Princess Hair Review en Ervaringen

Voor veel vrouwen is een mooie haardos een belangrijk onderdeel van hun uiterlijk. Ook bij het ouder worden willen veel vrouwen zo lang mogelijk een mooie, meisjesachtige haardos behouden. Een van de minder bekende middeltjes om het haar te beschermen is een haarmasker. Princess Hair is een van de merken die zo’n haarmasker aanbiedt. Helpt een haarmasker echt om je haren te beschermen?

Princess Hair Testresultaten

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Princess Hair hebben 50 testpersonen dit product gratis voor ons getest. Hier volgt een overzicht van de resultaten.

Er zijn op dit moment geen plaatsen meer beschikbaar

 1. Lees de reacties waarom pannel leden Princess Hair graag wilde testen;
 2. Ze hebben het product gratis ontvangen;
 3. Ze hebben het gebruikt volgens de voorschriften;
 4. Ze hebben een evaluatieformulier ingevuld.

Wil je meer weten over Princess Hair? Bezoek dan de informatie pagina.

Wat is Princess Hair?

Princess Hair is een haarmasker. Een haarmasker kan gebruikt worden om een beschermend laagje om je huid heen aan te brengen. Verschil tussen een haarmasker en een conditioner is dat een haarmasker langer blijft zitten. Een haarmasker blijft gewoonlijk tussen de 3-5 minuten zitten op je hoofdhuid, zodat deze goed kan intrekken. Zowel een haarmasker als een conditioner bevatten stoffen die ervoor zorgen dat de haarschubben zich afsluiten. Hierdoor worden de haren beter beschermd.

Waar de meeste haarmaskers van grote cosmeticamerken eigenlijk alleen maar chemische ingrediënten bevatten, heeft Princess Hair een groot aantal natuurlijke toevoegingen. Belangrijkste toevoegingen zijn kliswortel-, argan-, kaneel-, en kokosolie en vitaminen A en E. Hebben deze toevoegingen zin?

Voor wie is Princess Hair geschikt?

Princess Hair is in principe geschikt voor iedereen. Alleen als je een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid hebt kan er een reden zijn om Princess Hair links te laten liggen. Overigens is de uitwerking van het haarmasker wel verschillend bij iedereen (zie hiervoor de rest van deze review).

Is Princess Hair effectief?

Princess Hair bevat acht verschillende ingrediënten die je niet vindt in de haarmaskers van grote cosmeticaconcerns. Voordat we naar de resultaten van de praktijktest gaan, kijken we eerst naar de effectiviteit van de verschillende ingrediënten van Princess Hair.

Kliswortelolie

Kliswortel is een plant die van oudsher veel gebruikt wordt in middelen tegen haaruitval. Veel andere producten die specifiek op haaruitval gericht zijn gebruiken. Of het werkt? Er is geen wetenschappelijk bewijs. Als het werkt, dan komt het door het effect dat het middel heeft op de hoofdhuid. Kliswortel heeft namelijk een ontstekingsremmend effect en wordt daarom ook veel gebruikt in traditionele cosmetica (bron).

Arganolie

Aan Arganolie wordt een hydraterende werking op het haar toegekend. Deze werking is niet bewezen, maar arganolie kan wel helpen om het haar te beschermen nadat het geverfd is (bron).

Vitamine A en E

Vitamine E is een krachtige antioxidant. In de enige studie die specifiek gericht is op de invloed van Vitamine E op het haar, namen de proefpersonen vitamine E in. Hieruit bleek dat het haar er een stuk beter uit zag na verloop van tijd (bron). Over vitamine A zijn de meningen verdeeld. De haarfollikels worden geactiveerd door vitamine A, maar er zijn ook aanwijzingen dat vitamine A juist leidt tot haaruitval (bron).

Kokosolie

Er is een onderzoek gedaan naar de effecten van zonnebloemolie, minerale olie en kokosolie op het haar. Kokosolie kan makkelijk doordringen tot de haarzakjes en beschermt het haar op deze manier tegen het verlies van eiwitten (bron).

