Problemen bij het bestellen en betalen van RDX-Ultra

In een korte tijd is RDX-Ultra enorm populair geworden. RDX-Ultra zijn pillen die voor ongeveer 15 euro inclusief verzendkosten uitsluitend via internet kunt bestellen. De RDX-Ultra pillen beloven dat je in korte tijd flink afvalt. Mede door de plotselinge populariteit van RDX-Ultra is er een ware run op het product gekomen, hierdoor kan de leverancier de vraag maar nauwelijks aan en kunnen klanten die RDX-Ultra via internet bestellen voor onaangename verassingen komen te staan. Hieronder één reactie van een RDX-Ultra klant:

‘Ik heb geprobeerd te bestellen. Lukte niet maar krijg steeds mailtjes dat ik moet betalen. Laatst stond er in het mailtje dat er een deurwaarde in de hand genomen zou worden. Al die mailtjes over betalingen zijn in het Duits. Ik heb betaald via overschijving met IBAN nummer. Nu kunnen ze de betaling niet vinden, en of ik het bewijs even wil faxen…..Dacht het niet.  Ik hoop dat het allemaal nog opgelost word. Ben van de stres al bijna een kilo kwijt, dus eigenlijk werkt hun dieet heel goed…..Maar serieus ben er goed ziek van.’

Om op deze manier af te vallen met RDX-Ultra kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. We gaan ervan uit dat RDX-Ultra de administratie op korte termijn op orde heeft. Volgens sommige is er overigens een goed alternatief voor RDX-Ultra. Drogisterijketen Kruidvat verkoopt een product dat sterk lijkt op RDX-Ultra, dit product wordt verkocht onder de naam L-carnitine.

Jouw ervaring met RDX-Ultra

Wat is jouw ervaring met RDX-Ultra? Heb je het besteld? Ging deze bestelling in één keer goed? Gebruik je RDX-Ultra inmiddels? Wat is jouw ervaring? Plaats hier een reactie of lees hier alle reacties.