Premium Hair Grow Formula Review en Ervaringen

Zowel mannen als vrouwen hebben graag een mooie volle haardos. Door verschillende oorzaken, zoals hormonale veranderingen, ouderdom of voeding, kun je soms last krijgen van haaruitval. Premium Hair Grow Formula+ is een supplement dat je kan helpen om hier iets aan te doen.

Premium Hair Grow Formula Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. VoorPremium Hair Grow Formula ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 26 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Premium Hair Grow Formula graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Premium Hair Grow Formula+?

Premium Hair Grow Formula+ is een voedingssupplement dat belooft de haargroei te stimuleren. Het supplement bevat zeven verschillende ingrediënten. Dit betreft zes plantenextracten, waaronder bamboe en brandnetel, en het mineraal zink. Deze zitten in capsules waarvan je er iedere dag een tot drie van inneemt. Dit doe je met een glas water bij de maaltijd. Iedere verpakking bevat 90 capsules, dus voldoende voor minimaal een maand.

Premium Hair Grow Formula
Premium Hair Grow Formula

Premium Hair Grow Formula+ is een product van een Amsterdams bedrijf, genaamd eVitale BV. eVitale verkoopt tal van andere supplementen in Nederland, maar ook daarbuiten. De producten van eVitale zijn geproduceerd in Nederland en zijn vrij van lactose, gluten en GMOs.

Voor wie is het geschikt?

In principe kan iedereen Premium Hair Grow Formula+ innemen, maar het wordt ernstig afgeraden om het middel te gebruiken tijdens de zwangerschap of als je borstvoeding geeft. Ook jonge kinderen mogen het middel niet gebruiken. De ingrediënten van het supplement staan niet bekend als allergenen.

Is Premium Hair Grow Formula+ effectief?

Uiteraard willen we weten of Premium Hair Grow Formula+ effectief is. Om die reden hebben we eerst gekeken wat de geleerden zeggen over de verschillende ingrediënten van dit supplement. Helpen deze om je haar te laten groeien?

Zink: Er is bewijs gevonden dat mensen die last hebben van haaruitval vaak een tekort hebben aan zink. Maar er is geen overtuigend dat de inname van extra zink kan helpen bij het tegengaan van haaruitval (bron).

Brandnetel: Is volgens de fabrikant het belangrijkste bestanddeel. Er is echter geen enkel wetenschappelijk bewijs dat de stof helpt om de haargroei te verbeteren. Wel helpt brandnetel tegen ontstekingen en heeft het een pijnstillende werking (bron).

Grote klit: We kunnen het niet helpen, maar zo heet deze plant nu eenmaal. De plant heeft wel een bewezen positieve invloed op de huid, maar niet op het haar (bron).

Bamboe-silica-extract: De silica uit bamboe heeft een licht positieve uitwerking op de haargroei en op de glans van het haar (bron).

Blaaswier: Ook blaaswier heeft voordelen voor de huid, maar niet voor het haar (bron).

Driekleurig viooltje: Er is geen enkel bewijs dat de extracten van deze plant helpen om haaruitval tegen te gaan.

Gewone tarwe: De enige reden die er kan zijn waarom tarwe helpt is omdat het rijk is aan vitamine E. Toediening van deze vitamine heeft een positieve invloed op de hoeveelheid haargroei (bron). Vitamine E is tevens een antioxidant.

Praktijktest

Uiteraard hebben wij ook Premium Hair Grow Formula+ laten testen door een aantal vrijwilligers. We hebben zeven mensen, vijf vrouwen en twee mannen, ieder een verpakking van het middel laten proberen. Zij namen allemaal de volledige drie capsules per dag. We hebben voor en na foto’s genomen van de haardossen van de proefpersonen, zodat we het verschil konden zien.

De proefpersonen waren in ieder geval erg tevreden over het gebruik van het middel. Het middel is eenvoudig in het gebruik. Niemand merkte enige negatieve bijwerkingen van het supplement.

Na een maand leek er een licht positief resultaat zichtbaar bij de meeste proefpersonen. Een aantal van de dames met lange haren had het gevoel dat er iets minder vaak haren uitvielen dan voorheen. Op de foto’s was echter niet zo veel verschil te zien. Bij de twee mannen leken de wat kalende plekjes op hun hoofd iets kleiner te zijn geworden. Omdat de groei van het haar best lang kan duren, is het heel goed mogelijk dat de resultaten na wat langere tijd nog iets beter zijn.

Wat kost Hair Grow Formula +?

Een verpakking met 90 capsules kost €69.95. Als je meer verpakkingen koopt, dan daalt de prijs naar verhouding flink. Zo kun je zeven potjes kopen voor minder dan 40 euro per verpakking

Voordelen

Hair Grow Formula+ is zeer eenvoudig in het gebruik en levert geen directe bijwerkingen op. De resultaten zijn bemoedigend, zeker als je rekening houdt met het feit dat deze na verloop van tijd nog wel iets beter zullen worden.

Nadelen

Uiteindelijk kost het je ongeveer €400 per jaar om je haar wat voller te houden. Andere methoden zijn dan wellicht effectiever.

Conclusie

De effecten van Hair Grow Formula+ vallen zeker niet tegen. Na een maand is er al wat te merken; de haaruitval wordt minder en wat kale plekken bij de heren lijken wat kleiner te zijn geworden. Dit verschil is na een maand al te zien op foto’s. Mogelijk zijn de positieve effecten nog groter als je een tijdje langer doorgaat met het gebruik van het supplement. We zijn benieuwd.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelLimiet 65 Review en Ervaringen
Volgend artikelSlaapproblemen Oplossen
premium-hair-grow-formulaDe effecten van Hair Grow Formula+ vallen zeker niet tegen. Na een maand is er al wat te merken; de haaruitval wordt minder en wat kale plekken bij de heren lijken wat kleiner te zijn geworden. Dit verschil is na een maand al te zien op foto's. Mogelijk zijn de positieve effecten nog groter als je een tijdje langer doorgaat met het gebruik van het supplement. We zijn benieuwd.

3 Reacties

 1. Weeral een zogezegd wondermiddel tegen haaruitval dat opnieuw veel mensen zal ontgoochelen. Eens de haarwortel is afgestorven groeit hij immers niet meer. Heb zelf al vele honderden euro kwijt aan zulke malafide nepproducten die geen enkel resultaat zullen geven.

 2. Beste Lisanne,
  Ik heb van mezelf erg dun haar, maar nu ik ouder wordt (41 :) ) is het wat mij vooral heel erg stoort is mijn terugtrekkende haargrens. Zowel mijn moeder als vader hadden dit ook. Ik ben dan ook heel erg benieuwd of dit middel iets voor mij zou kunnen betekenen. Alle beetjes helpen ;)

 3. Beste,

  Ik ben al van jongs af aan op zoek naar het middel om kaalheid tegen te gaan en om de haaruitval te verminderen. Ik ben er erg van overtuigd dat dit middel mij kan helpen.

  Ik ben er erg benieuwd naar om mijn droom te laten uitkomen en eindelijk het middel te hebben gevonden.

  Mvg,

  Martijn

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in