Kaneelolie

Kaneelolie heeft een positief effect op de huid en werkt tegen schimmelinfecties (bron). Op deze manier kan het helpen om roos te voorkomen.

https://www.youtube.com/watch?v=evUh4Kgk8SM&list=PLY82pr5OKjZcZIfkeHOpW4iZO-QysWVS-

Test met proefpersonen

Er is maar een manier om Princess Hair goed te testen en dat is door middel van een test met proefpersonen. Tien vrouwen met verschillende haartypen gebruikten Princess Hair een maand lang.

De resultaten uit de test liepen uiteen. Een paar vrouwen met wat dunner haar vonden dat hun haar te dik werd als gevolg van het haarmasker. Het haar werd hierdoor wat slierterig, zeker omdat het niet zo makkelijk is om het haarmasker overal even gelijkmatig aan te brengen. Ook iemand met krullend haar was niet zo tevreden, omdat de krullen wat minder mooi gevormd werden.

Vrouwen met wat droger of wat dikker haar waren juist blij met Princess Hair. Hun haar voelde wat mooier en natuurlijker aan. Het haar glansde mooi en was goed beschermd tegen verdere uitdroging.

Uiteindelijk merkten alle vrouwen wel dat hun haar gezonder was. Er was minder haaruitval en het haar zag er over het algemeen wat beter uit. Ook waren er minder gespleten haarpunten. Deze waren echter niet helemaal verdwenen. Geen van de vrouwen had last van roos, dus deze werking hebben we niet kunnen testen.

Wat kost Princess Hair?

Een verpakking Princess Hair, genoeg voor vier weken, kost €49.

Voordelen

Princess Hair beschermt het haar goed. Het haar ziet er een stuk beter en glanzender uit

Nadelen

Princess Hair is niet geschikt voor ieder haartype. Met name als je wat dunner haar hebt is een haarmasker ‘too much’ en werkt een conditioner beter.

Conclusie

Princess Hair is een haarmasker met veel verschillende toevoegingen die een gunstige werking heeft op sommige haartypen. Heb je van nature wat dunner haar, dan is het wellicht een beetje te veel van het goede. Het enige dat sommige vrouwen weerhoudt om gebruik te blijven maken van Princess Hair is het prijskaartje. Met €49 per verpakking is het een stuk duurder dan haarmaskers van de drogist.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelFresh Fingers Review en Ervaringen
Volgend artikelKetogeen Dieet Review en Ervaringen
princess-hairPrincess Hair is een haarmasker met veel verschillende toevoegingen die een gunstige werking heeft op sommige haartypen. Heb je van nature wat dunner haar, dan is het wellicht een beetje te veel van het goede. Het enige dat sommige vrouwen weerhoudt om gebruik te blijven maken van Princess Hair is het prijskaartje. Met €49 per verpakking is het een stuk duurder dan haarmaskers van de drogist.

402 Reacties

 1. Geachte , bij deze ben ik geinteresseerd in uw product Princess Hair haarmasker en had ik het graag getest voor enkele weken .
  Toch dit prof Droogmans waarvan u spreekt in de inleiding (Belgisch medisch portaal) is eigenlijk een cardioloog

 2. Ik wil graag mee doen met proberen omdat ik erg dun haar heb en veel al geprobeerd heb. Ik hoop dat dit zal helpen al is het maar een klein beetje. Voor mezelf en voor anderen zou dat geweldig zijn

 3. Zelf heb ik weinig en dun haar, kalend op diverse plekken, leeftijd 39. Ook al heel lang last van roos, waardoor ik weinig maskers gebruik tot op de hoofdhuid.
  Ik zou deze graag voor U uittesten en kijken of het ook werkt voor mensen zoals ik.

 4. Hallo
  Ik ben een vrouw van 52 en ik had altijd een bos haar nu mijn haar heel erg dun geworden en vooral aan de voorkant is een beetje kaal waardoor ik me onzeker voel
  Ik wil graag deze product uittesten.

