Premium Sleep Comfort+ Review en Ervaringen

Slapeloosheid kan een grote impact op je leven hebben. Denk aan een gebrek aan energie en een slechte gemoedstoestand. Om deze reden zijn veel mensen op zoek naar een supplement dat je helpt bij het verkrijgen van een goede nachtrust. Op de website HealthDailyNews lees je het verhaal van zakenman Paul Stevens. Hij beweert een oplossing te hebben gevonden voor dit probleem. Hij verkoopt deze oplossing nu in de vorm van een supplement, Premium Sleep Comfort+. Wij hebben dit middel grondig voor jou bekeken.

Wat is Premium Sleep Comfort?

Premium Sleep Comfort+ is een supplement dat helpt bij het verbeteren van de nachtrust. Werkzame stof is 5-HTP. HTP staat in dit geval voor hydroxytryptofaan.

Premium Sleep Comfort+ komt in de vorm van capsules. Deze zijn vrij van allergenen, halal en veganistisch.

In tegenstelling tot wat het artikel op de nieuwswebsite beweert, koop je de oplossing niet echt van Paul Stevens. Je koopt het bij een Nederlands bedrijf genaamd Online Shopping95.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 2. We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Premium Sleep Comfort+ geschikt?

Premium Sleep Comfort+ is niet voor iedereen geschikt. Als je middelen gebruikt die inwerken op je hersenen, zoals antidepressiva, dan kun je het middel beter niet gebruiken. Verder kan vrijwel iedereen het middel gebruiken omdat het vrij is van allergenen.

Is het effectief?

Premium Sleep Comfort bevat de werkzame stof 5-HTP. Deze stof zorgt er voor dat er in je hersenen meer serotonine wordt aangemaakt. Dit is een neurotransmitter die ervoor zorgt dat je een kalm en ontspannen gevoel hebt. Doordat je kalm en ontspannen bent, is het idee, kun je beter slapen.

Uit onderzoek is inderdaad gebleken dat serotonine een effect op de slaap. De stof heeft effect op de regulering van bepaalde stoffen in de hersenen die te maken hebben met de slaap (bron). Serotonine speelt mogelijk ook een rol in het tegengaan van depressies (bron).

5-HTP helpt daarmee niet tegen alle soorten van slapeloosheid. In veel gevallen heb je melatonine nodig (bron), dit geldt bijvoorbeeld als je last hebt van een verstoord dagritme.

Wat kost Premium Sleep Comfort?

Een verpakking kost €69.95. Een verpakking bevat 60 capsules. Je hoeft geen verzendkosten te betalen.

Voordelen

De kans is groot dat je een stuk beter voelt als je het werkzame ingrediënt in Premium Sleep Comfort gebruikt (5-HTP), omdat het sowieso een positieve uitwerking heeft op je gemoed.

Premium Sleep Comfort gevaarlijk?
Premium Sleep Comfort gevaarlijk?

Nadelen

Op de website staat een plaatje waaruit zou blijken dat je zes maanden kunt doen met een verpakking. In werkelijkheid zitten er maar 60 capsules in een verpakking. Dit is net aan genoeg voor twee maanden.

Conclusie

Ja, 5-HTP is een stof die kan helpen om je nachtrust te verbeteren. Dit is wetenschappelijk bewezen. Ja, het kan dus werken, maar niet in alle gevallen. Alleen zijn er tal van supplementen op de markt die hetzelfde doen voor een fractie van de prijs.

Tot slot zijn er ook nog producten op de markt die 5-HTP combineren met melatonine. Deze supplementen zijn een stuk effectiever, omdat ze verschillende (deel)oorzaken van slaapproblemen aanpakken.

Wil je serieus aan de slag met een slaapprobleem? Overweeg dan Mardanti SweetDreams

Gezonde Groet,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelPremium Fitness Support
Volgend artikelPremium Kurkuma Extract
premium-sleep-comfort-2Ja, 5-HTP is een stof die kan helpen om je nachtrust te verbeteren. Dit is wetenschappelijk bewezen. Ja, het kan dus werken, maar niet in alle gevallen. Alleen zijn er tal van supplementen op de markt die hetzelfde doen voor een fractie van de prijs. Tot slot zijn er ook nog producten op de markt die 5-HTP combineren met melatonine. Deze supplementen zijn een stuk effectiever, omdat ze verschillende (deel)oorzaken van slaapproblemen aanpakken.

1 reactie

 1. Heel graag wil ik dit product uitproberen.
  Als chronisch slechte slaper sinds 30 jaar (diagnose me/cvs) heb ik al veel supplementen geprobeerd maar nog geen 5HTP.

  Ik wil dit graag proberen en uitgebreid evalueren.
  Ik hoor graag van u

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in