Premium Glucosamine+ Review en Ervaringen

Veel mensen krijgen tijdens hun leven te maken pijn in de gewrichten. Veel voorkomende oorzaken hiervan zijn artritis en artrose. Er is een supplement dat belooft een oplossing te hebben voor deze problemen; Premium Glucosamine+, met als werkzame stof glucosamine.

In dit artikel lees je of glucosamine helpt tegen deze aandoeningen en of Premium Glucosamine+ een goed product is.

Wat is Premium Glucosamine+?

Premium Glucosamine+ is een supplement op basis van glucosamine. In een verpakking zitten 90 capsules.

Volgens de fabrikant helpt glucosamine tegen een artritis en artrose. Het verschil tussen deze twee is dat de eerste een ontsteking is, terwijl het tweede wordt veroorzaakt door overmatige slijtage aan de gewrichten. Verder meldt de fabrikant dat glucosamine kan helpen tegen ontstekingen aan de darmen.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Premium Glucosamine+ Premium Glucosamine+ Review en Ervaringen Meer informatie

Glucosamine is een mengvorm tussen suikers en eiwitten en komt van nature in het lichaam voor, vooral in het kraakbeen.

Voor wie is Premium Glucosamine+ geschikt?

De meeste mensen kunnen glucosamine veilig gebruiken. Er zijn een paar uitzondering. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, kun je beter eerst overleggen met een arts. Voorts is het niet duidelijk of er allergenen in de capsule verwerkt zitten.

Is Premium Glucosamine+ effectief?

We hebben uitgebreid gekeken naar wetenschappelijke studies rondom glucosamine op te kijken of het helpt tegen artritis, artrose en darmontstekingen.

Probleem is dat in veel studies een combinatie is gebruikt tussen glucosamine en een aantal andere stoffen, zoals chondroïtine. Wij hebben alleen gekeken naar studies waarin alleen glucosamine is toegediend.

In een Japans onderzoek blijkt dat mensen die last hebben van arthritis minder symptomen ervaren als zij glucosamine innemen (bron). Dit is mogelijk een soort placebo-effect, omdat er op andere vlakken geen verbetering is te zien.

Glucosamine is wel bewezen effectief als het gaat om artrose (bron). De stof wordt om die reden dan ook al tientallen jaren gebruikt tegen artrose, vooral in de knie.

Als laatste is het bewezen bij muizen en ratten dat glucosamine helpt tegen ontstekingen in de darmen (bron). Het is niet duidelijk of dit ook bij mensen is getest.

Samenvattend blijkt dat glucosamine kan helpen tegen artrose, terwijl het voordeel bij artritis en darmontstekingen onzeker is.

Premium Glucosamine+ supplement
Premium Glucosamine+ supplement

Wat kost Premium Glucosamine+?

Voor €69.95 krijg je een verpakking met 90 capsules glucosamine. Dit maakt het product relatief duur in vergelijking tot andere producten met glucosamine.

Voordelen

Artrose is een vervelende kwaal waar veel mensen in hun leven mee te maken krijgen. Glucosamine is een stof die je helpt om artrose tegen te gaan en dit werkt mogelijk preventief.

Nadelen

In veel studies is glucosamine gebruikt in combinatie met chondroïtine. Deze combinatie lijkt effectiever te zijn (bron) en er zijn ook supplementen op de markt die beide werkzame stoffen bevatten.

Conclusie

Premium Glucosamine+ is een supplement dat deels doet wat het belooft. Zeker als je last hebt van artrose, dan helpt het product jou om het kraakbeen te herstellen. Toch raden wij het product niet aan.

Glucosamine is effectiever als het gecombineerd wordt met stoffen als chondroïtine. Daarnaast is dit supplement wat aan de dure kant. Je kunt je geld beter besteden aan goedkoper supplement met glucosamine en chondroïtine.

Gezonde Groet,

Premium Glucosamine+ Premium Glucosamine+ Review en Ervaringen Drs miriam amstel

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in