 5. Mijn haar was al zohard uitgevallen na zwangerschap. Was mijn haar aan het kleuren en tegen dat het eraf moest hadden ze water afgesloten dik uur later pas terug water. Had met laatste fles water een beetje eruit gekregen. Maar telkens ik het waste brak er meer en meer af nu blijft er van mijn lange haren bijna niets meer over.

 6. Ik heb de overgang overleeft maar mijn haar niet heb altijd fijn weinig haar gehad door privé omstandig heden veel stress dat merk ik aan mijn haar hoop dat dit werkt Heb wel gelezen dat het voor dun haar te heftig is ben benieuwd gr inge

 7. Na veel narcoses en verschillende medicaties ontzettend veel haaruitval. Eerst een volle bos met krullen en nu lijkt het nergens meer op een staartje maken lukt niet meer omdat het zo dik is als me duim met staartje. Ik ben bij de dermateloog geweest en die konden er verder niets mee. Graag probeer ik dit eens.

 8. Ik ben een vrouw van Surinaams afkomst middelbare leeftijd en met het probleem dat mijn haar in het midden van mijn hoofd dunner wordt . Ik heb al van alles geprobeerd en ik zie lichte vooruitgang, maar niet de gewenste resultaat. Ik zou heel blij zijn als ik hiervoor in aanmerking kom .

 9. Ik ben een dame die kaal wordt, ik heb alle producten geprobeerd en het werkt niet. Ik zou prinsessenhaar willen proberen, als het werkt, kan ik het introduceren aan mijn familie en vrienden die problemen hebben met hun haargroei

 10. Ik doe graag mee!
  Door medicijnen wat ik een jaar moest gebruiken is me haar dun futloos en groeit amper tot niet.
  Ik zou dit heel graag willen testen.

 11. Ik zou het haarmasker heel graag willen proberen. ik had eigenlijk dik en lang haar, maar laatste 3 jaren begon mijn haren uit te vallen en daardoor is mijn haar dun geworden.

 12. Mijn vriend wordt kaal en zijn snor groeit bijna niet.
  Hierdoor zouden we graag het masker proberen
  Alvast bedankt

 13. Beste Mirjam,
  Graag wil ik proefpersoon zijn om Princess Hair, te testen. Mijn haar valt bij bosjes uit na het wassen.
  Wat voor shampoo ik ook gebruik het maakt niet uit. Mijn haarborstel zit er ook vol van.
  Mijn paardenstaart wordt steeds dunner. Eet gezond, sport, dus zou graag nog Princess hair willen uitproberen om te weten als dat de stap kan zijn mijn om mijn haar weer te laten groeien. Ben benieuwd als dat mij zou kunnen helpen??? Daarom geef ik mezelf op. Hoor graag van u.

 14. Mijn vriend zijn baard lijkt op schaamhaar, hier en daar een klein plukje ruw haar… Hij schaamt zich hiervoor en wil dan ook dolgraag een vollere baard, ik denk dat dit haarmasker hem daar zeker bij kan helpen! + Ikzelf heb last van roos en las dat je nog geen testpersonen met roos had om de werking ervan te kunnen testen.

 15. Ik zou het haarmasker dolgraag willen proberen. Ik heb namelijk kale plekken op mijn hoofd, die in de afgelopen jaren zijn ontstaan.
  Een sociaal leven heb ik niet meer en voor mijn werk doe ik dagelijks een masker op van make up, in de hoop zo de blikken weg te trekken bij mijn haar. Mijn gevoel van schaamte is enorm.

 16. Hallo.
  Ik ben ahmed ik ben 20 jaar ik heb wat gelezen over jullie product en ik heb nog geen baard en heb haar uitval dus ik las dat jullie product goed is en helpt voor zo een situatie dus graag wilt ik die product uit proberen.

  Bedankt.

