Wat is ProAcademie?

ProAcademie biedt persoonlijke online lifestyle coaching aan haar klanten. Samen met een persoonlijke coach werk je aan je doelen. De coach mag je zelf kiezen indien je een persoonlijke voorkeur hebt. Dit is tevens het grote onderscheid met andere online programma’s. ProAcademie is geen geautomatiseerd programma, maar je krijgt een echte coach die je persoonlijk gaat begeleiden. Je ontvangt op maat gemaakte schema’s en kunt chatten, mailen en bellen met je coach. 24 uur per dag, je coach staat altijd voor je klaar!

ProAcademie Coach

In het pakket zitten er naast de persoonlijke begeleiding ook op maat gemaakte video’s en trainingsschema’s. De begeleiding kan je makkelijk van huis uit volgen middels video of geluid conference. Zo kan je rechtstreeks communiceren met je (gekozen) coach. Deze biedt motivatie, tips, adviezen en nog veel meer. Je coach wordt echt je klankbord tijdens het traject. Een ander voordeel van ProAcademie is dat je geen sportschool binnen hoeft te stappen. Je kan alles lekker thuis doen.

Voor wie is ProAcademie geschikt?

In principe kan een ieder meedoen aan ProAcademie. Er zijn drie verschillende pakketten in het leven geroepen om te voldoen aan de verschillende behoeften van meerdere kirsten van ProAcademie klanttypen. Bovendien word je persoonlijk begeleid, dus krijg je een plan voorgeschreven dat precies bij je past. Naast persoonlijk contact worden er regelmatig informatieve evenementen georganiseerd voor alle leden.

Is ProAcademie effectief?

Dit hangt onder andere af van je eigen inzet. Via ProAcademie krijg je alle begeleiding en tools die je nodig hebt. Je krijgt hierdoor extra motivatie om aan je doelen te werken. Zodra je doelen zijn bereikt, kan je samen met je coach je doelen behouden. Voor de meeste mensen is dit juist de moeilijkste stap. In beide trajecten krijg je tips, adviezen, voedingsschema’s en oefeningen die je thuis kan doen. Je krijgt dus alle nodige tools om je doelen te bereiken. Benut die volledig om alle voordelen uit ProAcademie te halen.

Klik hier voor meer informatie of kies meteen jouw persoonlijke lifestyle coach!

Waarom ProAcademie?

 • Bepaal zelf met welke coach je aan de slag gaat.
 • Je kan alles thuis doen.
 • Geen duur sportschool abonnement.
 • Als lid heb je 24/7 toegang tot de recepten database.
 • Je kan makkelijk via de chat, telefoon of skype met je coach in contact komen.
 • De pakketten zijn betaalbaar.
 • Ruime keus aan recepten via de website.

Wat kost ProAcademie?

Er zijn drie verschillende pakketten om van te kiezen, waaronder:

 1. Basic voor €39,95 per maand
 2. Premium voor €59,95 per maand
 3. Exclusive voor €79,95 per maand
 4. KickStart voor eenmalig €19,00

Heb je geen idee welke je moet kiezen? Geen nood. Ook hierin word je begeleid. Tijdens de vele informatieve evenementen word je geassisteerd bij het maken van de juiste keus.

ProAcademie KickStart

Om je een goede indruk van de mogelijkheden van ProAcademie te geven kun je kiezen voor ProAcademie. Met dit ProAcademie KickStart krijg je toegang tot het uitgebreide coachingsplatform van ProAcademie. Ook krijg je gratis leuke extra’s zoals ebooks en tips gericht op jouw doel.

Wil je meer weten of ben je ook toe aan een nieuwe start? Ga dan naar de KickStart pagina.

Conclusie

ProAcademie is een uniek online coachingsprogramma. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken en de kennis van een team van deskundigen. Het aanbod stemmen zij af op de behoeften van de klanten. Met PoAcademie werk je op je eigen tempo aan je doelen. En je hoeft je huis niet te verlaten. Je wordt via de chat, skype of telefoon begeleid en alle informatie is 24/7 beschikbaar voor je. De voedings- en trainingsschema’s zijn allemaal op maat gemaakt. Je krijgt dus een persoonlijk plan voorgeschreven dat steeds wordt bijgewerkt aan de hand van je vorderingen.

ProAcademie valt in dezelfde categorie als andere afslankpakketten als Bioprofiel, My Killer Body Motivation en Personal Bodyplan. Vergelijk je het met de Bioprofiel Methode dan is dit programma flexibeler voor wat betreft voeding. Daarnaast is coaching ook onderdeel van de genoemde pakketten, maar zij doen dit op een lager niveau. ProAcademie is, in vergelijking met de concurrentie, veel persoonlijker. Dit geeft de effectiviteit van dit plan een enorme boost.

ProAcademie pakt overgewicht bij de kern aan. Je gedrag, voeding en attitude worden aangepakt door een lifestyle coach. Het begint allemaal bij de uitgebreide intake, waar de belangrijkste punten worden aangekaart. Aan de hand hiervan wordt een plan samengesteld. Met dit plan werk je aan je doelen. Zijn de doelen bereikt? Dan ga je met dit programma verder om die te behouden.

