Prijsvraag: Gratis ‘Gezond slank met Dr. Frank’ Dieetboek


Win een exemplaar van ‘Gezond slank met dr. Frank’

Het kookboek ‘Gezond slank met dr. Frank’ van de Twentse  internist Frank van Berkum kunnen we met recht een bestseller noemen. De eerste oplage van 30.000 exemplaren verscheen op 21 januari 2010 en was binnen een week uitverkocht. Inmiddels is het boek toe aan een vierde druk waardoor de totale oplage al ruim 120.000 exemplaren telt. Het dieetboek staat sinds deze week zelfs op de eerste plaats van de officiële bestseller Top 60. In samenwerking met dr. Frank en Dutch Media maak je bij vetvrij.com kans op een gratis exemplaar van ‘Gezond slank met dr. Frank’. Onderaan deze pagina kun je deelnemen aan de ‘Gezond slank met dr. Frank prijsvraag’

Of bestel het dr. Frank boek bij bol·com

Slank met dokter Frank
Slank met dokter Frank
Berkum, F. van

Drie maanden dr. Frank

Het is alweer drie maanden geleden dat dr. Frank met 10 via de Telegraaf geselecteerde kandidaten de strijd met het overgewicht aanging. Binnen 10 weken waren alle 10 de kandidaten minimaal 10 kilo afgevallen, en toen was de rest van Nederland aan de beurt. Vanaf januari 2010 hebben ruim 170.000 afvallers zich voor een gratis consult gemeld bij de Twentse internist.

Gesponsorde links over Dieet, Voeding & Gezondheid

dr. Frank op Radio en TV

Ook op TV  is Frank van Berkum een graag geziene gast, zo zat hij onder andere aan tafel bij Pauw en Witteman en kwam RTL 4 Editie NL bij dr. Frank op bezoek om meer te weten te komen over zijn wonderdieet. Onlangs ‘betrapte’ niemand minder dan Giel Beelen dr. Frank nog bij een Mc. Donalds restaurant.

dr. Frank Academie

Sinds kort heeft dr. Frank zijn eigen internet academie geopend. De dr. Frank Academie is speciaal voor mensen met overgewicht die graag met extra steun en persoonlijke begeleiding van dr. Frank voorgoed afscheid willen nemen van hun overgewicht.

dr. Frank prijsvraag

De ‘dr. Frank prijsvraag is afgesloten op  zondag 21 maart 2010. Het antwoord op de vraag: Wat is het beroep van dr. Frank moest natuurlijk zijn: Internist en vasculair geneeskundige.

Hieronder de prijswinnaars:

  • Chedwa Buijs uit Amsterdam
  • Marijke Walschots uit Breda
  • Carla Steffers uit Oosterwolde (FR)
  • Kalinka Langeveld uit Lisse
  • Betty Grandia-Buschman uit Schagen

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Jouw mening over het dr. Frank Dieet

Wat is jouw mening over de dieet methode van dr. Frank? Volg jij zijn dieet, heb je het dr. Frank dieet gevolgd of overweeg je om het te gaan volgen? Geef hier jouw mening. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Kijk dan hier of bezoek het dr. Frank forum.

Deze prijsvraag is mede mogelijk gemaakt door Dutch Media die 5 exemplaren van ‘Gezond slank met dr. Frank’ beschikbaar heeft gesteld.