 17. Graag had ik de haarmasker willen uitproberen op het haar van mijn zoontje. Zijn haar begint erg dun te worden, sinds een traumatische ervaring. Als dit product hem zou helpen zijn zelfvertrouwen terug te krijgen dan maak je 2 personen heel erg gelukkig, mijn zoontje en ik. De masker zal ik dan blijven gebruiken op zijn haar om te onderhouden.

 18. Ik heb al jaren last van haaruitval .ben 45 jaar. Mijn haar is dunner geworden. Ben naar de dermatoloog geweest en bleek dat ik alopecia androgenica hebt. Wilde heel graag de prinsess hair masker willen proberen.
  Alvast bedankt.

 19. Geachte heer/mevrouw,

  Nadat ik op mijn 15e een traumatische ervaring heb meegemaakt ben ik begonnen met het verliezen van mijn hoofdhaar. Eerst bij de tempels en daarna begon het relatief overal bovenop dunner te worden. Ik heb tegenwoordig alles geprobeerd om dit tegen te gaan maar na 7 jaar nog steeds geen succes.

  Ik hoop dat dit product verandering kan brengen.

  Met vriendelijke groet,
  Victor

 20. Ik wil Princess Hair testen want ik heb lege plekjes in mijn hoofdhuid aan de voorkant, ik weet niet meer wat ik kan gebruiken!!!!!

 21. Ik wil Princess Hair testen want ik heb lege plekjes in mijn hoofdhuid aan de voorkant, ik weet niet meer wat ik kan gebruiken!

 22. Ik ben een jonge vrouw van 41 en heb na het overlijden van mijn moeder (sinds 4 jaar) vreselijke last van haaruitval. Mijn haar is van een mooie volle bos veranderd naar drama. Ik begin ook steeds meer hoofdhuid te zien, vooral aan de voor e zijkanten. Ik schaam mij hier erg voor en ben ben hierdoor erg onzeker geworden. Ik heb van alles geprobeerd van pillen, crème’s, shampoo’s tot het overwegen om een haartransplantatie te doen. Voordat ik dat ga doen wil ik graag eerst Princess Hair uitproberen. Hopelijk werkt het zo goed als dat er beweert wordt.

 23. ik hoop dat u mij kunt helpen ik verlies ieder wasbeurt veel haar ben al naar zoveel dokters gegaan en producten gebruikt als ik als testpersoon in aanmerking kom en dit werkelijk werkt kan ik u veel klanten bezorgen daar ik veel onder de mensen kom met en zonder problemen,,,ik geef mij op onder de naam van mijn man,,johnny

 24. Ik zou dit product graag willen testen, omdat ik vroeger erg dik haar had en doordat ik mijn haar vaak stijlde, brak mijn haar heel erg af, kreeg ik erge haaruitval op een jonge leeftijd. Nu heb ik nog steeds last van haaruitval en ben op zoek naar iets wat effect heeft. Dus lijkt het me perfect om dit product te testen en als het werkt aan te schaffen.

 25. Graag zou ik Princess Hair willen uittesten. De reden waarom ik mij hiervoor wil opgeven is omdat ik al op jonge leeftijd te maken heb met haaruitval en door Princess Hair te gebruiken het effect wil zien dat mijn haargroei stimuleert.

 26. Beste, ik ben op zoek naar een shampoo of masker dat mijn haar terug hersteld en beter laat worden. Ik ben 2 maanden geleden bevallen en mijn haar heeft iets nodig om het er terug mooi te laten uitzien. Kan ik dat product testen?
  Groetjes

 27. Helaas heb ook last van haaruitval. Ondertussen heb ik al heel wat geprobeerd om mijn haargroei te stimuleren, maar tot nu toe zonder zichtbaar resultaat. Ik heb al verschillende goede recensies gelezen over Princess Hair en wil mij hiervoor graag kandidaat stellen. Wanneer dit product het gewenste effect zou bereiken, zal ik dit ook iedereen aanraden.
  Daarom zou het een eer zijn dit product te mogen uittesten!

