke dag heb je er genoeg tijd voor. Een capsule is ook een stuk makkelijker mee te nemen dan een crème.

De resultaten vielen echter tegen. Na een maand was er eigenlijk geen verschil te voelen of te zien bij de verschillende proefpersonen. De proefpersonen zagen het zelf niet, maar anderen zagen ook geen verschil tussen foto’s van voor en na het gebruik van Premium Face Lift Formula+. Dit betekent gelukkig ook dat de huid er niet slechter van wordt.

Wat kost Premium Face Lift Formula+?

Een pot met 90 capsules is te koop voor €69,95. Het kopen van meer potten is verhoudingsgewijs een stuk goedkoper.

Voordelen

Een voordeel van een supplement ten opzichte van andere huidverzorgingsproducten is dat deze makkelijk te gebruiken zijn. Ook op een drukke dag heb je er tijd voor.

Nadelen

Op de lange duur gaat een supplement je niet helpen bij het gezond houden van je huid. Veel van de schade aan de huid, zoals rimpels, worden veroorzaakt door omgevingsfactoren. Stress. Zonlicht. Roken. Ongezonde voeding. Bacteriën. Huidverzorgingsproducten die je huid uitdrogen. Deze problemen los je niet op door een supplement te gebruiken. Een goede crème of toner lost niet al deze problemen, maar kan wel een deel van die problemen voorkomen.

Conclusie

Premium Face Lift Formula + is een supplement met verschillende stoffen die zouden moeten zorgen voor een gezondere huid. In de praktijk lijkt het resultaat tegen te vallen. Het supplement is behoorlijk duur en omdat niemand er baat bij lijkt te hebben, is het eigenlijk niet de moeite om het product überhaupt te proberen. Je kunt je geld beter investeren in een goede huidcrème.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelTLM Foundation Review en Ervaringen
Volgend artikelV Vitamine Review en Ervaringen
premium-face-lift-formulaPremium Face Lift Formula + is een supplement met verschillende stoffen die zouden moeten zorgen voor een gezondere huid. In de praktijk lijkt het resultaat tegen te vallen. Het supplement is behoorlijk duur en omdat niemand er baat bij lijkt te hebben, is het eigenlijk niet de moeite om het product überhaupt te proberen. Je kunt je geld beter investeren in een goede huidcrème.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in