Pro Breast Plus review

Pro Breast Plus is een combinatie van een supplement en een crème die samen tot doel hebben om de vorm en de omvang van je buste te vergroten. Dit uiteraard zonder dat je onder het mes moet. In deze Pro Breast Plus Review lees je of dit werkt.

Pro breast plus bijwerkingen

Pro breast plus - pro breast plus review - pro breast plus bol - dieet, voeding, gezondheid, sport
Pro breast plus bol pro breast plus review

Aangeraden wordt om het supplement niet te gebruiken als je last hebt van je nieren, of als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Het is onduidelijk wat voor bijwerkingen er kunnen optreden als je dit wel doet. De crème bevat alcohol en dit kan ertoe leiden dat de huid uitdroogt. Je moet stoppen als je huid rood wordt of gaat jeuken van de zalf.

Wil jij dit product Gratis Testen?

Gezocht, TESTPERSONEN die dit product GRATIS willen TESTEN!

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor dit product zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Glucomannan glucomannan gevaarlijk? Review en ervaringen meer informatie

Probreast plus forum

Pro breast plus - pro breast plus review - pro breast plus ervaringen - dieet, voeding, gezondheid, sport
Pro breast plus ervaringen pro breast plus review

Er is een apart forum waar vrouwen de werking van Pro Breast Plus bespreken. Op andere websites lees je dan weer dat veel van de berichten op deze forums niet echt zijn.

Pro Breast Plus reviews

Pro Breast Plus bestaat uit capsules en een crème. De capsules neem je tweemaal per dag in met een glas water. Ook de crème breng je twee keer op een dag aan voor het meest optimale effect.

De werking achter Pro Breast Plus is eenvoudig. Er zitten plantaardige oestrogenen (fyto-oestrogenen) en deze zouden moeten helpen om de groei van de borsten te stimuleren. Het klopt dat bij jonge vrouwen de oestrogeenwaarden invloed hebben op de grootte van de borsten (bron). Echter hebben hogere oestrogeenwaarden op latere leeftijd geen invloed meer. Een aantal van de ingrediënten uit Pro Breast Plus, zoals fenegriek, helpen wel om de oestrogeenwaarden te verhogen, maar dit heeft dus geen merkbaar effect op de omvang van je buste (bron).

Wat dan wel weer goed nieuws is: door de inname van deze fyto-oestrogenen verlaag je wel de kans op borstkanker een klein beetje (bron).

Breast Gro Holland and Barrett

Breast Gro was bij Holland and Barrett een tijdje in de winkel te vinden. Ook nu verkoopt Holland and Barrett nog een crème met een vergelijkbare werking, E’lifexir Push-Up Breast. Deze crème bevat andere ingrediënten dan de crème van Pro Breast Plus.

Pro Breast Plus Crème

Een van de onderdelen van Pro Breast Plus is de crème. In deze crème zitten onder andere extracten van hop en zonnebloemolie. Er is geen direct bewijs gevonden dat het aanbrengen van deze ingrediënten op de huid een positief effect heeft.

Vrouw Vorm Plus Ervaringen

Pro breast plus - pro breast plus review - pro breast plus review - dieet, voeding, gezondheid, sport
Pro breast plus review pro breast plus review

Vrouw Vorm Plus is een supplement met een vergelijkbare werking als Pro Breast Plus. Het bevat ook fenegriek. Zoals uitgelegd is er geen bewijs dat dit middel ook daadwerkelijk helpt om de omvang van je borstpartij te vergroten.

Naturaful

Naturaful is ook een product met een vergelijkbare werking als Pro Breast Plus. Dit middel bestaat uit een patch en een crème die je beide op de huid aanbrengt. De fabrikant beweert dat de gemiddelde vrouw één tot twee cupmaten groeit tijdens het gebruik.

Femin Plus

Femin Plus heeft een volledig andere werking dan Pro Breast Plus; het stimuleert je libido. Het deelt wel een aantal ingrediënten, zoals fenegriekzaad. Wie weet wat er gebeurt als je Pro Breast Plus gaat innemen…
RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringAmitriptyline Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenZinamax Review en Ervaringen
pro-breast-plusNaturaful is ook een product met een vergelijkbare werking als Pro Breast Plus. Dit middel bestaat uit een patch en een crème die je beide op de huid aanbrengt. De fabrikant beweert dat de gemiddelde vrouw één tot twee cupmaten groeit tijdens het gebruik. Femin Plus heeft een volledig andere werking dan Pro Breast Plus; het stimuleert je libido. Het deelt wel een aantal ingrediënten, zoals fenegriekzaad. Wie weet wat er gebeurt als je Pro Breast Plus gaat innemen...

1 reactie

  1. Vanaf de puberteit en daarna ben ik altijd erg onzeker geweest over mijn cup maat. Na het overlijden van mij broertje woog ik nog maar 46 en ook de beetje borsten die ik had was ook helemaal weg. Dubbele klap voor mij om te verwerken want ik durfde de straat niet meer op. Tijdens mijn zwangerschap groeide ze behoorlijk. Dit was voor het eerst in mijn leven dat ik me zo zeker in mijn lichaam voelde. Maar na de zwangerschap verdween alles en waren mijn borsten nog kleine dan na de puberteit. Ik wil mij weer beter in mijn vel voelen, maar borstvergroting durf ik niet aan. Ik heb ook niet de financiële middelen om allerlei producten uit te testen. Dit zo een droom zij die uit komt.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in