Bovendien zijn de gehanteerde prijzen heel concurrerend. Voor een soortgelijk pakket betaal je elders veel meer.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelCurcuma Longa Bijwerkingen en Ervaringen
Volgend artikelFitchannel Review Afvallen met Mark Tuitert
proacademieProAcademie is een uniek online coachingsprogramma. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken en de kennis van een team van deskundigen. Het aanbod stemmen zij af op de behoeften van de klanten. Met PoAcademy werk je op je eigen tempo aan je doelen. En je hoeft je huis niet te verlaten. Je wordt via de chat, skype of telefoon begeleid en alle informatie is 24/7 beschikbaar voor je. De voedings- en trainingsschema’s zijn allemaal op maat gemaakt. Je krijgt dus een persoonlijk plan voorgeschreven dat steeds wordt bijgewerkt aan de hand van je vorderingen.

5 Reacties

 1. Mijn huidige gewicht is 70 kg.
  Mijn streefgewicht is 62,5 kg. met een uitloop tot max. 64 kg.
  Ik heb de weight wathers gevolgt zowel de cursus als de online.

  Na mijn zwangerschap ben ik 28 kg. afgevallen met de WW. dit ging prima
  de Online ging destijds ook prima met name de Powerstart destijds helemaal geweldig.
  Deze is echter niet meer online te vinden en hebben ze niet meer in het programma.

  De valkuilen welke ik steeds tegenkom is het probleem van zeer onregelmatig eten,
  Ik kan zo een hele dag niets eten en dan me s avonds bedenken dat ik nog niet heb gegeten.
  Even een snelle hap halen bij Chinees of Patatzaak als ik niet perse hoef te koken voor
  mijn kinderen en geen zin meer heb om te koken uit mijn werk.

  Ik was al weer onderweg naar de site van de Weight Watchers maar kwam je tegen via
  googlen. Dus vandaar dat ik het maar ga proberen.

  Groetjes Anne-Marie

 2. Ik zou graag ProAcademie willen testen. Ik sport 3 keer per week, eet gezond maar val niet af. Ik blijf op mijn gewicht. Ik ben ten einde raad en daarom zou ik graag een test persoon worden bij jullie. Ik wil geen dure dieet pillen te kopen. Vandaar dat ik zeer gemotiveerd ben om proacademie te proberen.

  Waar kan ik mij inschrijven? Ik heb mijn email en naam moeten geven. Maar vind nergens waar ik mij kan inschrijven.

  Met vriendelijke groeten,
  Melissa

 3. Mijn huidig gewicht is 78 kilo en mijn streefgewicht is 65 kilo.
  Ik heb heeeeel veel diëten gedaan en val na een poos weer terug.
  Maar zo zwaar ben ik nooit geweest. Ik heb wel P.C.O.S. En een
  Traag werkende schildkier waar ik medicijnen voor heb.
  Met vriendelijke groet,
  Ria

 4. Hoi, Ik ben al een tijdje aan het rondneuzen op jullie website, erg leuk, en makkelijk weg te lezen! Nu heb ik zelf een “probleem”, ik sta stil met afvallen en ik denk zelf dat dit komt door mijn hormonen. Ik volg nu 5 maanden het koolhydraat arm dieet, ging in het begin echt heel goed en ben in 4 maanden 16 kg afgevallen. Nu sta ik al wat weken stil. En ik wil graag sowieso nog 15 tot 20 kg afvallen. Echter mijn hormonen slaan echt op hol.. en ik denk zelf dat ik daardoor stil sta. Ik ben aan de pil, de zoely, voor mijn afvalperiode, ben ik 3 jaar niet ongesteld geweest wel klachten zoals hoofdpijn en buikpijn, maar minimaal (ik ben vele erge klachten gewend daarvoor) en ik vloeide niet. Sinds ik afval, vloei ik, onregelmatig en vaak. En niet in de stop week, maar in de eerste week dat ik de pil weer slik en dan een week niets, en dan begin ik weer. Buikpijn, hoofdpijn, rugklachten, down voelen, en vloeien. Ik schommel nu elke keer tussen de 84 en 88. Ik tel de koolhydraten en blijf elke dag tussen de 11 en 20. Wat ik eet: Smorgens een eiwit shake, of bakje volle yogurt, tussendoor gebakken eitje, of een spinazi/yogurt/water shake, tussen de middag eitshake of bakje yogurt, ligt eraan wat ik smorgens gegeten heb. Avond eten: 2 tartaartjes, runderlapje, of kipfilet met plakje kaas, met komkommer, tomaat, sla en een kleinbeetje olijf mayonaise. (overige groente heb ik geprobeerd maar vind dit erg vies, daarom neem ik de spinazi shake maar, niet heel lekker maar dan heb ik die groentes iig binnen) Als de kinderen op bed liggen nog een stukje pure 89% chocolade. En drink alleen water, veel water. Weet jij misschien wat ik fout doe? Of wat ik anders kan doen, elke keer ongesteld zijn word ik ook niet blij van… zou het hier aan liggen dat ik stil sta? Ik baal enorm. Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Met vriendelijke Groet, Nancy

 5. Ik ben twee weken geleden gestart met proacademie en heb gekozen voor kirsten als coach. Ik heb al heel mijn leven last van eetstoornissen en daardoor ook overgewicht. omdat ik last van mijn gewrichten heb kan ik moeilijk sporten. kirsten heeft voor mij een voedingsschema gemaakt dat goed aansluit bij mijn werk (ik werk onregelmatig) ook heb ik lichte oefeningen gekregen die me helpen om soepeler te worden. Ik ben de afgelopen twee weken bijna 5 kilo afgevallen zonder noemenswaardige moeite. ik ben erg blij met het resultaat en de begeleiding van kirsten. je kunt chatten maar ik heb ook al een keer met haar gebeld. ben erg blij met haar.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in