  Fingers crossed!

 28. Ik heb Ivm jaren terug chemo gehad nu dunner wordend haar en kalende plekken aan. De zijkanten van m’n hoofd. Ik heb van alles geprobeerd. En zou dit zo graag willen uitproberen, ik wil me weer 100 % zelfverzekerd voelen als vrouw zijnde. En weer iets voller haar willen op de kale zij plekken en aan de voorzijde op m’n hoofd..
  Mvg van Carmen kousbroek uit groningen

 29. Beste,
  Graag had ik dit product willen testen omdat ik last heb van haaruitval, reeds 20 jaar en wil zien of dit product mijn haaruitval stopt en/of nieuwe haar laat groeien. ben benieuwd of dit echt is of weer als alle andere producten fake is.

  mvg

 30. Mijn haar wordt geleidelijk aan dunner. Ik ervaar dit psychisch als een enorme last. Heb al verschillende producten geprobeerd, maar helaas heeft nog niks écht geholpen. Ben erg benieuwd of dit product gaat doen waar ik alleen maar van durf te dromen.

 31. Ik zou graag princeps haarmasker willen uitproberen. Na het krijgen van drie kinderen en het ouder worden is mijn haar verandert en dunner geworden. Ik zou er graag weer wat vrouwelijker uitzien dmv wat dikker haar. Ik heb al heel wat shampoos, maskers, soorten olieen, en pillen gebruikt, maar nog niets gevonden wat werkt. Hierom mijn wens proefpersoon te worden.

 32. Ik wil graag dit product willen testen omdat ik heb last van haar uitval en wil zien of dit product mijn haar uitval stopt en niuwe haar laat groieien.

 33. Ik schaam me erg voor mijn haaruitval. Ik ben al naar een paar consulten geweest voor een haar transplantatie maar de prijs kan ik momenteel niet betalen omdat ik veel van de zones nodig heb. Draag nu elke dag een pet zodat de rest het niet hoeft te zien, drama

 34. Ik zou het heel graag willen testen. Door blonderen, stress, ziekte is mijn volle haardos helemaal afgebroken. Van alles geprobeerd maar niks helpt echt

 35. Ik wil graag mee doen aan het testen. Een tijd geleden heb ik hemo gehad daardoor groei mijn haren heel langzaam.

 36. Ik ben 61, en heb behoorlijk lang, maar dun en stijl haar, en het is nog nauwelijks grijs. Sinds kort merkte ik dat mijn haar opeens heel erg breekt, en uitvalt, en het is stug en dof, met veel dooie punten.
  Toen ik op internet keek of ik er iets over kon vinden, las ik het verhaal van een man, die het haarmasker van Princess in de handtas van z’n vrouw opmerkte, en probeerde het uit, en het bleek een heel goed middel te zijn, tegen zijn haaruitval en kaalwordend proces. Maar het is duur, om aan te schaffen, zonder te weten of het daadwerkelijk hekpt, dus ik wil het graag testen….m.v.g. Ymie Vonk

 37. Hallo ik wil Princess hair graag testen als het ook voor mannen is. Ik gebruik al jaren DERCOS Aminexil en wil graag iets anders uitproberen. Als Princess hair echt werkt zal ik dit zeker aanraden.

 38. Ik wil mij graag opgeven als testpersoon.
  Na de ontkleuringen is mijn haar heel erg gaan afbreken, waardoor mijn haar nu heel kort is geworden.
  Er moest heel wat afgeknipt worden. Nu verlang ik zeker naar een goed product dat het haar weer terug gezond, dikker en natuurlijk langer maakt. Als het goed is stimuleert dit product de haargroei.
  Toen ik naar de ingredienten keek, sprak het product mij heel erg aan. Ik heb heel wat geld uitgegeven aan diverse merken en producten. Het leek mij een fantastisch idee, dit product te mogen testen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in