Premium Fitness Support

Een supplement dat ervoor zorgt dat je zin krijgt in sporten. Het bestaat echt en het heet Premium Fitness Support. In dit artikel lees je meer over dit supplement.

Wat is Premium Fitness Support?

Premium Fitness Support is een supplement dat het uithoudingsvermogen moet verbeteren. Dit moet dan weer als effect hebben dat mensen die normaal gesproken niet zoveel bewegen toch aan het sporten slaan.

Premium Fitness Support is ontwikkeld door een mysterieuze voormalig sporter uit Bulgarije, genaamd Boris. Het is niet bekend wie deze atleet precies is en welke sport deze heeft beoefend.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  2. We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Premium Fitness Support Premium Fitness Support Meer informatie

Als we wat verder kijken (in de algemene voorwaarden) zien we dat het product verkocht wordt door Online Shopping95, een bedrijf met een adres in Amsterdam.

Premium Fitness Support duur
Premium Fitness Support duur

Is Premium Fitness Support effectief?

Deze vraag is lastig te beantwoorden. Boris is bang dat mensen zijn product namaken. Daarom is de precieze samenstelling van het supplement niet te achterhalen op de website.

Dit is natuurlijk erg vreemd, want uiteindelijk gaat het wel om een product dat je gaat eten. Je wilt weten of er allergenen in zitten of stoffen die misschien invloed hebben op de werking van medicijnen die je eventueel gebruikt.

Op de website worden wel twee ingrediënten prijsgegeven. Chroom is een mineraal dat van nature voorkomt in het lichaam. Deze stof heeft een invloed op de stofwisseling (bron), maar tekorten aan dit mineraal zijn extreem zeldzaam (bron).

Sarsaparilla is een plant die van nature voorkomt in Noord-Amerika. Deze heeft verschillende gezondheidsvoordelen, maar niet op het sportieve vlak (bron).

Conclusie

Wij raden het af om Premium Fitness Support te proberen. Je betaalt €69.95 voor een product waarvan je vooraf niet weet wat er in zit. Van de ingrediënten die we wel kennen, weten we dat ze niet helpen om je uithoudingsvermogen te vergroten. Misschien heeft een middel een placebowerking, maar andere voordelen zien we niet.

Groeten,

Premium Fitness Support Premium Fitness Support Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringSnoreblock Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenPremium Sleep Comfort+ Review en Ervaringen
premium-fitness-supportWij raden het af om Premium Fitness Support te proberen. Je betaalt €69.95 voor een product waarvan je vooraf niet weet wat er in zit. Van de ingrediënten die we wel kennen, weten we dat ze niet helpen om je uithoudingsvermogen te vergroten. Misschien heeft een middel een placebowerking, maar andere voordelen zien we niet.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in